KIDDY Cruiserfix 3 2018 Street Jungle autósülés

Márka: KIDDY Katalógus száma: 1259015002

KIDDY Cruiserfix 3 2018 Street Jungle autósülés

Ez biztosítja a gyermekek körülbelül 4 év és 12 év közötti maximális kényelmet és védelmet a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Nem csak egyedi autósülés gyerekeknek 15– től 36 kg- ig (3–12 év) kivételesen magas szintű biztonsággal és kényelemmel, hanem olyan termék is, mely feldíszíti járműd belterét. További információ

95990

95 990 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1259015002

Leírás

Termékleírás

Limitált kiadás Kiddy Cruiserfix 3 gyerekeknek 4– től akár 12 éves korig maximális kényelmet és védelmet nyújt a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelően. Nem csak egyedi autósülés gyerekeknek 15– től 36 kg- ig (3–12 év) kivételesen magas szintű biztonsággal és kényelemmel, hanem olyan termék is, mely feldíszíti járműd belterét.

  • A jelenlegi nagyon divatos, mégis praktikus szövetből készült.

///Az ADAC a Stiftung Warentest 2017 független teszten 1,8 jó értékelést ért el. Biztonságát a legjobban hozzá értők igazolják. Alkalmazkodik a gyerek növekedéséhez 3 irányban, így biztosítja minden védőelem megfelelő pozícióját a gyerek növekedése alatt.//

A biztonság új szintje

A biztonság területén a Cruiserfix a sikeres elődeire épít, melyek a független tesztek során néhány győzelmet már elértek. A Cruiserfix első generációja 2011-ben 1,7– es értékeléssel győzött, és ennek utódja, a Smartfix, 2015– ben 1,8– es értékeléssel az új szigorúbb módszerek alapján. A továbbfejlesztett oldalsó védelem,az egyedi Kiddy Shock Absorber, továbbfejlesztett övvezetők és a teljesen új ISOFIX platform csinálnak a Cruiserfix 3– ból olyan autósülést, mely megfelel a legújabb ECE R44/04 Supplement 10 standardoknak, melyet a legújabb tesztek is bizonyítanak a 2017– es évből.

  • Az oldalfelületek optimális geometriája – az oldalvédőelemek új elrendezésének köszönhetően a nagyon nedvszívó Honey Comb V2 anyag még hatásosabbá válik és felfogja a maximális kinetikus energiát. Az oldalsó ütközés esetében a fej és a váll a lehető legjobb módon vannak védve. Továbbra is megmaradt a gyerek tökéletes oldalsó kilátása.
  • Új Kiddy ütéscsillapító – a Cruiserfix 3– ban a gyerekek az autósülésben 3pontos biztonsági öv segítségével vannak biztosítva. Ez a rendszer többek között felnőttek részére lett kialakítva. Egyedi biztonsági elem – Kiddy ütéscsillapító – elnyeli az energiát ami az ütközés vagy hirtelen fékezés során keletkezik és hat a hárompontos övre, ezért a gyerekedet elsősorban a medence részén védi, mely a felnőttekkel ellentétben még nem teljesen kifejlett és kevésbé erős.
  • A jármű övvezetői piros színükkel nem csak megkönnyítik a járműbe való beszerelést, hanem csökkentik a helytelen beszerelés esélyét is.
  • Az új csökkentett ISOFIX platform biztosítja a alacsonyabb súlypontot és ezzel a kisebb billenési pillanatot is. Ugyanakkor oldalirányú elmozdulásos mechanizmussal van felszerelve. Ezzel megkönnyíthető a járműbe való erősítése, valamint csökkenti az oldalsó ütések erejének átvitelét az ülésre és a gyerekre.

Állítható és kényelmes

8 éves korban, ameddig a Cruiserfix 3 használható, jelentős mértékben változik a gyerek testalkata. Ezért fontos, hogy az autósülés elegendően változékony legyen, és a méretbeli változások mértékének is elegendően nagynak kell lennie. Azzal, hogy a magasság változásának mértéke 18 cm és a szélességé 10 cm, a Cruiserfix 3 képes alkalmazkodni a gyerek testalkatának individuális méreteihez magasságban, szélességben, ráadásul az ülésmagasító mélységében is, mely 5 hosszúságú pozícióval rendelkezik. Minden szükséges beállítás nagyon könnyen és egy mozdulattal elvégezhető. Információ a termékről:

  • Súly: 7,6 kg
  • Külső méretek: magasság 65–83 cm, szélesség 55+64 cm és mélység 45–50 cm
  • Belső méretek: szélesség a fejnél 21 cm, szélesség a vállnál 31–41 cm, háttámla magassága 37–55 cm, ülésmagasító mélysége 37 –42 cm, szélesség a csípő területén 30 cm
  • támla dőlésszöge 90°akár 115°
  • Beszerelés típusa: az utazás irányában

Paraméterek

%2% paraméterei

Az ülés súlya 7.6 kg
Autóba szerelés izofix
Oldalütközés védelem igen
5 pontos öv rögzítés nem
Feszesség szabályzása igen
Állíthatóság igen
Csoport 15-36 kg
Szín zöld/piros

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.