KIDDY Kiddy Guardianfix 3 2019 Sky Blue

Márka: KIDDY Katalógus száma: 1306593001

KIDDY Kiddy Guardianfix 3 2019 Sky Blue

Kiddy Guardianfix 3 autósülés egy újdonság. Bár a megnevezésével utal az elődjeire, de mégis egy teljesen új, tökéletesen felszerelt autósülésről van szó. Új isofix platformot kínál, forgatható csatlakozókkal, amelyek széles körű beállításokkal rendelkeznek. A felszerelésébe egy teljesen átdolgozott védőpult, valamint Kiddy Shock Abszorber és feljavított biztonsági öv vezeték került. Ez megfelel az ECE 44/04 biztonsági szabvány 10 kiegészítésének legújabb verziójának. További információ

99850

99 850 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1306593001

Leírás

Termékleírás

GUARDIANFIX 3

A legkisebbek és legsebezhetőbbek védelmének érdekében a legalapvetőbb elem a védőpult. Baleset esetén gyermek átfordul rajta. Az energiaelnyelő anyag, a mozgás és a párna bevonata csökkentik az erőhatást, melynek a gyermek ki lehet téve az ütközés során. Ezzel minimalizálja a nyaki és gerincsérülések esélyét. A szülőnek igazán nem kell sok mindent tennie: A biztonsági pulttal rendelkező gyerekülések könnyen kezelhetőek. A gyermeket csak el kell helyezni az ülésben, majd rögzíteni a védőpultot és kész is. Alkalmazható járművekbe, amelyek rendelkeznekIsofix rendszerrel, vagy anélkül is. A Guardianfix 3 az ISOFIX rögzítő rendszerrel vagy a jármű övével szerelhető fel. Mindkét rögzítési lehetőség nagy biztonságot nyújt.

Tesztek és biztonság

A magas biztonságot az ADAC 2017 és a STIWA független teszttel teszteltük, ahol a Guardianfix 1,9-es értéket kapott, ami a legjobb értékelést ért el a 1–3 kategóriában. A minősítés jobb, mint az előző modellnél, amely győztes lett a „jó“ (2.1) értékeléssel a Stiftung Warentest és az ADAC 2012 teszten. A jelenlegi lényegesen szigorúbb tesztekhez a legújabb típusú próbababák használatával, részletesebb terhelésméréssel kimutatta, hogy a Guardianfix 3 jobb oldalsó ütközésvédelmet, magasabb frontális ütközésvédelmet kínál köszönhetően a teljesen átdolgozott biztonsági pultnak és az új isophix platformnak, amely rugóelemeket tartalmaz. A Guardianfix 3 autósülés megfelel a legújabb ECE-R44/04 szabványnak (10. függelék), és így megfelel a legmodernebb biztonsági előírásoknak.

Biztonsági elemek

Az eredeti ***védőpult** a Kiddytől lehetővé teszi, hogy a gyermek felsőteste természetesen átgördüljön a pulton, frontális ütközés, vagy éles fékezés esetén. Ennek eredményeképpen a kritikusan érzékeny nyakterület sokkal kevésbé van kitéve terhelésnek, mint amikor a gyermek az autósülés hagyományos biztonsági öveivel van rögzítve. Megnövelt védelem oldalirányú ütközés esetében! Balesetek esetén a gyermekeknél elsősorban a fej és a vállak veszélyeztetettek, mivel a fej nehezebb a test többi részéhez képest. A Honey Comb V2 minőséges anyagnak köszönhetően, amelyet a fej és a váll területére használnak, a test ezen érzékeny részei nagyon jól védettek. A második korcsoporttól és a magasság szerint a gyermekek egy hárompontos biztonsági övvel vannak rögzítve az autóülésben. Ez a rendszer többek között felnőttek részére lett kialakítva. Egyedülálló biztonsági funkciók – Kiddy ütközéscsillapító – elnyeli az energiát, amely a hárompontos övre van hatással, ezzel védve a gyermekedet.

Biztonsági elemek

Az oldalsó védő komponensek új elrendezésének köszönhetően a high-performance Honey Comb V2 anyag még hatékonyabbá válik. Oldalirányú ütközés esetén a fej és a vállak a lehető legjobban védettek. Ezzel egyidejűleg megőrizve a gyermek remek oldalirányú kilátását. A Kiddy Guardianfix 3 alkalmazkodik a gyermeked méreteihez (állítható szélesség és magasság). Emiatt az oldalsó védelmi elemek még jobb védelmet nyújtanak. Az autósülést a gyermeked növekedésének minden egyes szakaszára be tudod állítani, hogy a legjobb védelmet nyújtsa! A szakértők véleménye szerint – az egyszerű hurokkal ellátott fedélzeti öv turbulencia esetén, vagy a kényszerleszállás esetén súlyos fékezéssel párosulva, önmagában is biztonsági kockázatot jelent. Ezért célszerű a repülőgépen olyan autóülést használni, ami homologizált a repülőgépekhez.


Komfort

 • Gyermek autósülés 4 és 12 év közötti gyermekek számára alkalmas (15–36 kg)
 • Az egyedülálló szabályozó mechanizmusa lehetővé teszi az autóülésnek magassága és szélessége egyidejű beállítását egyszerűen egy kézmozdulattal.
 • A huzat sportos dizájnja a fedélzet másodpilótájának.
 • A szellőző Thermotex huzat olyan helyeken, ahol a gyermek leggyakrabban izzad – mindig kényelmes ülést biztosít az optimális nedvesség elvezetésének köszönhetően.
 • A kényelmes oldalsó fejtámlák lehetővé teszik a jó fejtámaszt alvás közben, és ennek köszönhetően a fejecske nem billenhet oldalra.
 • A felhasznált Honey Comb és EPP szerkezeti anyagok (az autóiparban ismert expandált polipropilén) kiváló oldalsó ütközésvédelmet biztosítanak.
 • Teljesen újonnan tervezett, masszív, bővített és megemelt gyermekbiztonsági autósülés (tengeralattjáró elleni hatással) súlyos esetekben megakadályozza, hogy a gyermek az övek alá csússzon.
 • Ez a gyermekbiztonsági autósülés – előre húzható.
 • Állítható fekvő pozíció (18 kg-ig).
 • Kényelmes oldalvédők optimálisan kialakítva, mint a gyermek oldalsó támasztékához, úgy a maximális védelemhez az oldalsó ütközés ellen. A védőeszközök megerősítettek, és nagyobb mennyiségű Honey Combot tartalmaznak (méhsejt felépítésű méh lép).
 • A huzat nagyon könnyű karbantartása, eltávolítható és kézzel mosható (30 °C-ig). A port és a kisebb szennyeződéseket le lehet nedves ruhával törölni.
 • Az új beépített biztonsági övek kényelmesebbek a telepítéshez és tökéletes övvezetést biztosítanak mindig az optimális helyen a gyermek biztonsága érdekében.
 • Minimális szélesség: 55 cm
 • Minimális magasság: 65 cm
 • Mélység: 45 cm
 • Súlya: kb. 8 kg

A csomagolás tartalma

1 db

Paraméterek

%2% paraméterei

Az ülés súlya 8 kg
Autóba szerelés izofix/hárompontos rögzítés
Levehető mosható kárpit igen
Oldalütközés védelem igen
5 pontos öv rögzítés nem
Öv beállíáts nem
Állíthatóság igen
Strech kialakítás a lábaknál igen
Csoport 15-36 kg
Szín kék
Biztonsági Panel igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.