Britax Römer KING II ATS/LS, Col. nyári huzat Blue
16 890 Ft 15 690 Ft

Nyári huzatKING II ATS/LS 14 egy nagyon puha frottír huzat, amely jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas a meleg időjárásban. A nyári huzat további kedvező tulajdonságai, hogy védi a gyermek autóülést a látható, vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől.

Britax Römer Nyári huzat Evolva 1-2-3 Plus, Multi-Tech
15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

RÖMER Nyári huzat Evolva 1–2–3 Plus egy nagyon puha frottír huzat, amely jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas a meleg időjárásban. A nyári huzat további kedvező tulajdonságai azok, hogy védi a gyermek utóülést a látható vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől.

Britax Römer Nyári huzat First Class Plus
15 490 Ft

RÖMER Nyári huzat First Class Plus egy nagyon puha frottír huzat, amely jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas a meleg időjárásban. A nyári huzat további kedvező tulajdonságai azok, hogy védi a gyermek utóülést a látható vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől.

Britax Römer Nyári huzatvédő Versafix Blue Gyermeküléshez
15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Nyári huzatvédő Versafix Blue Gyermeküléshez nagyon puha, frotír anyagból készül. Ideális választás a nyári meleg időjáráshoz. Jó nedvszívó képességű, továbbá védi a baba ülését a nehezen eltávolítható szennyeződések ellen.

Britax Römer Nyári huzat KIDFIX II XP, XP SICT
16 890 Ft 15 490 Ft

RÖMER Nyári huzat KIDFIX II XP, XP SICT egy nagyon puha frottír huzat, amely jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas a meleg időjárásban. A nyári huzat további kedvező tulajdonságai azok, hogy védi a gyermek utóülést a látható vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől.

Britax Römer COVER KING & SAFEFIX PLUS Autósülés huzat, Kék
16 890 Ft 15 990 Ft

Römer COVER KING & SAFEFIX PLUS Autósülés huzat remek választás a nyári meleg időjáráshoz, mivel anyaga nagyon puha, nedvszívó frottír. A befűzős rögzítési módnak köszönhetően könnyen levehető. Az ülés egészét védi, 60°C-on tisztítható.

Britax Römer Nyári huzat ADVANSAFIX II SICT, Col. Blue
16 890 Ft 15 490 Ft

RÖMER Nyári huzat ADVANSAFIX II SICT egy nagyon puha frottír huzat, amely jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas a meleg időjárásban. A nyári huzat további kedvező tulajdonságai azok, hogy védi a gyermek utóülést a látható vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől.