Maxi-Cosi FamilyFix Bázistalp
67 990 Ft 59 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Maxi-Cosi FamilyFix Isofix Bázistalp a nemzetközi szabvány Isofix pontokat használva alapot nyújt a Maxi-Cosi Pebble, Cabriofix és Pearl gyerekülések biztonságos elhelyezéséhez autójában. Egyszerűen ráilleszthető az összes kompatibilis Maxi-Cosi autósülés a bázistalpra: a helyes illeszkedést fény- és hang jelzi Önnek. Születéstől 4 éves korig használható gyermeke teljes biztonsága érdekében, hiszen az 5 különböző hosszúságúra állítható tartókar segítségével a bázistalp a gyermek növekedésével párhuzamosan alakítható.

Joie i-Base Advance

Joie i-Base Advance

Értékelés: 5
44 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

i-Base Advance bázis Az Isofix alaplap megfelel az i-Size előírásoknak és kombinálható Joie i-Gemm vagy Joie i-Anchor Advance gyereküléssel . A színes jelzések segítenek a helyes rögzítésben.

CYBEX Aton Base 2 Belted 2019 Bázis talp
44 797 Ft 32 700 Ft

A Cybex Aton Base 2 Belted gyerekülés alap tökéletes rögzítést nyújt a gyerekülésnek. Beszerelése egyszerű és gyors, könnyedén belecsatolhatjuk a gyerekülést az alapba a biztonsági öv segítségével, így biztosak lehetünk abban, hogy az ülés nem fog elmozdulni utazás közben. Az extra stabilitást nyújtó biztonsági láb hossza állítható, így bármilyen autóba beszerelhető.

Maxi-Cosi BabyFix talapzat
57 990 Ft

2 év garancia

Maxi-cosi babyFix a legbiztonságosabb módja a gyermek szállításának. A BabyFix tökéletes alap a Jade Isofix mózes autósüléshez, a Pebble Plus és Rock autósülésekhez is. BabyFix nagyon könnyen kezelhető, mert ISOFIX a Click & Go autósülés és Slide & Go mózes autósülés beállítással működik.

Maxi-Cosi Talapzat 3wayFix

Maxi-Cosi Talapzat 3wayFix

Értékelés: 5
64 470 Ft

2 év garancia

Maxi-cosi 3wayFix talapzat a gyermek szállításának legbiztonságosabb módja, mely lehetővé teszi a menetiránnyal szembeni utazást születéstől kezdve 4 éves korig. 3wayFix része a 3wayfamily koncepciójának, tökéletes alapja a Jade mózes autósülésnek a Pebble Plus és a Pro i-Size autósüléseknek.

CYBEX Aton Base 2 Rögzítőtalp
39 190 Ft

2 év garancia

Az Aton Base 2 rögzítőtalp megkönnyíti a gyerekülés bekötését az autóba. A Biztonsági láb az autó padlólemezének feszülve extra stabilitást nyújt a dokkolónak, így nem kell attól tartanunk, hogy a ráhelyezett gyerekülés elmozdul. A rögzítőtalpat az autó biztonsági övével tudjuk az üléshez erősíteni.

Joie Car Seat & Carrycot Adaptors
5 190 Ft

Adaptér Litetrax / Mytrax Joie i-Gemm autósülések telepítéséhez. Az adapter Joie Ramble carrycot mózeskosár csatlakoztatására alkalmas. Kompatibilis a Joie Litetrax 4, Litetrax 4 air és Mytrax babakocsikkal.

Maxi-Cosi Easy Fix

Maxi-Cosi Easy Fix

Értékelés: 3,5
53 490 Ft

A Maxi-Cosi EasyFix rögzítő talp segítségével könnyedén és biztonságosan rögzítheti Maxi-Cosi CabrioFix hordozóját az autóban ISOFIX rögzítőrendszerrel vagy akár a biztonsági övvel is. A hordozó talpra rögzítése egyszerűen mindössze egyetlen kattintással történik, a megfelelő rögzítést a biztonság érdekében LED fény jelzi. A talp biztos rögzítését övfeszítő és padlótámasz segíti, melyek további védelmet nyújtanak egy esetleges ütközésnél.

Britax Römer Baby Safe Isofix base 13 Bázis talp
57 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A RÖMER Baby Safe Isofix Bázis talp 13 tökéletes biztonságot nyújt a babahordozóknak az ISOFIX-nek köszönhetően, ami segít megakadályozni a bekötési hibákat. A talp az ISOFIX csatlakozási pontokhoz rögzítve a járműben marad, és egyszerű használatának köszönhetően a babahordozó könnyedén kivehető. A terméken lévő kijelzőn láthatja, hogy biztonságosan rögzíti-e a gyermekülést, a feszítőkar segítségével pedig biztosíthatja a megfelelő illeszkedést. Kompatibilis a RÖMER Baby Safe Plus II-vel és a RÖMER Baby Safe Plus SHR II-vel is. A babahordozó kioldása egyszerűen, a talp elején található gomb megnyomásával történik. Összecsukható, így a szállítás és a tárolás is könnyebb, az ISOFIX horog sínek pedig kímélik az autó belsejét.

X-lander X-Car Autós gyermekülés adapter, X-Move/X-Pulse/XQ/Navigation Cadet
8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az X-Car autós gyermekülés adapter biztonságos elhelyezést nyújt az X-Lander típusú gyermekülésekhez a kisgyermek utaztatásánál. A néhány lépésben telepíthető eszköz stabilan megtartja a gyermekülést, erős anyagának köszönhetően nem kell tartani töréstől vagy elmozdulástól. Az adapter széleskörűen alkalmazható az X-Lander X-Move/X-Pulse/XQ/Navigation Cadet ülésekhez.

Nania Migo Solar ISOFIX alap
37 190 Ft 32 190 Ft
+ ingyen szállítás

Nania Migo Solar Isofix alap tökéletes gyermekbiztonságot biztosít. Az alap előnye egyszerű és gyors telepítés. Az alap egy erős kapcsolat a Migo autósülés és az autó ülése között.

Britax Römer Baby-Safe i-Size Base
59 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Baby-Safe i-Size Base. A bázis továbbra is rögzítve marad az autó ISOFIX rögzítési pontjaihoz, az autóülést egyszerűen csatlakoztathatod és leveheted egy kattintással.

Hauck iPro Base 2020
40 790 Ft
+ ingyen szállítás

Hauck iPro Base a iPro Baby és az iPro Kids autósülések isofix alapja. A legbiztonságosabb módszer az autóülés rögzítésére. Maximális kényelmet kínál az autósülés egyszerű, biztonságos és gyors rögzítésére az autóba.

X-lander X-Car Autós gyermekülés adapter, X-Cite/X-Fit
8 190 Ft 7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az X-car autós gyermekülés adapter biztonságos elhelyezést nyújt az X-Lander típusú gyermekülésekhez a kisgyermek utaztatásánál. A néhány lépésben telepíthető eszköz stabilan megtartja a gyermekülést, erős anyagának köszönhetően nem kell tartani töréstől vagy elmozdulástól. Az adapter széleskörűen alkalmazható az X-Lander X-Cite és X-Fit ülésekhez.

X-lander X-car Autós gyermekülés adapter, XA/X-Run
8 190 Ft 7 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az X-Car autós gyermekülés adapter biztonságos elhelyezést nyújt az X-Lander típusú gyermekülésekhez a kisgyermek utaztatásánál. A néhány lépésben telepíthető eszköz stabilan megtartja a gyermekülést, erős anyagának köszönhetően nem kell tartani töréstől vagy elmozdulástól. Az adapter széleskörűen alkalmazható az X-Lander XA, XT, X3, X1 és X-Run ülésekhez autóban vagy babakocsin.

Joie i-Base

Joie i-Base

Értékelés: 5
29 990 Ft

Joie i-Base isofix alap a Joie i-Gemm és a Joie Gemm autóülésekkel kompatibilis. Az alap az i-Size által jóváhagyott. A színes jelzések segítenek a járműbe való helyes rögzítésben.

Britax Römer Baby-Safe i-Size Flex Base
65 990 Ft
+ ingyen szállítás

Baby-Safe i-Size Flex Base. A lehajtható ülésekkel ellátott autókban a FLEX BASE-SAFE i-SIZE segítségével beállíthatod a bázis lehajtását úgy, hogy biztosítsa a gyermeked számára a lapos elhelyezést.

ZOPA ISOfix alap X1 Plus i-Size hordzóhoz
35 990 Ft

ZOPA Base X1 Plus i-size egy egyszerűen összeszerelhető alap hordózóhoz, amely maximális biztonságot nyújt gyermekének. A maximális stabilitást egy meghosszabbított támasztóláb nyújtja.

Britax Römer Bázis Baby-Safe Belted Base
39 490 Ft

Bázis Baby-Safe Belted Base. Az új öv rögzítő rendszerrel a bázis teljesen biztonságos és könnyen felszerelhető sok autóban. Telepítés – 3 pontos biztonsági öv támasztó lábakkal.