Summer Infant Ülés védő + szervező (2 db)
3 890 Ft

Az ülés hátsó oldalon lévő univerzális huzat védi azt a szennyeződésekkel szemben és praktikus szervezőként is szolgál, amelyben az utazások során gyermeked fontos dolgait tárolhatod. a huzat 3 zsebet tartalmaz a könnyű hozzáférés érdekében. Tartós és könnyen mosható anyagból készült. Az ülés hátsó részére a kötők segítségével rögzítheted,a melyeket a támla köré tekerhetsz.

BabyDan Melange Grey autós rendező
5 790 Ft

Az autós rendező hordozható, összecsukható és kialakítása olyan, hogy jól igazodik az autó üléséhez, vagy a csomagtartóhoz. Csattal rögzített, az ülésen stabil még fékezéskor vagy kanyarban is

Lässig Car Wrap-to-Go Spooky
10 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lépj előre a helyes irányba és vedd meg ezt a szuper rendezőt a német piacvezető Lässig márkától, amellyel könnyen rendet teremthetsz az autódban. Egyszerűen tépőzárral rögzíthető. Ezen a szervezőn rengeteg zseb és rejtekhely van minden lázadó kis herceg számára.

Lässig Car Wrap-to-Go Adventure
13 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

kiváló minőségű stílusos és praktikus rendező a német piacvezető Lässig márkától, amellyel könnyen rendet teremthetsz az autódban. Egyszerűen tépőzárral rögzíthető. Ezen a szervezőn rengeteg zseb és rejtekhely van minden lázadó kis herceg számára.

Little Tikes Tároló üléskarfára
3 250 Ft

Little Tikes Tároló üléskarfára segít, hogy gyermekének kéznél legyenek kedvenc nasijai vagy az útravaló szendvics és az italosflakon út közben, nem fognak elsodródni a kanyarokban. Csak pakolja tele a tárolót, és akassza a gyerekülés karfájára. A tároló könnyen tisztítható, csak törölje át vizes ronggyal.

Reer Rendező autóba TravelKid Box
8 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rendező autóba 2 fő résszel. Ideális játékok, könyvek és más apróságok tárolására. Hálós zsebek palackokra. Csúszásmentes anyag és kapcsok tartják a helyén. A Reer Rendező autóba TravelKid Box poliészterből és poliuretánból készült.

Tinéo Utazó szervező az ülések közé
7 190 Ft

Utazó szervező az ülések közé – hogy minden tárgy a kezed ügyében legyen. A testvérek számára is nagyszerű. Két nagy rekesz és gyerek üveg tartó hőszigetelt neoprénben.

Little Tikes Tároló
7 350 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Little Tikes Tároló kisgyerekek holmijának rendszerezett tárolására alkalmas egy-egy kirándulás alkalmával. Autójában remek szolgálatot tesz, nagy tárhelyének köszönhetően gyermeke kedvenc játékait, könyveit, innivalóját is biztonságosan elhelyezheti. Található rajta cumisüvegtartó, belső zseb és külső hálós zseb.

Tinéo Utazó asztal autósülésre
7 590 Ft

Az autósüléshez használható utazó asztal szórakoztatja gyermekedet az utazás során. Rajzolhat, ehet, játszhat, és sok egyebet csinálhat rajta. A megemelt szélek védenek a játékok, ceruzák leesésével szemben az utazás során. A gyermek játékainak tárolására alkalmas belső zsebek.

Hauck Organize me (VE 12) Autós tároló
5 190 Ft

Hauck Organize me (VE 12) Autós tároló a kemény oldalainak köszönhetően kiválóan szuperál az autóban. A tágas, rugalmas belső rekeszekben könnyen elhelyezheti gyermekei játékait, a hordozófül segítségével egyszerűen elpakolható, vízálló, tartós anyagának hála nehezen koszolódik. A hátsó ülésre helyezhető tároló a biztonsági öv segítségével könnyen lerögzíthető, a 6 rekesznek és a 2 italtartónak köszönhetően számos tárgy, étel, ital tárolására alkalmas.

Lässig Car Wrap-to-Go About Friends
10 390 Ft

Lépj előre a helyes irányba és vedd meg ezt a szuper rendezőt a német piacvezető Lässig márkától, amellyel könnyen rendet teremthetsz az autódban. Egyszerűen tépőzárral rögzíthető. Ezen a szervezőn rengeteg zseb és rejtekhely van minden lázadó kis herceg számára.