ZOPA Organizer ülésre + zseb táblagépnek
3 390 Ft

Az organizer ülésre + zseb táblagépnek egy tökéletes társ minden gyerekekkel való utazáshoz. Ülésre való rögzítésének univerzalitása által szinte minden járművel kompatibilis.

Diono Grip It autósülés védő
5 545 Ft 4 290 Ft

Diono Grip It autósülés védő praktikus segítő, amely védi az autósülést a szennyeződésekkel és a megsemmisüléssel szemben, megakadályozza az autósülés elcsúszását. Kompatibilis az Isofix-szel

Diono Seat Guard Complete autósülés védő
9 190 Ft

Diono Set Guard Complete autósülés védő praktikus segítő, amely védi az autósülést a szennyeződésekkel és a megsemmisüléssel szemben, megakadályozza az autósülés elcsúszását. Kompatibilis az Isofix-szel

Diono Autósülés védő Super Mat
5 915 Ft 4 590 Ft

Diono Super Mat autósülés védő praktikus segítő, amely védi az autósülést a szennyeződésekkel és a megsemmisüléssel szemben, megakadályozza az autósülés elcsúszását. Az alsó részen apróságokra alkalmas 3 hálós zseb található.

BabyDan Autós ülésvédő huzat
6 190 Ft

Az autós ülésvédő huzat rendkívül magas és széles ülésvédő tároló zsebekkel, melyek a gyermek számára kényelmesen elérhetők. Teljesen védi az ülések bőr és textil kárpitját.

Diono Autó ülésvédő, Matt fekete
8 700 Ft

Diono Autós ülésvédő kiváló választás kisgyerekes családoknak: védi az ülések egyébként kényes huzatát, ugyanakkor csúszásgátló anyagának köszönhetően pedig meggátolja az ülésvédő és a rajta esetlegesen elhelyezett gyerekülés csúszkálását. 3 zsebet tartalmazó kialakítása alkalmassá teszi különböző, kis méretű játékok, tárgyak elhelyezését. Könnyen felhelyezhető, valamint tartalmazza az ISOFIX rendszer akadálymentes használatához szükséges nyílásokat.

Diono Stuff´n Scuff Ülésvédő
3 800 Ft

A Diono Stuff´n Scuff Ülésvédő hatékonyan védi meg az ülés háttámláját a szennyeződésektől és a cipő talpáról származó sártól. Praktikus kialakításának, illetve nagy, hálós zsebeinek hála ragyogóan alkalmas gyermekek játékainak és egyéb apróságok tárolására. Tépőzáras pántjaival könnyen rögzíthető lehetővé téve, hogy utazás közben minden kéznél legyen.

Diono Autósülés védő Stow'n Go
4 804 Ft 3 390 Ft

Diono Stow´n Go praktikus autósülés védő, amely szervezővel , 5 praktikus zsebbel, valamint üvegre alkalmas két hálós zsebbel ellátott. Vízhatlan, mosható és könnyen tárolható.

BabyDan Luxury Grey autós tároló táblagép tartóval
4 600 Ft

Az autós tároló táblagép tartóval védi a gépjármű huzatát valamint helyet biztosít a játékoknak, italoknak és a mobil telefonos táblagépnek is. Az első ülés hátsó oldalán lévő univerzális tartó hét zsebbel ellátott beleértve a két italtartót.

Tinéo Elülső ülésvédelem zsebbel
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az első ülésvédő zsebbel, biztosítja az ülések védelmét és a csecsemőjátékok tárolását Mély hálós zsebek a tetején játékok, ennivalók biztonságos tárolására.

MUNCHKIN Autós ülésvédő
7 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Munchkin autós ülésvédő megakadályozza ülése kopottá és piszkossá válását. Biztonsági szerepe is nagy, mivel csúszásmentes, esetleges közlekedési balesettől óvhatja meg. Tervezése lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú gépkocsi bármely ülésén használhassa. Enyhén párnázott, amivel még kényelmesebbé teszi a vezetést. Elején tárolózseb található, ami a babaholmik bizonságos tárolására alkalmas.

Reer Autó kárpitvédő és játéktartó
3 590 Ft 3 460 Ft

A Reer Autó kárpitvédő és játéktartó megvédi gépkocsijának ülését a szennyeződésektől, sérülésektől. Ideális gyerekülések alá is, hiszen megakadályozza azok elcsúszását, három nagy zsebében pedig akár a kicsi játékait, egyéb holmiját is tárolhatja. A nylonból készült védő egyszerűen tisztítható, 30 ° C-on mosható.

Emitex Háttámla védő

Emitex Háttámla védő

Értékelés: 4
5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Emitex védő és szervező kettő az egyben az ülés háttámlájára. Elegendő helyet biztosít a játékok, italok és gyermeked egyéb apróságai számára. Hozzá tartozik egy kis lecsatolható cipzáros táska, ami a babakocsira is felakasztható.

Safety 1st Ülésvédő az autós ülés alá
4 897 Ft 3 990 Ft

Safety 1st Ülésvédő az autós ülés alá minden szülő számára hasznos, akik az autójukat tisztán szeretnék tartani és védeni az esetleges sérülések ellen. Ellenálló és mosható anyagból készült.

ZOPA Rendszerező ülésre + tablet zseb
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ZOPA redszerező ülésre + tablet zseb tökéletes társ minden útra gyerekekkel. A redszerező két palacktartóval is el van látva. Kompatibilis szinte minden autóval.

Reer Háttámlavédő autósülésre
3 490 Ft 3 000 Ft

A Reer Háttámlavédő autós ülésre praktikus kialakításának és nagy zsebeinek köszönhetően kiválóan alkalmas gyermekek játékainak, egyéb dolgainak tárolására. Az ülésre könnyen rögzíthető a tépőzáras pántokkal, lehetővé téve, hogy utazás közben minden kéznél legyen. Emellett megvédi a háttámlát a szennyeződésektől, de tisztítása is egyszerű, hiszen vízálló poliészterből készült.

Britax Römer Autósülés alá ülésvédő
12 490 Ft

Römer autósülés alá használható ülésvédő segít megóvni az autókárpitot az esetleges kiszakadásoktól, amit a gyerekülés okozhat. Kizárólag izofix nélküli üléseknél használható. Felülete csúszásgátlós és bordázott a könnyebb használhatóság érdekében.

Reer Háttámla védő autós ülésre
4 350 Ft

A Reer Háttámlavédő autós ülésre vidám mintás és zsebes kialakításával ideális gyermekek játékainak, apró dolgainak tárolására. Amellet, hogy könnyen rögzíthető az ülésre, megvédi azt a szennyeződésektől is. Anyaga mosható nylon, így tisztítása is egyszerű és gyors.

Disney Ülésvédő huzat zsebekkel
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Disney Ülésvédő huzat segít tisztán tartani üléskárpitját, miközben zsebeiben praktikusan tárolhatja apróságait, így Ön helyet takarít meg. A védőhuzat minden autóban használható. Filly dizájnnal.

Tinéo Utazó szervező az ülésre
6 790 Ft

Utazó szervező az ülésre tárolóhelyekkel (hálós zsebek és nagy középső zseb). Tabletre alkalmas átlátszó zsebet is tartalmaz, amelynek hála a hátsó ülésről filmet is nézhetsz (érintőkijelzővel kompatibilis).

Emitex Autósülés védő

Emitex Autósülés védő

Értékelés: 5
3 329 Ft 3 290 Ft

Emitex autósülés védő egy praktikus segédeszköz, amely megakadályozza az autósülés összekoszolódását és sérülését. Továbbá megakadályozza az autósülés elcsúszását vagy elmozdulását.

Reer TravelKid Entertain tablet
5 090 Ft

Szervező 4 praktikus zsebbel Ideális játékok, könyvek, ételek és egyéb apró tárgyak tárolására. Max tablet méret 12.5”. Felfüggeszthető, hevederekkel, amelyek sportülésekhez is rögzíthető. Reer TravelKid Entertain Tablet víztaszító poliészterből készül, és hatékonyan védi az autód burkolatait.

ZOPA Autóülés alá ülésvédő
3 490 Ft

Az autóülés alá használható ülésvédő hasznos minden olyan szülőnek, aki autóját tisztán kívánja tartani és megóvni egy esetleges rongálódástól. Tartós és mosható anyagból készült.

Britax Römer Háttámlavédő
7 190 Ft 6 790 Ft

RÖMER Háttámlavédő utazás során ideális tárolóeszköz gyermeke játékai számára. Négy zsebe elegendő helyet biztosít mind a kisebb, mind a nagyobb tárgyak elhelyezésére. A háttámlára könnyen feltehető, emellet nagyon praktikus, hiszen a tárolás mellett megvédi az ülést a szennyeződésektől, például a lábnyomoktól.

Petite&Mars Háttámlavédő zsebekkel
3 890 Ft 3 290 Ft

Petite & Mars Háttámlavédő praktikus zsebeivel nagyon hasznos mind a hosszabb, mind a rövidebb utazások során. Megvédi az ülések eredeti kárpitját a szennyeződésektől, valamint a cumisüvegtől kezdve az újságokig minden elfér benne. Felhelyezése nagyon egyszerű.

Reer TravelKid Entertain ülésvédő
7 590 Ft

Ülésvédelem 2 praktikus rekesszel. Ideális játékok, könyvek, ételek és egyéb apró tárgyak tárolására. Csúszásmentes anyag megakadályozza a csúszást mindkét oldalon. Reer TravelKid Entertain szórakoztató ülésvédelem poliészterből és poliuretánból készül, és kompatibilis a ISOFIX rendszerrel az autóülések rögzítéséhez.

Reer TravelKid zsebek autóba

Reer TravelKid zsebek autóba

Értékelés: 4,5
4 590 Ft

Tartó 7 zsebbel. Ideális játékok, könyvek, ételek és egyéb apró tárgyak tárolására. Felfüggeszthető, hevederekkel amelyek akár sportülésekhez is rögzíthető A Reer TravelKid Tidy víztaszító poliészterből készül, és hatékonyan védi az autódnak burkolatait.

Reer TravelKid Tidy ülésvédő
5 790 Ft

Ülésvédelem 2 praktikus rekesszel. Ideális játékok, könyvek, ételek és egyéb apró tárgyak tárolására. Csúszásmentes anyag megakadályozza a csúszást mindkét oldalon A Reer TravelKid Tidy ülésvédő poliészterből és poliuretánból készül, és kompatibilis az ISOFIX rendszerrel az autóülések rögzítéséhez.

MUNCHKIN Autóülés háttámlavédő
4 790 Ft

Munchkin Autóülés Háttámlavédő autós ülésre kialakított tároló, nagy zsebeinek köszönhetően kiválóan alkalmas gyermekek játékainak, egyéb dolgainak tárolására. Az ülésre könnyen rögzíthető, lehetővé teszi, hogy utazás közben minden kéznél legyen. Emellett megvédi a háttámlát a szennyeződésektől, de tisztítása is egyszerű, hiszen 100% poliészterből készült.

Hauck Sit on me Deluxe (VE 6) Autós gyermekülésvédő
8 490 Ft

Hauck Sit on me Deluxe (VE 6) Autós gyermekülésvédő a gyerekülés alá helyezhető univerzális védőborítás, amely az autóülést védi az esetleges karcolásoktól, ütésektől. Az erősen tömörített műanyag habtömítése miatt rendkívül tartós, csúszásgátló rétegének köszönhetően biztos tartást ad a gyerekülésnek az autóút alatt. A hálós zsebekkel is ellátott védőhuzat alkalmas apróbb tárgyak tárolására, vízálló és mosható is.

Hauck Sit on me (VE 12) Autós gyermekülésvédő
5 490 Ft

Hauck Sit on me (VE 12) Autós gyermekülésvédő mindkét oldalán csúszásgátlóval ellátott védőhuzat. A gyermekülések alá helyezhető, stabil tartást ad, miközben megvédi az autó ülését az esetleges karcolásoktól, ütődésektől. Külön-külön is használható részek.

Maxi-Cosi Védőhuzat

Maxi-Cosi Védőhuzat

Értékelés: 5
6 490 Ft

MAXI-COSI autóülés huzat védi az autó üléseit a sérüléstől és szennyeződésektől. Bármilyen típusú autóüléshez vagy bázishoz alkalmas. Hátsó és első ülésekhez is használható.

Tinéo Ülésvédelem az autóülés alatt
7 590 Ft

Az gyerekülés alatti ülésvédelem, a gyerekülés alá helyezhető, és csúszásmentes bevonattal van ellátva. Megtartja az ülést stabilan. Mérete megvédi a teljes ülést a szennyeződéstől.

Diono Seat Guard autósülés védő
6 162 Ft 5 790 Ft

Diono Set Guard autósülés védő praktikus segítő, amely védi az autósülést a szennyeződésekkel és a megsemmisüléssel szemben, megakadályozza az autósülés elcsúszását. Kompatibilis az Isofix-szel

Hauck Cover me Deluxe (VE 14/48) Autós háttámlavédő
5 490 Ft

Hauck Cover me Deluxe (VE 14/48) Autós háttámlavédő egy speciális gyermekülés kiegészítő, az anyaga minőségi, vízálló borítással ellátott, ezáltal könnyen ellenáll a szennyeződéseknek, koszolódásnak, mosható és tartósságának köszönhetően nem sérülékeny, nehezen szakad el. Könnyen felcsatolható az elülső ülések valamelyikére, tárolóhelyeinek köszönhetően számos tárgy elhelyezésére alkalmas az autóban. Összehajthatósága elősegíti a helytakarékosságot.

LINDAM Ülésvédő

LINDAM Ülésvédő

Értékelés: 5
7 190 Ft

A tartós, párnázott Lindam ülésvédő megvédi autójának ülését a sérülésektől és szennyeződésektől, segít megadályozni a gyermekülés elcsúszását. Elülső zsebekkel rendelkezik, amelyben kisebb eszközöket, játékokat tárolhatunk. Az ülésvédő festékmentes, így biztosan nem hagy nyomot az ülésen.

Petite&Mars Autóülés védő
4 790 Ft 4 590 Ft

Petite és Mars Autóülés védő egy praktikus eszköz, mely gyermekek számára is hasznos. Védi az autó eredeti üléshuzatát a piszoktól, hajtól. Zsebbel apró tárgyaknak, esetleg játékoknak.