CEL-TEC K4 DUAL GPS 

CEL-TEC K4 DUAL GPS 

Száma: 100022591000
Közvetlenül partnerünktől
A CEL-TEC a jelenkor egyik legnagyobb teljesítményű, – K4 DUAL GPS fedélzeti kamerájával érkezik a piacra! Az első kamera ULTRA HD 4K felbontásban, a hátsó kamera pedig FULL HD 1080p felbontásban rögzít, H.265 fejlett tömörítés a. További információ
84 900 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Partnerünktől: RICOM secure

Partnerünk által szállítva

2021.6.28 - 2021.6.30 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100022591000

Leírás

A CEL-TEC a jelenkor egyik legnagyobb teljesítményű, – K4 DUAL GPS fedélzeti kamerájával érkezik a piacra! Az első kamera ULTRA HD 4K felbontásban, a hátsó kamera pedig FULL HD 1080p felbontásban rögzít, H.265 fejlett tömörítés a maximális minőség és a minimális képnagyság érdekében, a szuperkondenzátor a kamera hosszú élettartamát biztosítja, a beépített GPS-modul rögzíti a vezetés sebességét és a helyzetét, a WiFi-modul egyszerű és gyors beállításokat, vagy az elkészített felvételek gyors megosztását teszi lehetővé, a WDR háttérvilágítás-kompezáció funkciója kiemeli a már így is nagyszerű képet. Ezzel azonban a tulajdonságok felsorolása még nem ért véget. Ismerje meg a CEL-TEC K4 DUAL GPS autós kamera erejét!


Kristálytiszta kép minden körülmény között

A nagy teljesítményű hardvernek és a magas számítástechnikának köszönhetően a CEL-TEC K4 DUAL GPS autós kamera az első felvétel akár ULTRA HD 4K felbontású felvételi képével, valamint a hátsó felvétel FULL HD 1080p felbontásával büszkélkedhet, mindezt 30 képkocka másodpercenként. Ha az első kamerát FULL HD felbontásra állítja, akkor 60 képkocka/másodperc sebességgel készíthet felvételt, ez a felvétel gyorsabb jelenet esetén lehet hasznos, amikor a felvételt a lehető legjobban szakaszokra kell szétszedni (pl. szembejövő jármű rendszámtáblája). A nagyszerű kép természetesen a napsütéssel nem ér véget. A 7 tagú lencsének, a WDR háttérvilágítás-kompezálásnak, a sötét jelenetek javításának és a minőségi érzékelőnek köszönhetően a K4 nem retten vissza az esőtől, ködtől, naplementétől vagy a teljes éjszakától sem, mindig készen áll, hogy az összes utazás tanúja lehessen. A hátsó kamera amellett, hogy menet közben rögzíti a jármű mögött zajló eseményeket, tolatóasszisztensként is használható, amelyhez hozzásegíti a kép automatikus átkapcsolása a hátrameneti fokozatra váltáskor. A hab a tortán a modern H.265 tömörített felvétel, amely a kiváló minőség fenntartása mellett jelentős helyet takarít meg az SD-kártyán.

cel-tec-K4-dual-gps-1.jpg


Az akkumulátorok ideje lejárt, térjen át a ZUPERKONDENZÁTORRA

Az autós kamerák területén a jelenlegi divat az ún. szuperkondenzátorok használata, a hagyományos li-ion akkumulátorok helyett. Ennek okai egyszerűek – fokozottabb megbízhatóság, az eszköz élettartama és a biztonság! Az akkumulátor felfújódásának következtében többé nem fenyeget a kamera deformálódásának veszélye, a beállított adatok és az idő elvesztés,e vagy a korlátozott élettartam. A szuperkondenzátor elektródái több ezer ciklus után sem romlanak el, ahogy az a hagyományos akkumulátorok esetében történni szokott. A kamera azonban csak az áramellátáshoz csatlakoztatva használható, amely a szuperkondenzátor előnyeihez képes csekélység.


A K4 DUAL GPS – el nem marad le semmiről

A 160°-os (130° hátsó kamera) széles látószög rögzíti a jármű előtti teljes történést. A K4 látószöge elől a menetiránnyal szembeni vagy a járdán történt események sem térnek ki. A remek optikának és szoftvernek köszönhetően a felvételek nem szenvednek az ún. halszem hatástól.

cel-tec-K4-dual-gps-4.jpg


A járműve a távollétében is felügyelet alatt lesz

A CEL-TEC K4 DUAL GPS autós kamera az álló járművet is megőrzi. Erre a célra parkoló móddal van ellátva. Ha ebben az üzemmódban a jármű rázkódása (ütközése) jön létre, automatikusan elindul mindkét kamera rögzítése, melyek az SD-kártyán az esetleges felülírás ellen védettek. Ezáltal biztos lehet abban, hogy a történés a kártyán marad. A felvételek felülírás elleni védelme a parkoló üzemmódon kívül is lehetséges, vagy az aktuális felvétel ideje alatt történő gomb megnyomásával, vagy visszamenőleg a felvétel kamerán történő megtekintésekor. Az aktuális felvétel a g-érzékelőnek köszönhetően automatikusan védett, amely reagál a kamera hirtelen mozdulatára (pl. a járműbe való ütközéskor). Ha az érzékelő ilyen mozgást észlel, akkor a felülírás ellen zárolja a folyamatban lévő felvételt, így a helyzet a microSD-kártyán megőrződik, és ön folytathatja az útját. További biztonsági mód a mozgásérzékelés, amikor a kamera csak akkor kezdi meg a felvételt, ha a lencse előtt mozgást észlel.


Egyszerű beállítások és megosztások

A beépített 2.4" IPS LCD kijelzőnek köszönhetően nemcsak kényelmesen beállíthat bármilyen fontos paramétert, de megtekintetheti a rögzített felvételeket is. A menü angol nyelvű. A kamera WiFi-modullal ellátott, amely a kiszolgálását még kényelmesebbé teszi. A Kacam Andoidos és iOS alkalmazáson keresztül (szintén angol) egyszerűen megtekintheti, ill. letöltheti az elkészített felvételeket, módosíthat a kamera beállításain, vezérelheti a felvételt és megtekintheti az élő kameraképeket. Lehet egy kamera használata még kényelmesebb …?

cel-tec-K4-dual-gps-2.jpg


A sebesség és az útszakasz az ellenőrzése alatt

 

A K4 autós kamera beépített GPS-modullal rendelkezik, melynek köszönhetően számítógépen visszamenőleg lehetővé teszi az útszakasz lejátszását a Google térképen, valamint a sebesség és a G-érzékelő adat túlterhelésének (ütközések) lejátszását is. A helyzetre és a sebességre vonatkozó információk közvetlenül a felvételen is megjelennek (kikapcsolhatók).


Egy teljes nap felvétele a kártyára mentve

A kamera akár 128 GB microSD-kártyát is támogat, amely elegendő teret szolgáltat kb. 7 órányi felvételhez, mindkét bekapcsolt kamera mellett, a legmagasabb felbontásban, (első UHD, hátsó FHD felbontás) H.265 tömörítés mellett (a H.264 szintén beállítható – nagyobb adatintenzitás). A hurokrögzítésnek köszönhetően többé nem kell tartania a megtelt kártya miatt. Amint a kártya megtelik, a kamera automatikusan törli a legrégebbi felvételeket a jelenlegi felvételekkel.


Különböző rögzítési módok

A kamera csomagolásának része 2 féle tartó – felragasztható tartó a 3M társaság minőségi ragasztójával van ellátva (a csomagolásban egy tartalék öntapadó matricával), valamint egy hagyományos tapadókorongos tartó üvegre. A tapadókorong előnye a hordozhatóság az autók között, a 3M matrica általi felfogatás ezzel ellentétben erősebb és a hőmérséklet ingadozás által történő leesés veszélye sem fenyeget. Az első kamerához hasonlóan, a hátsó kamera is kétféle módon rögzíthető – csavarokkal pl. a jármű rendszámtáblája fölé, vagy ragasztószalaggal az autó belsejének hátsó üvegére. A hátsó kamera rögzítéséhez rendelkezésére áll egy 6 méter hosszú kábel.

cel-tec-K4-dual-gps-3.jpg


Paraméterek

Kijelző:

2.4” IPS LCD

Videó felbontás:

első: 3840×2160 / 2540×1440 / 2304×1296 / 1920×1080 / 1280×720 | Hátsó: 1920×1080

Fénykép felbontás:

8 / 4 / 3 / 2 / 1 Mpx

Felvétel/másodperc:

első: 4K 30 fps / 1080p 60 fps, hátsó: 30 fps

Érzékelő típusa:

első: 1/1.8” CMOS, hátsó: 1/2.7” CMOS

Videó tömörítés:

H.265 / H.264 (beállítható)

Videó formátum:

MP4

Akkumulátor:

szuperkondenzátor 5.5 V 2.5 F

Felvétel szöge:

160° első / 130° hátsó kamera

Hurok felvétel:

igen, 1 / 3 / 5 min.

Hangfelvétel:

igen (kikapcsolható), kodek AAC

Időbélyeg a képen:

igen

WDR (háttérvilágítás-kompenzáció):

igen

GPS-modul:

igen, beépített

WiFi-modul:

igen, beépített

Mozgásérzékelés:

igen

Parkoló mód:

igen (táplálást igényel)

Ütközés G-érzékelő:

igen

Memória:

microSD – 128 GB, class 10 U3

Bemeneti feszültség:

5V 2.0A

Üzemi hőmérséklet:

–10° C – 60° C

Tárolási hőmérséklet:

–12° C – 70° C

Munkahelyi páratartalom:

10 – 80%

Hátsó kamera kábelhossza:

6 méter

 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.