CEL-TEC K4 DUAL GPS 

Márka: CEL-TEC Katalógus száma: 100022591000

Közvetlenül partnerünktől

CEL-TEC K4 DUAL GPS 

A CEL-TEC a jelenkor egyik legnagyobb teljesítményű, – K4 DUAL GPS fedélzeti kamerájával érkezik a piacra! Az első kamera ULTRA HD 4K felbontásban, a hátsó kamera pedig FULL HD 1080p felbontásban rögzít, H.265 fejlett tömörítés a. További információ

67918

67 918 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100022591000

Leírás

Termékleírás

A CEL-TEC a jelenkor egyik legnagyobb teljesítményű, – K4 DUAL GPS fedélzeti kamerájával érkezik a piacra! Az első kamera ULTRA HD 4K felbontásban, a hátsó kamera pedig FULL HD 1080p felbontásban rögzít, H.265 fejlett tömörítés a maximális minőség és a minimális képnagyság érdekében, a szuperkondenzátor a kamera hosszú élettartamát biztosítja, a beépített GPS-modul rögzíti a vezetés sebességét és a helyzetét, a WiFi-modul egyszerű és gyors beállításokat, vagy az elkészített felvételek gyors megosztását teszi lehetővé, a WDR háttérvilágítás-kompezáció funkciója kiemeli a már így is nagyszerű képet. Ezzel azonban a tulajdonságok felsorolása még nem ért véget. Ismerje meg a CEL-TEC K4 DUAL GPS autós kamera erejét!


Kristálytiszta kép minden körülmény között

A nagy teljesítményű hardvernek és a magas számítástechnikának köszönhetően a CEL-TEC K4 DUAL GPS autós kamera az első felvétel akár ULTRA HD 4K felbontású felvételi képével, valamint a hátsó felvétel FULL HD 1080p felbontásával büszkélkedhet, mindezt 30 képkocka másodpercenként. Ha az első kamerát FULL HD felbontásra állítja, akkor 60 képkocka/másodperc sebességgel készíthet felvételt, ez a felvétel gyorsabb jelenet esetén lehet hasznos, amikor a felvételt a lehető legjobban szakaszokra kell szétszedni (pl. szembejövő jármű rendszámtáblája). A nagyszerű kép természetesen a napsütéssel nem ér véget. A 7 tagú lencsének, a WDR háttérvilágítás-kompezálásnak, a sötét jelenetek javításának és a minőségi érzékelőnek köszönhetően a K4 nem retten vissza az esőtől, ködtől, naplementétől vagy a teljes éjszakától sem, mindig készen áll, hogy az összes utazás tanúja lehessen. A hátsó kamera amellett, hogy menet közben rögzíti a jármű mögött zajló eseményeket, tolatóasszisztensként is használható, amelyhez hozzásegíti a kép automatikus átkapcsolása a hátrameneti fokozatra váltáskor. A hab a tortán a modern H.265 tömörített felvétel, amely a kiváló minőség fenntartása mellett jelentős helyet takarít meg az SD-kártyán.


Az akkumulátorok ideje lejárt, térjen át a ZUPERKONDENZÁTORRA

Az autós kamerák területén a jelenlegi divat az ún. szuperkondenzátorok használata, a hagyományos li-ion akkumulátorok helyett. Ennek okai egyszerűek – fokozottabb megbízhatóság, az eszköz élettartama és a biztonság! Az akkumulátor felfújódásának következtében többé nem fenyeget a kamera deformálódásának veszélye, a beállított adatok és az idő elvesztés,e vagy a korlátozott élettartam. A szuperkondenzátor elektródái több ezer ciklus után sem romlanak el, ahogy az a hagyományos akkumulátorok esetében történni szokott. A kamera azonban csak az áramellátáshoz csatlakoztatva használható, amely a szuperkondenzátor előnyeihez képes csekélység.


A K4 DUAL GPS – el nem marad le semmiről

A 160°-os (130° hátsó kamera) széles látószög rögzíti a jármű előtti teljes történést. A K4 látószöge elől a menetiránnyal szembeni vagy a járdán történt események sem térnek ki. A remek optikának és szoftvernek köszönhetően a felvételek nem szenvednek az ún. halszem hatástól.


A járműve a távollétében is felügyelet alatt lesz

A CEL-TEC K4 DUAL GPS autós kamera az álló járművet is megőrzi. Erre a célra parkoló móddal van ellátva. Ha ebben az üzemmódban a jármű rázkódása (ütközése) jön létre, automatikusan elindul mindkét kamera rögzítése, melyek az SD-kártyán az esetleges felülírás ellen védettek. Ezáltal biztos lehet abban, hogy a történés a kártyán marad. A felvételek felülírás elleni védelme a parkoló üzemmódon kívül is lehetséges, vagy az aktuális felvétel ideje alatt történő gomb megnyomásával, vagy visszamenőleg a felvétel kamerán történő megtekintésekor. Az aktuális felvétel a g-érzékelőnek köszönhetően automatikusan védett, amely reagál a kamera hirtelen mozdulatára (pl. a járműbe való ütközéskor). Ha az érzékelő ilyen mozgást észlel, akkor a felülírás ellen zárolja a folyamatban lévő felvételt, így a helyzet a microSD-kártyán megőrződik, és ön folytathatja az útját. További biztonsági mód a mozgásérzékelés, amikor a kamera csak akkor kezdi meg a felvételt, ha a lencse előtt mozgást észlel.


Egyszerű beállítások és megosztások

A beépített 2.4" IPS LCD kijelzőnek köszönhetően nemcsak kényelmesen beállíthat bármilyen fontos paramétert, de megtekintetheti a rögzített felvételeket is. A menü angol nyelvű. A kamera WiFi-modullal ellátott, amely a kiszolgálását még kényelmesebbé teszi. A Kacam Andoidos és iOS alkalmazáson keresztül (szintén angol) egyszerűen megtekintheti, ill. letöltheti az elkészített felvételeket, módosíthat a kamera beállításain, vezérelheti a felvételt és megtekintheti az élő kameraképeket. Lehet egy kamera használata még kényelmesebb …?


A sebesség és az útszakasz az ellenőrzése alatt

 

A K4 autós kamera beépített GPS-modullal rendelkezik, melynek köszönhetően számítógépen visszamenőleg lehetővé teszi az útszakasz lejátszását a Google térképen, valamint a sebesség és a G-érzékelő adat túlterhelésének (ütközések) lejátszását is. A helyzetre és a sebességre vonatkozó információk közvetlenül a felvételen is megjelennek (kikapcsolhatók).


Egy teljes nap felvétele a kártyára mentve

A kamera akár 128 GB microSD-kártyát is támogat, amely elegendő teret szolgáltat kb. 7 órányi felvételhez, mindkét bekapcsolt kamera mellett, a legmagasabb felbontásban, (első UHD, hátsó FHD felbontás) H.265 tömörítés mellett (a H.264 szintén beállítható – nagyobb adatintenzitás). A hurokrögzítésnek köszönhetően többé nem kell tartania a megtelt kártya miatt. Amint a kártya megtelik, a kamera automatikusan törli a legrégebbi felvételeket a jelenlegi felvételekkel.


Különböző rögzítési módok

A kamera csomagolásának része 2 féle tartó – felragasztható tartó a 3M társaság minőségi ragasztójával van ellátva (a csomagolásban egy tartalék öntapadó matricával), valamint egy hagyományos tapadókorongos tartó üvegre. A tapadókorong előnye a hordozhatóság az autók között, a 3M matrica általi felfogatás ezzel ellentétben erősebb és a hőmérséklet ingadozás által történő leesés veszélye sem fenyeget. Az első kamerához hasonlóan, a hátsó kamera is kétféle módon rögzíthető – csavarokkal pl. a jármű rendszámtáblája fölé, vagy ragasztószalaggal az autó belsejének hátsó üvegére. A hátsó kamera rögzítéséhez rendelkezésére áll egy 6 méter hosszú kábel.


Paraméterek

 


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Autóhoz igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.