MIO MiVue 788 Connect

MIO MiVue 788 Connect

Száma: 1114424
2 év garancia
Autós menetrögzítő kamera Full HD felbontással és 140°-os széles látómezővel. Nagy méretű 2,7"-es kijelzővel a könnyű vezérlés érdekében, minőségi fény lencse, G-senzor az ütközés érzékelésére, valamint balesetnél a felvétel esetleges lezárásához. A beépített Bluetooth megjeleníti a telefonra érkező hívásokat, üzeneteket és az alkalmazások értesítéseit. További információ
64 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.12.03 prémium szállítással várhatóan
 
2021.12.06 - 2021.12.08 standard szállítással várhatóan

Száma: 1114424

Leírás

Autós menetrögzítő kamera Full HD felbontással és 140°-os széles látómezővel. Nagy méretű 2,7"-es kijelzővel a könnyű vezérlés érdekében, minőségi fény lencse, G-senzor az ütközés érzékelésére, valamint balesetnél a felvétel esetleges lezárásához. A beépített Bluetooth megjeleníti a telefonra érkező hívásokat, üzeneteket és az alkalmazások értesítéseit.

Amennyiben valaki beléd ütközne, be tudod bizonyítani, hogy az ő hibája volt? A jogi felelősséggel kapcsolatos viták és a biztosítási csalásokkal kapcsolatos hamis balesetek sajnos egyre gyakoribbak. Ez minden sofőr rémálma. A MiVue 788 CONNECT menetrögzítő kamera lelki nyugalmat és biztonságot nyújt, hogy az utakon senki nem jut jogtalanul előnyhöz veled szemben. A Bluetooth™ csatlakozást is használhatod, és menet közben is kapcsolatban maradhatsz.

Mio MiVue 788 Mio MiVue 788

Kivételes képminőség – pontos felvétel

A MiVue 788 CONNECT kamera prémium optikai érzékelőt és 140°-os látószögű objektívet használ, így jól kivehető felvételeket képes készíteni 1080p full HD felbontásban 30 kép/másodperc sebességnél. Lehetővé teszi a rendszámtáblák*, az útjelző táblák és jelzések rögzítését, amelyek segítségedre lehetnek a történések alátámasztásában. Jól kivehető felvételeket készít még gyenge fényviszonyok mellett is.

 • Beépített Bluetooth
 • 2,7" érintőképernyő
 • Full HD felvétel- 1080p 30 fps-nél
 • Nagy minőségű optikai érzékelő
 • 140° széles látószög
 • Traffipax-jelző
 • GPS megfigyelés
 • ADAS fejlett vezetést segítő rendszer

Egyszerű használat – időmegtakarítás

A MiVue 788 CONNECT kamera kialakításának köszönhetően egyszerűen használható. Elegendő behelyezni az SD kártyát, csatlakozni a jármű forrásához és a kamera elkezdi a feljátszást, amint beindítod a motort. A nagy ikonokkal ellátott intuitív menünek a rendszer navigálása nagyon egyszerűen elvégezhető az érintőképernyőn. Egyszerűbb már nem is lehetne.

Bluetooth kapcsolat – biztonságos figyelmeztetések a vezetés során

Kihasználhatod az okostelefonnal való szinkronizálást és megjelenítheted a kijelzőn az értesítéseket. Amennyiben fontos üzenetet vársz, tudni fogod, mikor kell megállnod ahhoz, hogy biztonságosan elolvashasd azt.

WIFI kapcsolat – gyorsabb, vezeték nélküli átvitel

A fájlokat könnyedén és gyorsan átviheted a MiVue Pro mobiltelefonra alkalmas alkalmazásba. A képfelvételek tartalék másolata mindig biztonságosan el lesznek mentve am telefonodban. Amennyiben meg szeretnéd osztani felvételeidet, a Facebook™-on is közzéteheted őket. A kényelem növelése érdekében vezeték nélküli firmware aktualizációt kapsz az akciókamerához.

Biztonsági funkciók – a félelem nélküli vezetéshez

A MiVue 788 CONNECT kamera biztonságra irányuló figyelmeztetéssel ellátott, amely az eszköz élettartama alatt aktualizálódik.

ADAS rendszerrel szintén ellátott (Advanced Driver Assistance System), beleértve a sávelhagyás-figyelmeztetést (LDWS), a ráfutásos ütközésre való figyelmeztetést (FCWS) és az elalvásra való figyelmeztetést (FA).

 • A G– szenzor érzékeli a mozgás véletlenszerű irányváltását, automatikus új felvételt készít a történtekről, amely védve van az átírással szemben. Nyugodtan vezethetsz azzal a tudattal, hogy a menetrögzítő kamera vigyáz rád.

Beépített GPS – pozíció és sebesség rögzítése

Minden felvétel adatokat tartalmaz a GPS koordinátákról és a sebességedről; ez szükség esetén nagyon fontos bizonyíték. A GPS modul az egyéb menetrögzítő kamerákkal ellentétben az egység belsejében található. A GPS lehetővé teszi, hogy figyelmeztetéseket állítsd be az általad meghatározott sebesség túllépésekor.

Minőségi felület – nagy tartósság

A MiVue 788 CONNECT kamera robusztus, eszes és elegáns Annyira kicsi, hogy amikor nem használod, a tárolóba helyezheted.

Adaptibilis – alkalmazkodik szükségleteidhez

A MiVue 788 CONNECT kamera kompatibilis a MiVue A20 kamerával, vele együtt teljes biztonságot garantál, mivel a hátsó eseményeket is rögzíti.

Amennyiben kábelen keresztül csatlakoztatható készletet is hozzáadsz (MiVue Smartbox), a menetrögzítő kamera a biztonság érdekében parkolási módban is készít majd felvételeket.

Csomag tartalma:

 • MiVue 788 kamera
 • autós töltő
 • üvegre alkalmas forgatható tartó
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.