MIO MiVue J60

MIO MiVue J60

Száma: 1278432
2 év garancia
MiVue J60 kamera széleslátószögű 150°-os objektívvel, ami rögzíti a jármű előtt történő eseményeket Full HD felbontásban. 3tengelyes G-senzor, GPS, Wi-Fi, parkoló üzemmód. További információ
36 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1278432

Leírás

Főbb jellemzők:

  • Full HD 1080p felvétel
  • széleslátószögű felvétel – 150°
  • GPS
  • Wi-Fi
  • figyelmeztetés a sebességmérő radarokra
mio mivue J60

Kiváló minőségű videofelvétel Full HD felbontásban

A MiVue™ J60 autós kamera készen áll minden részlet rögzítésére nagy Full 1080p HD felbontásban 30 kép/mp sebességgel, 150°-os szögben és F1.8-as fényrekesszel. Minden másodpercben 30 felvételt készít, így minden felvétel tiszta, aminek köszönhetően minden kétséget kizár.

A legjobb csatlakoztatási lehetőségek – beépített Wi-Fi

Lehetőség biztonsági menések készítésére a felvételekről azonnal az okostelefonodba vagy a megosztásukra a MiVue™ Pro alkalmazáson keresztül a beépített Wi-Fi segítségével. Az értékes felvételeket a kameráról a telefonodba vagy az asztali számítógépedbe való átmásolása még sosem volt ennél egyszerűbb. A MiVue™ J60 kamera programja aktualizálható és a kamera adatátviteli sebessége megnövelhető a WIFI OTA (Over-the-air) aktualizációval, így a készüléked mindig naprakész lesz.

Beépített GPS – pozíció és sebesség rögzítése

Minden felvételen mentésre kerül a GPS pozíció és a saját sebességed. Így biztos lehetsz benne, hogy szükség esetén minden fontos információt elment. A GPS modul a többi kamera gyártóéval ellentétben magába a kamerába van beépítve, aminek köszönhetően nem kell semmilyen külső eszközt csatlakoztatnod. A GPS funkció sebességjelzőkkel is rendelkezik, valamint jelzi a traffipaxokat, így segít betartani a megengedett sebességet.

A parkoló üzemmód mindig rögzít, még sofőr nélkül is

A legmodernebb mozgásérzékelő technológiának köszönhetően a MiVue™ J60 automatikusan aktiválódik és felvételt készít a jármű előtt érzékelt mozgás alapján. Ennek a funkciónak köszönhetően még akkor is bizonyítékokat gyűjt, amikor nem vagy a járműben.

Rejtett – nem zavarja a kilátást

A MiVue™ J60 úgy lett megtervezve, hogy megkönnyítse a vezetést. Ezért a kamerát a visszapillantó tükör mögé is fel lehet szerelni, hogy a műszerfalon ne legyen szükségtelen tárgy, és így tiszta kilátás nyíljon az útra.

Biztonság mindenek előtt – figyelmeztet a sebességmérő radarokra

A MiVue™ J60 kamera tartalmaz egy előre telepített radar-adatbázist, így mindig tudni fogod, hogy milyen gyorsan mehetsz. Az adatok az eszköz élettartama során is frissülnek, így örökké vezethetsz a Mio-val. A MiVue™ J60 kamera hangalapú riasztásokkal is fel van szerelve a sebesség túllépésekor, így mindig tudni fogod, hogy hol és mikor kell lelassítanod.

Biztonság mindenek előtt – figyelmeztet a sebességmérő radarokra

A MiVue™ J85 kamera tartalmaz egy előre telepített radar-adatbázist, így mindig tudni fogod, hogy milyen gyorsan mehetsz. Az adatok az eszköz élettartama során is frissülnek, így örökké vezethetsz a Mio-val. A MiVue™ J85 kamera hangalapú riasztásokkal is fel van szerelve a sebesség túllépésekor, így mindig tudni fogod, hogy hol és mikor kell lelassítanod.

A megnövelt biztonságért kifejlesztve – Fejlett sofőr-segítő rendszerek (ADAS)

A riasztások és az emlékeztetők segítenek biztonságosan eljutni a célodba. Pontosan ezért van a MiVue™ J60 előre telepített fejlett sofőr-segítő rendszerekkel (ADAS) felszerelve. A MiVue™ J60 célja a te biztonságod.

Mozgásérzékelés a G-Sensor segítségével

A 3-tengelyes G-Sensor észleli a hirtelen mozgásváltozást, és automatikusan elindítja az írásvédett vészhelyzeti esemény felvételt. Nyugodtan vezethetsz azzal a tudattal, hogy a kamera vigyáz rád.

Műszaki információk:

  • felvétel Full HD 1080p felbontásban
  • az F1,8 fényérzékenységű üveg optika kitűnő fényképeket készít még félhomályban és sötétben is.
  • 150°-os látószög
  • GPS adatok rögzítése
  • 3 tengelyes G-senzor
  • videó formátum .MP4 (H.264)
  • automatikus baleset észlelés
  • microSD kártya slot akár 128GB-ig

A csomagolás tartalma:

  • kamera MiVue 752
  • autós töltő
  • autós tartó
mio mivue J60
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.