TrueCam M5 WiFi GPS

TrueCam M5 WiFi GPS

Értékelés: 4,2
44 990 Ft 34 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Autós kamera mágneses tartóval Full HD felbontással felvételt készít a gyenge fényviszonyok között is. ATruecam M5 WiFi a G érzékelővel felismeri az ütközést és lezárja a felvételeket az automatikus törléstől megvédi azokat. A széles 150° látószög az egész úttestet és annak környékét befogja, és az ellentmondásos események esetén kéznél lesz a bizonyíték.

TrueCam H7 GPS 2.5K (radarjelentéssel)
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Észrevétlen dizájnú autós kamera videók készítésére 2,5K (30 kép/mp) felbontásban. A TrueCam H7 beépített GPS-el radarjelentéssel, gyors Wi-Fi (5 GHz) kapcsolattal és G-érzékelővel rendelkezik. Mobil alkalmazáson keresztül vezérelhető, a H.265 formátumú felvételeket 128 GB-os microSD-kártyán tárolja. Lehetővé teszi a hátsó kamera és CPL szűrő csatlakoztatását.

TrueCam M7 GPS Dual (radarjelentéssel)
56 990 Ft 52 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kettős autókamera észrevehetetlen dizájnnal Full HD és HD (30 sn./s) felbontásban készít felvételeket. A Truecam M7 GPS Dual integrált GPS -el, radarjelentéssel, WDR és G-szenzorral rendelkezik. A H.265 felvételeket 64GB microSD kártyán tárolja. 2″ kijelzővel rendelkezik és lehetővé teszi egy CPL szűrő csatlakoztatását.

TrueCam H5 WiFi

TrueCam H5 WiFi

Értékelés: 4,3
36 990 Ft 31 490 Ft

2 év garancia

Autós kamera forradalmi mágneses tartóval. Truecam H5 WiFi 1,5'' kijelzővel Full HD 1080p minőségű felvételt készít, a G-szenzor felismeri az ütközést, WiFi, automatikus tárhely felszabadítás, telefonos alkalmazás. Értékelni fogod az érthető cseh nyelvű menüt.

TrueCam A5 Radar Edition

TrueCam A5 Radar Edition

Értékelés: 4
39 990 Ft 29 990 Ft

TrueCam A5 autós kamera a hagyományos fedélzeti kamerákkal ellentétben olyan minőségi felvételt készít, amin gond nélkül kivehető az autók rendszáma és az emberek arca, ugyanúgy éjjel, mint nappal, s mindez a legnagyobb élesség és részletesség mellett. A GPS-nek és a Google Maps-el együttműködő alkalmazásnak köszönhetően pedig utólag részletesen elemezhet minden apróságot a megtett utat illetően. A TrueCam A5 kamerával továbbá gyönyörű felvételeket készíthet az olyan helyekről, amelyeken átutazik, illetve rögzítheti sportautós élményeit is.

TrueCam M9 GPS 2.5K (traffipax jelzéssel)
69 990 Ft 64 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Ez a 2,5K autóskamera 2560 × 1440 pont felbontásban rögzíti a videókat. A TrueCam M9 GPS 2.5K (traffipax jelzéssel) el van látva traffipaxot jelző beépített GPS-szel, Wi-Fi-vel és szuperkondenzátorral, tehát egyszerűen nem fogy el az energiája. Az éjjeli üzemmód és a 150°-os látószög tökéletes felvételt garantálnak minden helyzetben.

TrueCam A7S Autós kamera

TrueCam A7S Autós kamera

Értékelés: 4
53 490 Ft

2 év garancia

TrueCam A7S autós kamera ideális választás mindenki számára, aki kiváló minőséget keres kompromisszumok nélkül. Az első osztályú optika, mely pompás felvételt készít maximális felhasználói kényelem mellett, a modellt a legmagasabb osztályba sorolja. A funkciók többsége egy gombnyomással elérhető, továbbá az áttekinthető LCD kijelző hozzájárul a kamera intuitív vezérléséhez. A végtelenített feljátszásnak köszönhetően soha sem fogyhat el a tárhely a memóriakártyán. Amennyiben valaki beletolat az Ön leparkolt autójába, egyértelmű bizonyítékokkal fog rendelkezni a mozgásérzékelőnek köszönhetően. A speciális tartó segítségével pedig a kamera mindennapi felhelyezése csak pár másodpercet vesz igénybe.