LAMAX C9

Márka: LAMAX Katalógus száma: 1300966

Ajándékkal

LAMAX C9 + Ajándék USB Smart Charger 45

Autós felvevő kamera 2K felbontásig, 2,7" LCD képernyő, 150° széles látószöggel, HU menü, WDR funkció a még jobb képért, LDWS, GPS sebességérzékelővel, éjszakai látás, időhurok funkció, G-érzékelő, micro SDHC akár 64 GB-ig, mozgásérzékelés, pihenőidő terv, egyszerű telepítés és vezérlés. További információ

49990

49 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 72 490 Ft, Megtakarítás: 22 500 Ft (31 %)

Katalógus száma: 1300966

Leírás

Termékleírás

Autós fedélzeti kamera LAMAX C9

Bizonyító felvételek a biztonságosabb kilométerekért nappal és éjjel

LAMAX C7
Amikor a biztonságról van szó, akard a legjobbat. LAMAX C9 a legfejlettebb fedélzeti kamera az ajánlatunkban. Intelligens funkció, mint például a közeledő sebesség mérő radar figyelmeztetése, amivel pénzt takaríthatsz meg a lehetséges bírságért. A pillanatnyi figyelmetlenségedre pedig felhívja a figyelmedet egy figyelmeztető jelzés, ha elhagyod a sávot. Baleset esetén pedig hagyatkozhatsz a videóra 2K felbontásban, amely bizonyítékként szolgálhat. Röviden, a LAMAX C9 segít minden egyes utadon. A gyors telepítésnek és a könnyű használatnak köszönhetően egy-kettő megszokod. Még több részlet a 2K felvételnél

LAMAX C7
Minél magasabb a felbontás, annál több lehetőséged van. A LAMAX C9 képes akár 2560 × 1080 képpont felbontású felvételeket készíteni. Ezért a felvételeken nem fognak hiányozni az olvasható rendszámtáblák, vagy a balesetet okozó bűnösnek az arca. Az úttesten a kamera minden egyes mozdulatot rögzíteni fog, és a 30 FPS képsebességgel gyors tárgyakat is képes rögzíteni. A 150° -os széles látószögű lencsébe könnyen belefér a sávod, az ellenkező sáv, vagy a járda az út közelében. A bírság összege a zsebedben marad

LAMAX C7
A LAMAX C9 tulajdonosaként nem fog meglepni az útszakasz radar és a rögzített radar sem, vagy pedig a piroson áthaladási szemőr sem. A fedélzeti kamera figyelmeztet a közeledő veszélyre a kijelzőn és hangosan is, és mindezt magyarul. Az okos GPS modul pontosan tudja, hogy hol vagy, és beállítja a riasztást az ideális pillanatra az aktuális sebességed szerint. A radarok adatbázisát folyamatosan bővítjük több mint 37 európai országban. A hosszabb utakon jól jön a sebesség átlépésénél való riasztás. A kamera hanggal és a képpel is javasolni fogja a lassítást, például ha gyorsabban vezetsz, mint mondjuk 90 km/óra. Meggyőző felvételek éjjel és nappal egyaránt

LAMAX C7
Hamar sötétedik és későn hajnalodik? A rosszabb fényviszonyok problémát jelenthetnek. A LAMAX C9-t azonban kiváló minőségű optikával szereltük fel és éjszakai üzemmóddal, hogy kiemelkedő felvételeket biztosítson szürkületben és a sötétben is. Emellett a WDR funkció képes széles dinamikus spektrumú videofelvételt készíteni, amely megoldja a gondokat a gyakori fény és árnyékváltozásokkal. A közlekedési jelzőtáblák és egyéb fontos tárgyak nemcsak az alagútba való belépéskor olvashatóak, hanem éjszaka során is a szembejövő autóknál. Egyszerű telepítés és prémium feldolgozás

LAMAX C7
A LAMAX C9 pár másodpercen belül kész a kirándulásra. A praktikus tartónak köszönhetően elmarad a napi telepítés az üvegre. A fedélzeti kamerát elég csak egyszerűen belekattintani a töltő tartóba és indulhatsz is. Ráadásul a fedélzeten jól fog mutatni – a modern megjelenése elegáns kiegészítőt csinál belőle. A kényelmes vezérlésről gondoskodik a 2,7“ TFT kijelző menüvel több mint 10 nyelven, beleértve a magyar nyelvet is. A felvételeket kategorizálni fogja helyetted

LAMAX C7
Ne félj, hogy az új fekete dobozodnak az elkövetkező utadon megtelne a memóriája. A LAMAX C9 rögzíti és elmenti az utazásod minden pillanatát. Abban az esetben, ha betelik a memóriája, automatikusan átírja a legrégibb felvételt a legújabbal. És fontos videó bizonyítékok? Ezek természetesen megmaradnak neked. A videót manuálisan le tudod zárni egy gombnyomással a lejátszás ellen. Vagy a G-szenzor gondoskodik a lezárásról, amely baleset esetén érzékeli az ütközést. Egyszerűen védve maradsz, és semmiről nem kell gondoskodnod. Maradj biztonságban a hosszú utakon

LAMAX C7
A LAMAX C9-ben intelligens LDWS (Lane Departure Warning System) rendszer van, amely figyelmeztet hanggal és képpel is amikor sávról sávra váltsz. Az asszisztenciát csak bizonyos sebesség élérénesénél kapcsolhatsz be – következőkből választhatsz 20, 40, 60, 80 a 100 km/óra. A megfelelő beállítással a funkció nem fog zavarni a városban és a forgalmi dugóban, ellenkezőleg, megakadályozhatja a kritikus baleseteket és a mikroalvást az autópályán. A fáradtság elleni küzdelmet enyhíti a pihenés ütemezése is – a kamera rendszeres időközönként elmondja, hogy ideje szüneteltetni. Ciklusos forgatás – A kamera a videókat külön sorozatokba forgatja és szükség esetén magától a legrégibbe játssza rá. Ez megakadályozza a memória megtelését.

Felvételek bezárása – Azokat a felvételeket, amiket szeretsz, vagy a jövőben szeretnéd használni egy gombnyomással lezárhatod. A kamera ezután a hely felszabadításánál ezeket nem törli.

Mozgásérzékelés – A kamera azonnal elkezdi a felvételt, amint érzékeli a mozgást. Ez jól jön például az autó parkolásánál. A funkció csak akkor működik, ha tápegységhez van csatlakoztatva.

G-szenzor – A túlterhelésérzékelő folyamatosan ellenőrzi az utazási irányt, és másodpercekben érzékeli lehetséges ütközést. Ha ez megtörténik, a felvételt lezárja a törlés ellen.

Intelligens LDWS – Lane Departure Warning rendszer figyelmeztet a sávelhagyásra még mielőtt lemennél az útról. Beállítható, hogy milyen sebességnél kezdjen el működni, hogy feleslegesen ne zavarjon a városban.

WDR – A széles dinamikus felvétel biztosítja a kiegyensúlyozottabb kontrasztot fény és árnyék váltása közben. Ez akkor hasznos, amikor belépsz az alagútba, és ha sötétben találkozol a szembe jövő járművel.

Egyszerű telepítés – A LAMAX C9 szinte minden szerelés megszűnik. Csak egyszer kell a tartót beállítanod, és utána csak bekattintod és kikattintod a kamerát. Természetesen a gépkocsiban maradhat anélkül, hogy törődnöd kellene vele.

2K felbontás – Maximális részletek = maximális bizonyíték, ha szükséges. A kiváló minőségű chip tökéletesen éles képet szolgáltat minden körülmények között.

Sebességmérő radarok észlelése – Az egyre növekvő radar adatbázisunk figyelmeztet azokon a helyeken, ahol le kell venned a lábadat a gázról. Tudunk radarok ezreiről és útkereszteződésekről piros fény alatt való áthajtásról több mint 37 európai országban.

Éjszakai látás – A LAMAX C9 kamera még éjjel is véd az utakon. A rosszabb körülmények és a sötétség nem akadályozzák az éles videó felvételt.

GPS – A speciális lejátszó segítségével megtekintheted az egész utazásod menetét. A sebesség és az útirány mellett a G-szenzor adatai is láthatók. Ez segít a tettes azonosításában még az áttekinthetetlen balesetek esetén is – például ha dugóba keveredsz.

2,7“ TFT kijelző – A tökéletesen olvasható kijelzőnek hála a kamera vezérlése játék lesz. A kamera menüje több mint 10 nyelvet tartalmaz, köztük a magyar nyelvet is.

Széles látószög 150° – A széles látószögű lencse biztosítsa, hogy a felvételbe beleférjen minden fontos – mindkét sáv és a járda az út környékén.

Sebességjelző – A GPS-modul segítségével megtekintheted a kamera kijelzőén az aktuális sebességedet és a meneted irányát.

Pihenési terv – Fáradtság? A pihenési terv időben figyelmeztet, hogy itt az idő a pihenésre. Különösen a hosszú utazások során segít megőrizni a figyelmedet.

Csomag tartalma:

  • Autós fedélzeti kamera LAMAX C9
  • Tapadókorong tartó az üvegre GPS modullal
  • Autótöltő
  • Használati útmutató és Biztonsági utasítások
  • Szövet táska a kamera hordozására
  • Egyéb nyomtatványok (matricák, Facebook kártya, regisztrációs kártya)

Paraméterek

%2% paraméterei

Felbontás típusa full HD
Videófelvétel max. felbontása 1920 x 1080
Optikai zoom Szorzat
Digitális zoom Szorzat
LCD mérete 2.7 Coll
Videó kimenet nem
USB igen
Vízállóság nem
HDMI kimenet nem
Memória típusa MICROSD / MICROSDHC
Kültéri nem
Autóhoz igen
Szélesség 90 mm
Magasság 48 mm
Mélység 38 mm
Szín

Szín

fekete

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.