MIO MiVue 786 WiFi

MIO MiVue 786 WiFi

Száma: 1092150
Mio MiVue 786 WiFi rögzítő kamera autóba Full HD felbontással és 140° széles látómezővel. Nagy 2,7" kijelzővel ellátva a könnyű vezérlésért, minőségi fény objektívvel, G-érzékelővel az ütés érzékelésére, balesetnél a felvétel esetleges lezárásához. Wi-Fi, közvetlen streamelés lehetősége a Facebookra, vagy firmware egyszerű aktualizálása. További információ
67 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1092150

Leírás

A személyes tanúd az útjaid során – Utazz, rögzíts, sztreamelj

Mio MiVue 785 Mio MiVue 785

Minden váratlan helyzet és az utak szép emlékeinek felvétele egyszerűen osztályozható, analizálható és archiválható a MiVue Manager programban, az otthon kényelméből a számítógépen. A programon kívül felvételek és aktualizálások üzenete ingyenes, valamint a MiVue 785 kamera megvásárlásakor forgatható autós tartót és töltőt is kap.

  • Beépített WIFI – oszd meg felvételeid a szociális médiumokon keresztül, mentsd el a videóidat, valamint a MiVue Pro alkalmazással két kamera egyszerre történő támogatása is lehetséges. Élő adás lehetősége a Facebookon
  • 2,7" (6,9 cm) érintő kijelző – egyszerű vezérlést tesz lehetővé az intuitív és felhasználó barát felületnek köszönhetően.
  • Feljátszás Full HD 1080p felbontásban, 30 felvétel/mp sebességgel – a legmodernebb H.264 technológia minőségi videót garantál kis fájlmérettel.
  • 140° széles látószög – a kritikus pillanatok minden részletét rögzíti.
  • F1.8 lencse – világosabb és tisztább videót szolgáltat még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is.
  • Minőségi Sony optikai érzékelő – az optimális megjelenésért, videófelvétel, még a kedvezőtlen időjárási viszonyok során is.
  • Sebességmérő radarokra való figyelmeztetés – ingyenes havi információ aktualizálás a radarokról a készülék egész élettartama alatt, hogy mindig tudd, mikor kell fokozottan figyelni.
  • GPS felvétel – automatikusan rögzíti az útról való információkat, beleértve a sebességet, irányt, tengerszint feletti magasságot és a földrajzi koordinátákat.
  • Fejlett asszisztens rendszer a sofőr számára – ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer (FCWS), sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS), elalvásra figyelmeztető rendszer (FA).
  • 3– tengelyű G– Sensor – rögzíti az irány változást, valamint a megterhelést, beleértve az ütközést, kanyart és a gyorsulást.
  • Forgatható tartó – a tartó a kívánt helyzetbe könnyen elfordítható, és rögzítheted a szükséges bizonyításra szolgáló képeket.
  • Parkoló mód – a mozgásérzékelő elindítja a feljátszást a parkoló autóban, mégha a sofőr nincs is jelen.
  • Fényképező módba való átváltás – lehetővé teszi a műszerfal kamera fényképezőgépként való használatát az autós baleset fotódokumentációja elkészítéséhez. A felvételek tartalmazzák a GPS koordinátákat, hogy a baleset pontos helyzetét meg tudd határozni.
  • Sebesség jelző – hangjelzés figyelmeztet, amennyiben meghaladod a sebességhatárt.
  • Gyorsasági radarok hozzáadása – további radar helyek hozzáadását teszi lehetővé a készülékbe.

A szemtanúd az útjaid során

Némely pillanatban útjaid során szükség van képfelvételre. Mindenre lehetőség van. Sosem tudhatod, mikor válsz autóbaleset résztvevőjévé, amelyet nem te okoztál, és a jogi felelősség bizonyítására kerül sor. Ez minden sorőr rémálma. A MiVue 786 WIFI műszerfali kamera lelki nyugalmat és biztonságot szolgáltat, hogy az utakon senki sem juthat jogtalan előnyökhöz.

Kivételes képminőség – pontos feljegyzések

A MiVue 786 WIFI kamera Sony optikai érzékelőt és 140°-os nagylátószögű objektívet használ, így teljesen jól kivehető videófelvételeket képes készíteni 1080p Full HD felbontásban 30 kép/másodperc frekvenciával. Felvételt készíthetsz a rendszámtáblákról, az útjelző táblákról és jelzésekről, amelyek segítségedre lehetnek a történések alátámasztásában. Jól kivehető felvételeket készít még gyenge fényviszonyok mellett is.

Egyszerű használat – időmegtakarítás

Kamera MiVue 786 WIFI úgy lett megtervezve, hogy használata egyszerű legyen. Elegendő behelyezni az SD kártyát, csatlakozni a jármű forrásához és a kamera elkezdi a feljátszást, amint beindítod a motort. Az intuitív menünek és a nagy ikonoknak köszönhetően a rendszer navigálása nagyon egyszerű. Egyszerűbb már nem is lehetne.

WIFI csatlakozás – gyorsabb ,vezeték nélküli átvitel

Gyors és egyszerű átvitel a MiVue Pro okostelefon alkalmazásába. A képfelvételek biztonsági másolata mindig biztonságban elmentésre kerülnek a telefonodban. Amennyiben utazási élményeidet meg akarod osztani, megteheted a Facebookon. A fokozott kényelemért firmware vezeték nélküli aktualizációt és biztonsági kamerát is kapsz.

Biztonsági funkció – a félelem nélküli utazásokhoz

MiVue 786 WIFI kamera biztonságra irányuló figyelmeztetéssel ellátott, amely az eszköz élettartama alatt aktualizálódik.

ADAS (Advanced Driver Assistance System) rendszerrel ellátott, ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer (FCWS), sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS), elalvásra figyelmeztető rendszer (FA).

  • A G– szenzor érzékeli a mozgás véletlenszerű irányváltását, automatikus új felvételt készít a történtekről, amely védve van az átírással szemben. Nyugodtan vezethetsz azzal a tudattal, hogy a kamera vigyáz rád.

Beépített GPS – pozíció és sebesség rögzítése

Minden felvételen megtalálhatók a GPS koordináták, sebesség; szükség esetén ez egy fontos bizonyíték. GPS modulja a többi piacon lévő műszerfali kamerától eltérően az egység belsejében helyezkedik el. A GPS lehetővé teszi a figyelmeztetés beállításokat a definiált sebesség túllépésekor.

Minőségi felület – fokozott ellenállás

MiVue 786 WIFI kamera, robosztus, gyors és elegáns. Olyan kicsi, hogy hogy amikor nem használod, elteheted a tárolóba.

Adaptibilis – szükségleteidhez igazodik

MiVue 786 WIFI kamera a MiVue A20 hátsó kamerával kompatibilis, együtt teljeskörű biztonságot garantál, mivel a hátsó eseményeket is rögzíti.

Amennyiben kábel csatlakoztatást is hozzáadsz (pl. MiVue Smartbox), a fedélzeti kamera a fokozott biztonságért még parkoló módban is feljátszik.

Méretek és súly

87,8 × 52,2 × 31,9 (mm)

100 g

Csomag tartalma:

  • Mio MiVue 786 WIFI
  • Autós töltő
  • Autóba alkalmas tartó
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.