MIO MiVue 792 WiFi Pro

Értékelés: 3,5 2 értékelés Márka: MIO Katalógus száma: 1040543

Újdonság2 év garancia

MIO MiVue 792 WiFi Pro

MiVue 792 WiFi Full HD felbontású autós kamera 2,7" képernyővel. GPS útvonal rögzítéssel, sebességmérő kamera figyelmeztetések egy életre szóló frissítéssel. Top optika Sony, 140° látószöggel, automatikus indítás startolás után. További információ

56990
3.5 2

62 990 Ft
56 990 Ft

Katalógus száma: 1040543

Leírás

Termékleírás

Kompakt és könnyű szemtanúd az utazás közben

A MiVue 792 WIFI kamera az ideális utas minden sofőr számára. A nagy kijelző és a könnyű kezelhetőség akadálytalan utazási élményt nyújt. Az intuitív, váratlan eseményérzékelő és a magas felvételi minőség segítenek az ütközések, a forgalomvezérlés és az egyéb kritikus pillanatok megoldásában az úton. Emellett a beépített GPS a szakmai és szabadidős utazók számára világos áttekintést nyújt a megtett útvonalakról. Minden váratlan helyzet és az utak szép emlékeinek felvétele egyszerűen osztályozható, analizálható és archiválható a MiVue Manager programban, az otthon kényelméből a számítógépen. Az ingyenesen rögzíthető és frissítő program mellett rugalmas, forgó tartót és autós töltőt is kapsz a MiVue 792 kamera vásárlásakor.

Jellemzők

 • Full HD felvétel- 1080p 30 fps-nél
 • H.264 technológia kiváló minőségű videofelvételt biztosít kisebb fájlméret esetén
 • Beépített WIFI kapcsolat az okostelefonhoz való csatlakozáshoz és a felvételek gyors megosztásához
 • Az F1.8 üveg optika kiváló felvételeket biztosít félhomályban és sötétben is
 • Starvis Sensor, a Sony vállalattól
 • 140° felvételi szög
 • 2,7" képernyő
 • GPS chip útvonalnézet Google Maps-on
 • 3 tengelyes G- szenzor
 • Sebesség radar figyelmeztetések ingyenes frissítésekkel
 • Intelligens rendszer támogatás ADAS (Advanced Driver Assistance System)
 • Automatikus felvételkészítés és fotó mód
 • Automatikus baleset érzékelés
 • Kis méretű 360° forgó tartó üvegre
 • MicroSD kártya nyílás
 • Sebesség riasztás
 • MiVue A20 + hátsó kamera csatlakoztatásának lehetősége (opcionális) a kettős felvételhez
 • 240mAh beépített akkumulátor

A kiváló minőségű Sony Starvis lencse rögzít minden részletet minden helyzetben

A MiVue kamera nagy 1,8F fényességgel rendelkezik, ezért képes rögzíteni az út részleteit még gyenge fényviszonyok között is. A 140° széles látószögű lencse 1080p Full HD felvételeket képes rögzíteni, még a vak szögben is. Ezen felül a nagyméretű kamera kijelző lehetővé teszi az azonnali videó és fotólejátszást, ami felgyorsítja a megoldást a közlekedési helyzet javítására közvetlenül az úton.

Beépített WiFi

egyszerűen küld el a videót az okostelefonodra, vagy oszd meg az utazási tapasztalataidat a Facebookon a MiVue alkalmazás segítségével.

ADAS (Advanced Driver Assistance System)

Ez azt jelenti, hogy vezetéskor két biztonsági funkció fog támogatni: sávelhagyási figyelmeztető rendszer LDWS (Lane Departure Warning System) és előremenő ütközés figyelmeztető rendszer FCWS (Forward Collision Warning System). Ez a két funkció nagy értékkel bővíti a berendezést a biztonság terén, mivel az LDWS figyelmeztet, amikor a járművel elhagyod a sávot, és ezzel potenciálisan megakadályozza a közvetlen ütközéseket. Ha csökken a jármű és az előtted lévő jármű közötti távolság, például ha az előtted lévő járművezető hirtelen a fékre lép az FCWS funkció szintén figyelmeztet.

Az éber utastárs felügyeli a felügyelet nélküli autót és segíti a balesetek megoldásában

 • A MiVue 792 WIFI kamera egy G érzékelővel van felszerelve, amely gyorsan reagál a hirtelen irányváltásra és a túlterhelésre. Az integrált érzékelő rögzíti a menetirányt három tengelyben. Ez lehetővé teszi, hogy meghatározza, hogy honnan jött az ütközés és hogyan történt. Abban a pillanatban, amikor a G érzékelő hirtelen változást észlel, a kamera automatikusan elmenti az eseményeket.

A GPS-vevő rögzíti az útvonalaidat

A beépített GPS lehetővé teszi az összes utazás rögzítését a térképadatokhoz. Miután a kamera és a MiVue Manager program szinkronizálódik, a sofőr részletes nézetet kap a megtett utairól, az utazás irányáról, a sebességről és a Google Maps útvonalakról videó felvétel formájában és grafikus ábrázolása formájában.

A legfrissebb radar adatbázis biztosítja a zökkenőmentes utazást pénzbírság nélkül

A készülék GPS helyzetjelzővel van felszerelve, amely folyamatosan figyeli az autó koordinátáit. Ennek köszönhetően a kamera képes felbecsülni a sebességet és az irányt. A MiVue 792 képes összehasonlítani a jármű helyzetét és irányát a beépített radar adatbázissal. Az utazás során a készülék hangjelzéssel figyelmeztet a radar jelenlétére, és mindig tudni fogod, hogy hol van radar, és hol kell óvatosan levenned a lábadat a gázról. Ezenkívül az adatbázis a 792 WIFI modellhez ingyenesen frissül az eszköz élettartama alatt.

MiVue Manager – ideális eszköz az útvonalak követésére, megosztására és archiválására

MiVue Manager egy számítógépes program a feltöltött adatok kezelésére, elemzésére és archiválására. A program kompatibilis a Windows és a Mac operációs rendszerekkel. A kamera G-érzékelőjének köszönhetően a MiVue Manager elemzi a baleseti előtti eseményeket, és így segít meghatározni a bűnösök vezetésének irányát. Az integrált GPS-adatok segítségével a program grafikusan is megjelenítheti a Google Térképen megtett útvonalakat. A program népszerű funkciója a feltöltött videók megosztása a YouTube-on és a Facebookon.

A csomagolás tartalma

 • kamera MiVue 792
 • hosszú autós tápkábel
 • forgatható tartó üvegre

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Felbontás típusa full HD
Videófelvétel max. felbontása 1920 x 1080
LCD mérete 2.7 Coll
USB igen
Memória típusa micro SDHC
Kültéri nem
Autóhoz igen
Szín

Szín

fekete

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.