Niceboy PILOT Q3

Értékelés: 4,5 2 értékelés Márka: Niceboy

Niceboy PILOT Q3

Mall-napok akció! Használd a MDHU55 kuponkódot 2019. április 15–21. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Autó felvevő kamera Niceboy Q3 rögzíti az utadat Full HD-s felbontásban, G-érzékelővel van felszerelve az ütközési erő és az irány rögzítésére. Automatikus mozgásérzékelés a nagy 3" kijelzővel. További információ

15490
4.5 2

15 490 Ft ÁFA-val Piaci ár: 22 090 Ft, Megtakarítás: 6 600 Ft (29 %)

Katalógus száma: 1287386

Leírás

Termékleírás

Niceboy Pilot Q3

Főbb jellemzők

 • Fedélzeti kamera Niceboy PILOT Q3
 • Nagy felbontású FullHD 1080p 30fps
 • Kifinomult asszisztensrendszerek ADAS (LDWS, FCWS)
 • G-érzékelő, parkolási móddal, mozgásérzékelővel és más hasznos funkciókkal
 • Nagy 3 hüvelykes LCD-képernyő
 • Gyors napi telepítés
 • 32 GB memóriakártya (nem tartozék)
Niceboy Pilot Q3

PILOT Q3 – kamera tele funkciókkal

Niceboy PILOT Q3 autókamera mindenki számára remek kísérő. Valúsidejű FullH 30fps-es felvétel és fel van szerelve számos funkcióval, melyek közé tartozik a parkolási mód, mozgásérzékelő, rögzítés részletekben, valamint ADAS fejlett támogatási rendszer, melyek általában a drágább modellek részeit képezik. Az előnye továbbá a nagy 3 hüvelykes kijelző, amely képes kikapcsolnia vagy aktiválni a képernyővédőt.
Niceboy Pilot Q3

Kiváló hangminőség

Niceboy PILOT Q3 kamera FullHD natív felbontással rögzít 1920 × 1080p 30fps-el. Felbontás, mely biztosítja az éles közlekedési táblák, jármű azonosító táblák és a sofőr rögzítését. A felvétel élességét a nagy teljesítményű komponensek és a jó minőségű teljes üveges optika 170° fogok látószöggel. A kép egy nagy, 3 hüvelykes kijelzőn jelenik meg, kikapcsolás lehetőségével vagy készenléti móddal, mely a kijelzőt a beállított idő után automatikusan kikapcsolja.

ADAS segítő rendszerek

Az ADAS segítő rendszerek a vezetők nagyobb közúti biztonságának érdekében voltak kifejlesztve. Ezek a kifinomult asszisztens rendszerek figyelmeztetnek a sáv elhagyására (LDWS), frontális ütközési kockázatára, vagy arra a tényre, hogy az ellőtted lévő jármű éppen elindult (FCWS).
Niceboy Pilot Q3
Niceboy Pilot Q8

Sokkal több, mint csak egy fekete doboz

Niceboy PILOT Q3 automatikusan be/ kikapcsol a töltés érzékelése után vagy a töltés befejezése után a gyújtásból. A kamera mozgásérzékelési móddal van felszerelve, amely abban a pillanatban kezdi a felvétel, amikor maga előtt mozgást érzékel. Nagyon hasznos funkció a parkolási mód, melyekkel a kamera automatikusan bekapcsol, és elkezdi a felvétel, amikor bármilyen kisebb sokkot érzékel.
Niceboy Pilot Q3

G-érzékelő, túlkenés elleni védelem

A fent említett funkciók mellett egy érzékeny G-érzékelő is található a kamerában, amely rögzíti a mozgás hirtelen változását és az éppen felvett szekvenciát lezárja a nem kívánt kitörlés ellen. A részletekben való felvételi funkció a rögzített (és nem lezárt) felvétel a kártya megteltekor automatikusan elkezdi lejátszani az újakat. A kamera folyamatosan rögzíti a memóriakártya manuálisan történő törlése nélkül (akár 32 GB kapacitású kártyát is használat, nem tartozéka).

Ideális mindennapi használatra

A Niceboy PILOT Q3 kompakt méreteinek köszönhetően nem korlátozza a vezető látóterét. Kamera a tapadókorongok segítségével (melyek a csomag részei) könnyen felrögzíted bármilyen jármű üvegéhez és a mindennapi manipuláció a kamerával nagyon kényelmes. A csomag tartalmaz egy 3 métere tápkábelt és autós töltőt a gyújtásba.
Niceboy Pilot Q3

A csomagolás tartalma

 • Autókamera Niceboy PILOT Q3
 • USB tápkábel
 • Autós töltő
 • Szívókorongos tartó
 • Használati útmutató
Niceboy Pilot Q3

Paraméterek

%2% paraméterei

Felbontás típusa full HD
Videófelvétel max. felbontása 1920 x 1080
Optikai zoom Szorzat
Digitális zoom Szorzat
LCD mérete 3 Coll
Videó kimenet nem
Mini USB igen
USB igen
Vízállóság nem
HDMI kimenet nem
Memória típusa MICROSD / MICROSDHC
Kültéri nem
Autóhoz igen
Szélesség 87 mm
Magasság 50 mm
Mélység 10 mm
Súly 62 g
Szín fekete

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.