TrueCam A5s

Értékelés: 4 6 értékelés Márka: TrueCam Katalógus száma: 1274167

Ajándékkal

TrueCam A5s + Ajándék TrueCam csúszásgátló alátét

Professzionális kamera az autóba radar figyelmeztető funkcióval: Full HD 1920×1080p felbontás, magyar menü, GPS, SW alkalmazás a Google Maps- hoz való csatlakozásra, G-érzékelő, éjjeli mód, mozgásérzékelő, időhurok funkció, két fajta tartó az üvegre (mobil és állandó), LCD kijelző. További információ

39990
4 6

39 990 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1274167

Leírás

Termékleírás

TrueCam A5s

Egy igazán professzionális autókamerát keresel? Ne keress tovább …

TrueCam A5s
A nagyszerű TrueCam A5s jelzésű autós kamera azok számára lett kifejlesztve, akik professzionális és csúcsteljesítményt keresnek kompromisszumok nélkül. Felvétel Full HD felbontásban , mely segítségével tökéletesen megkülönböztethetőek a személyek vagy a rendszámtáblák és a GPS modul pontos információkat nyújt a helyzetedről és gyorsaságodról, térképen való megjelenítés lehetőségével. A kamera radar detektor funkcióval van felszerelve, és figyelmeztet azokra a szakaszokra, ahol különösebben oda kell figyelni. A TrueCam A5s kiváló minőségű éjjeli feljátszást biztosít a nagy fénytartománynak köszönhetően. A lenyűgöző G-érzékelő képes érzékelni az ütközést, és zárolja az aktuális videót a törlés ellen. A nagy LCD kijelző segítségével bármikor megnézheted azt.

magyar menünek köszönhetően a kamera könnyen kezelhető, és teljes mértékben kihasználhatod annak potenciálját, mely lehetővé teszi a kézi zárolást a felvételeknél felvétel során, valamint a fényképezés lehetőségét feljátszás közben, vagy a mozgásérzékelő aktiválását, amely a kamerát mindig automatikusan bekapcsolja, ha mozgást érzékel a látótérben. A tartós 3M tartó és a szívókorongos levehető tartó lehetővé teszik a kamera nagyon egyszerű felhelyezését a tartóba, amely nem nehezíti meg a mindennapi használatot. A tápkábel a tartóba van csatlakoztatva, így elég a kamerát felhelyezni, bekapcsolni és útnak indulni.

Akár gyakran vagy úton, vagy csupán rövid utakra jársz, a TrueCam A5s videokamera a harmadik szemed lesz, és mindig rögzíti az összes szituációt, amelyek az autód előtt történnek. A felvett videó anyag így tökéletes bizonyíték lesz, mely segít bebizonyítani az igazat arról, hogyan történt az egész eset. A tartóba való könnyű behelyezésnek köszönhetően pár perces utaknál is használhatod anélkül, hogy felhelyezése sok időt venne igénybe.

A tökéletese FULL HD felbontásnak köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy a felvétel nem lesz minőséges. Annyira éles és tökéletes lesz, hogy kényelmesen meg tudod majd különböztetni a rendszámtáblákat, arcokat és szükség esetén más elemeket is, melyeknek szerepük volt a baleset vagy a komplikáció keletkezésénél. A videót gond nélkül felhasználhatod pro professzionális használatra is.
Kiváló minőségű és éles FULL HD videó

Kiváló minőségű és éles FULL HD videó

A kamera 1080p FULL HD felbontásban játssza fel a videót. A kép olyan éles és részletes, hogy gond nélkül felismered az olyan részleteket, mint a rendszámtábla, közlekedési jelzés, emberi alakok és egyéb elemek. A nagy fénytartománynak köszönhetően a kamera gond nélkül rögzít éjjel, és csökkent fényviszonyok mellett is. A videó nemcsak bizonyítékként, de professzionális használatra is felhasználható, például autóversenyzőknél vagy videó rajongóknál..
GPS és radar detektor

GPS és radar detektor

A TrueCam A5s radar detektorral van felszerelve, jelzi a radarokat és a kereszteződéseket piroson való áthajtás detektorral. A kamera továbbá GPS modullal van felszerelve, mely érzékeli a pozíciódat és a sebességedet. A gyorsaság és a pozíció feljegyezhetőek videóban vagy elmenthetőek a GPS logba, melyet később lejátszhatsz azon az alkalmazáson, amely együttműködik a Google Maps- szal és a gravitációs érzékelővel. 
Gyors mindennapi felhelyezés és egyszerű kezelés

Gyors mindennapi felhelyezés és egyszerű kezelés

A kamera mindennapi használatra lett kialakítva, így felhelyezése csupán pár másodpercig tart. A tartót csupán az első használat előtt helyezed fel ugyanúgy, mint a hátsó kamerát. Ezután a tápellátás csatlakoztatásával, és a megfelelő feljátszási pozíció beállításával már nem kell többet foglalkoznod. A kamerát könnyen bepattintod a tartóba, és már indulhatsz is. 
LCD kijelző és magyar menü

LCD kijelző és magyar menü

A TrueCam A5s fontos felszerelése az LCD kijelző, melynek köszönhetően ellenőrizheted a felvételeket, elindíthatod azokat, vagy beállíthatod a kamera szükséges funkcióit. A TrueCam A5s fedélzeti kamera menüje magyar nyelvű, így kezelése során semmilyen akadályra nem kell számítanod. A menünek könnyen érthető struktúrája van. 
Cserélhető polarizációs és UV szűrők (kiegészíthető)

Cserélhető polarizációs és UV szűrők (kiegészíthető)

A cserélhető CPL és UV szűrőknek köszönhetően megakadályozhatod a napfény és az üveg visszaverődését, így jobb képet kapsz. A szűrőket főleg a tökéletességre törekvők értékelik majd, akiknek fontos a tökéletes képminőség. A szűrők védik a lencsét is a lehetséges karcolásoktól is. A cserélhető szűrők nem képezik az alap csomagolás részét. 
Időhurok, G-érzékelő és videó zárolás

Időhurok, G-érzékelő és videó zárolás

A TrueCam A5s autós kamera az időhurok funkciónak köszönhetően lehetővé teszi a folyamatos feljátszást. Amint megtelik a kártya, a kamera automatikusan lejátssza a legrégebbi feljátszást. A felvétel zárolása átírás ellen lehetséges videófeljátszás közben is speciális gomb segítségével, így létrehozhatod a kedvenc felvételeid kollekcióját. Ha baleset történik, a felvétel automatikusan zárolva lesz a G-érzékelőnek köszönhetően. 

Kulcs tulajdonságai:

-Felvétel 1080p FULL HD felbontásban – a GPS modul képes feljegyezni a gyorsaságot, pozíciót és az egész utat – Folyamatos ciklikus feljátszásra szolgáló funkciók – G-érzékelő, mely automatikusan zárolja a felvételt ütközés során – Fényképek vagy videók zárolásának lehetősége új felvétel feljátszása során is – Útvonalnézet Google Maps- on – CPL és UV filterek telepítése (kiegészíthető) – Minőségi éjjeli feljátszás – Teljes magyar menü és további nyelvek – LCD kijelző, melyen azonnal megtekinthető az aktuális feljátszás – 2 fajta tartó az üvegre – tartós 3M tartó és szívókorongos tartó – Mozgásérzékelő, melynek köszönhetően a kamera elkezdi a feljátszást, amikor az érzékelő regisztrálja a mozgást – Kép elfordításának lehetősége 180°- kal, ami lehetővé teszi a kamera bármilyen pozícióba való felhelyezését – Gombok háttérvilágítással – Gombok gyors fényképezésre, a képernyő vagy a hang be/kikapcsolására – Nagyon egyszerű használat, és kényelmes és könnyű kezelhetőség – Fényerősség ellenőrzés, mely lehetővé teszi a kép alkalmazkodását az aktuális fényviszonyokhoz – Plusz világítás LED diódák segítségével

A csomag tartalma:

 – TrueCam A5s kamera – GPS modul radar detektorral – felragasztható 3M tartó – Szívókorongos tartó – A5s toldat (használható 3M tartóval és szívókoronggal is) – USB-kábel – HDMI kábel – Autótöltő – Szoftver alkalmazás – Védőcsomagolás

Paraméterek és jellemzők:

Képérzékelő: – CMOS Sensor + OV2710 , mely lehetővé teszi a kiváló éjjeli módot

Videó:
- Felbontás: akár 1920×1080 (Full HD), 30fps.
- Fényképek felbontása: akár 2560×1440

Látószög 1080p- ben:
- 130°

Formátum és tömörítés:
- Formátum MOV, tömörítés H.264

Hang:
- Beépített mikrofon, mely kikapcsolható egy gombnyomással vagy a menüben feljátszás során

Fényképek:
- Felbontás: 5Mpx
- Formátum: JPEG

LCD kijelző:
- 2,7" 16:9 , mely kikapcsolható egy gombnyomással vagy a menüben feljátszás során

Funkciók:
- G-érzékelő, mely védi a felvételeket ütközés során
- Magyar menü, ami lehetővé teszi az egyszerű kezelést
- Videók zárolásának lehetősége, és azok védelme törlés ellen
- Feljátszás időhurokban
- Mozgásérzékelés
- Éjjeli mód:
- GPS helymeghatározó a pálya, sebesség és a pozíció feljegyzéséhet
- A kamera könnyen a tartóba helyezhető
- Fényerősség javítása és ellenőrzése
Cserélhető polarizációs és UV szűrők (kiegészíthető)
- Automatikus bekapcsolás lehetősége a motor indításakor
Memóriakártya nyílás (akár 32 GB)
- Fényképezőgép funkció
- Könnyen csatlakoztatható TV- vel vagy számítógéppel
- Útvonalnézet lehetősége Google Maps- on
- Gombok megvilágítása
- A sofőr nevének megjelenítése
- 180°- os képelfordítás

Akkumulátor:
- Beépített 400mAh

Interfész:
- USB 2.0
- HDMI
- Micro SD nyílás (akár 32 GB)

Méretek:
- 99 × 49 × 37 mm


Paraméterek

%2% paraméterei

Felbontás típusa full HD
Videófelvétel max. felbontása 1920 x 1080
LCD mérete 2.7 Coll
Videó kimenet nem
Mini USB igen
USB igen
Vízállóság nem
HDMI kimenet igen
Memória típusa MICROSD / MICROSDHC
Kültéri nem
Autóhoz igen
Szélesség 103 mm
Magasság 51 mm
Mélység 40 mm
Szín

Szín

fekete

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.