4Cars NT PREMIUM Mosókefe - puha

4Cars NT PREMIUM Mosókefe - puha

Száma: 21183097
Közvetlenül partnerünktől
Kiváló minőségű, erurópai gyártmány. Slagra, tömlőre csatlakoztatható, 1/2"-os gyorscsatlakozóval szerelve. További információ
3 137 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: 4CARS

Partnerünk által szállítva

2023.2.06 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.2.06 - 2023.2.07 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: 4CARS

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 21183097

Leírás

Kényelmes, ergonomikus tisztítókefe, amelyhez közvetlenül csatlakoztathatja a víztömlőt. A vízleeresztő elem védi a kezeket és a ruhákat. A kefefej speciális vége megkönnyíti a különösen makacs szennyeződések lekaparását. Az innovatív forma lehetővé teszi a kefe kézben tartását felülről is. Sűrű, puha, nem karcoló poliészter sörtékkel rendelkezik (a sörték töredezett végei megkönnyítik a tisztítást és megszüntetik a lakkkarcolásokat). Sörték ellenállnak a tisztítószereknek. Kiváló minőségű, erurópai gyártmány.

Slagra, tömlőre csatlakoztatható, 1/2"-os gyorscsatlakozóval szerelve.

Vízadagoló, vízelzáró állítási lehetőséggel.

Puha, nagy sűrűségű, karcmentes műszálakkal.

Kényelmes, ergonomikus tisztítókefe, amelyhez közvetlenül csatlakoztathatja a víztömlőt. A vízleeresztő elem védi a kezeket és a ruhákat. A kefefej speciális vége megkönnyíti a különösen makacs szennyeződések eltávolítását. Az innovatív forma lehetővé teszi a kefe kézben tartását felülről is. Sűrű, puha, nem karcoló poliészter sörtékkel rendelkezik. A sörték hasítottak, hogy megkönnyítsék a tisztítást és ne karcolják a fényezett felületeket. A sörték ellenállnak a tisztítószereknek.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.