Nania Dream LX Bonjour

Nania Dream LX Bonjour

Értékelés: 5
9 190 Ft 7 990 Ft

kényelmes Bonjour ülés párnázata vastag és karfái kényelmesek. Így hosszabb utakon is garantálja a gyermek kényelmét. Az autóba az ülés a gépkocsi hárompontos övének segítségével rögzíthető, amely egyúttal a gyermek rögzítésére is szolgál.

Nania Dream LX Denim Ülésmagasító
7 599 Ft 6 990 Ft

Nania Dream LX Denim Ülésmagasító stabil kialakításának köszönhetően gyermeke autózás közben is biztonságban lehet. Ergonomikus formája, párnázott ülése és kényelmes karfái teljes komfortérzetet nyújtanak csemeténknek hosszabb utazások során is. Az egyszerű karbantartásról a levehető és mosható huzat gondoskodik, így hosszú ideig megőrizhető az ülés tisztasága.

More BASE FIX 2/3 isofix 2018 ülésmagasító
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

More BASE FIX egy praktikus ülésmagasító 3 és 12 év közötti gyerekeknek Isoclick Fix csatlakozókkal, amelynek köszönhetően ez az ülésmagasító egy kattintással helyére csatolható. Az ülés extra párnázással rendelkezik a maximális kényelem bebiztosítására, valamint a biztonsági öv magassága is szabályozható.

Nania Dream Premium Ülésmagasító
7 299 Ft 6 590 Ft

Nania Dream Premium Ülésmagasító kényelmes és biztonságos utazást biztosít gyermeke számára az autóban. A hátsó ülésre, a 3 pontos biztonsági övvel könnyen és gyorsan rögzíthető. A huzat levehető és mosható, így rendkívül egyszerű a karbantartása is. Maximális kényelmet biztosít, még a hosszú utazások alkalmával is.

Nania Topo CF Access

Nania Topo CF Access

Értékelés: 4,5
5 290 Ft 4 490 Ft

Nania Topo CF Access ülésmagasító, ami segít az idősebb gyermekek kényelmesebbé tenni az utazást. Kellemesen magasított kartámasz, a még nagyobb kényelemért. 3pontos biztonsági öv segítségével vagy rögzítve, menetiránynak megfelelően szerelhető be.

Chicco Quasar Basic Plus

Chicco Quasar Basic Plus

Értékelés: 4,5
7 190 Ft 6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Chicco ülésmagasító az autó 3 pontos biztonsági övével köthető be, 135 cm-nél magasabb gyermekek használhatják. A speciális övvezető rendszer segít a biztonsági övet a gyermek vállánál a megfelelő pozícióba állítani. A légáteresztő huzat levehető és mosható. Az ülésmagasító használata 150 cm-ig, illetve 12 éves korig kötelező!

Nania TOPO Comfort 15-36 kg

Nania TOPO Comfort 15-36 kg

Értékelés: 4
4 290 Ft

Biztonságos autós gyerekülés a 2/3-as kategóriából (15–36kg). Kényelmes, anatómiailag formázott gyerekülés magasító eredeti NANIA animals dizájnban.

Nania Topo Ülésmagasító Star Wars, Darth Vader
5 500 Ft

A Nania Topo Ülésmagasító Star Wars, Darth Vader egy kényelmes, anatómiai kialakítású ülésmagasító, melyet nagyobb gyerekeknek terveztek. Az emelt karfa gondoskodik a még nagyobb kényelemért.

Nania Topo Ülésmagasító Star Wars, Yoda
5 500 Ft

A Nania Topo Ülésmagasító Star Wars, Yoda egy kényelmes, anatómiai kialakítású ülésmagasító, melyet nagyobb gyerekeknek terveztek. Az emelt karfa gondoskodik a még nagyobb kényelemért.**

Nania Topo Comfort

Nania Topo Comfort

Értékelés: 4
6 790 Ft

Nania Topo Comfort kényelmes, anatómiailag jól kialakított ülésmagasító. 25–36 kg-ig használható, párnázott, megfelelő könyöklőkkel ellátott ülésemelő nagyobb gyerekek részére.

Nania Dream Platinum

Nania Dream Platinum

Értékelés: 4,5
10 390 Ft 9 090 Ft

Nania Dream Platinum 15 és 36 kg közötti gyermekek számára készült. Kellemesen magasított kartámasz, a még nagyobb kényelemért. Kellemes utazást ad a gyermeknek. Homologált szabvány ECE R44 / 04.

Nania Dream Luxe Ülésmagasító, Frozen
7 300 Ft

A Nania Dream Luxe Ülésmagasító kényelmes, anatómiailag jól kialakított autóülés magasító. A 15–36 kg-ig használható, párnázott, megfelelő könyöklőkkel ellátott ülésemelő gyerekek részére lett kialakítva. Használatával gyermeke igazán kényelmesen és biztonságosan élvezheti az autós utazás élményét.

Nania Topo CF Minnie Mouse ülésmagasító
5 956 Ft 5 390 Ft

Nania Topo CF modern Minnie Mouse mintával, 15–36 kg közötti gyermekeknek ajánlott (II+III kategória). Az ülés anatómikusan formázott és kényelmes kartámlákkal rendelkezik, így megfelelő komfortérzetet biztosít a hosszú utakon is.

Nania Topo SP Paw

Nania Topo SP Paw

Értékelés: 4
6 257 Ft 5 990 Ft

Anatomicky tvarovan, pohodlný podsedák se silným polstrováním zaručuje veškerý komfort při cestování pro děti od 15 do 36 kilo. Podsedák má snímatelný prací potah.

Nania Dream LX Ülésmagasító
7 599 Ft 6 990 Ft

Nania Dream LX Ülésmagasító stabil kialakításának köszönhetően gyermeke autózás közben is biztonságban lehet. Ergonomikus formája, párnázott ülése és kényelmes karfái teljes komfortérzetet nyújtanak csemeténknek hosszabb utazások során is. Az egyszerő karbantartásról a levehető és mosható huzat gondoskodik, így hosszú ideig megőrizhető az ülés tisztasága.

Nania Dream Skyline

Nania Dream Skyline

Értékelés: 4
6 290 Ft 5 490 Ft

Nania Dream Skyline egy kényelmes, anatómiailag kialakított gyerekülés, ajánlott 15–36kg – ig. Rendelkezik kellemesen felemelt kartámasszal, még nagyobb kényelmet biztosítva a hosszabb utakon.

Nania Topo CF 2015 Ülésmagasító, Verdák
6 390 Ft 5 490 Ft

Nania TOPO CF 2015 kényelmes, anatómiailag jól kialakított autóülés magasító, a Verdák animációs mese mintával. A 15–36 kg-ig használható, párnázott, megfelelő könyöklőkkel ellátott ülésemelő nagyobb gyerekek részére lett kialakítva.

Nania Topo CF Mickey
6 390 Ft 5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania Topo CF a kedvelt Disney figuráddal, Mickey-vel. Ülésmagasító, ami segít az idősebb gyermekek kényelmesebbé tenni az utazást. Kellemesen magasított kartámasz, a még nagyobb kényelemért. 3pontos biztonsági öv segítségével vagy rögzítve, menetiránynak megfelelően szerelhető be.

Nania Topo CF Skyline

Nania Topo CF Skyline

Értékelés: 5
5 790 Ft 4 990 Ft

Nania Topo CF Skyline autósülés 15–36 kg- os gyerekeknek, mely anatómiailag formált , kellemes kartámlával. Biztosítja a kényelmes ülést hosszú utazás során is.

Nania Dream Plus Ülésmagasító
5 003 Ft 4 690 Ft

Nania Dream Plus Ülésmagasító kényelmes, anatómiailag jól kialakított autóülés magasító. A 15–36 kg-ig használható, párnázott, megfelelő könyöklőkkel ellátott ülésemelő gyerekek részére lett kialakítva. Használatával gyermeke igazán kényelmesen élvezheti az autós utazás élményét.

Lionelo LUUK 15-36 kg gyerekülés magasító
5 490 Ft 4 990 Ft

A LUUK ülésmagasító új biztonsági normákat határoz meg. A speciális kialakítás maximális biztonságot nyújt a kis utas számára. Az behelyezése kimondottan könnyű és intuitív. A biztonság mellett az ülés nagy kényelmet biztosít a kis utas számára.

Nania Dream LX Ülésmagasító, Princess
8 398 Ft 6 060 Ft

Nania Dream LX Ülésmagasító stabil kialakításának köszönhetően gyermeke autózás közben is biztonságban lehet. Ergonomikus formája, párnázott ülése és kényelmes karfái teljes komfortérzetet nyújtanak csemeténknek hosszabb utazások során is. Az egyszerű karbantartásról a levehető és mosható huzat gondoskodik, így hosszú ideig megőrizhető az ülés tisztasága.

Nania Dream LX Mickey Mouse

Nania Dream LX Mickey Mouse

Értékelés: 5
8 399 Ft 6 090 Ft

kényelmes Dream LX Mickey Mouse ülés párnázata vastag és karfái kényelmesek. Így hosszabb utakon is garantálja a gyermek kényelmét. Az autóba az ülés a gépkocsi hárompontos övének segítségével rögzíthető, amely egyúttal a gyermek rögzítésére is szolgál.

Safety 1st Manga Safe

Safety 1st Manga Safe

Értékelés: 4
4 897 Ft 3 690 Ft

Safety 1st Mangad Safe egy anatómiai ülés 15–36kg gyerekek számára, kategória 2/3. Kimondottan könnyű és különösen alkalmas, amennyiben gyakran kell átpakolnia az egyik autóból a másikba. Az utazás soráni kényelmet a párnázás és a magasított kartámla teljes mértékben biztosítja.

Nania Dream LX

Nania Dream LX

Értékelés: 4
7 190 Ft 6 190 Ft

Nania Dream LX autós gyerekülés – ülésmagasító, 15 – 36 kg közötti gyermekek részére ajánlott. Kellemesen magasított kartámaszokkal rendelkezik a még nagyobb kényelemért. Homologizált az ECE R44 / 04 szabvány szerint.

4Baby Boost XIX 22-36

4Baby Boost XIX 22-36

Értékelés: 5
7 490 Ft

Ülésmagasító minden olyan kis hölgynek és fiúnak, akiknek már nincs szükségük autósülésre. A 4Baby Boost autósülés az anyukák és az apukák körében egyaránt közkedvelt időtálló designjának és biztonsági elemeinek hála.

Nania Topo CF Princess 2015 Ülésmagasító
6 390 Ft 5 490 Ft

Nania Topo CF Princess 2015 kényelmes, anatómiailag jól kialakított autóülés magasító, Disney hercegnős mintával. A 15–36 kg-ig használható, párnázott, megfelelő könyöklőkkel ellátott ülésemelő nagyobb gyerekek részére lett kialakítva.

Nania Dream LX Denim Minnie

Nania Dream LX Denim Minnie

Értékelés: 3,5
8 290 Ft 7 290 Ft

Nania Dream LX Denim Minnie 15–36 kg-os gyerekek számára készült, elragad minden Disney Minnie karakter kedvelőjét Kellemesen magasított kartámasz, a még nagyobb kényelemért. Homologált szabvány ECE R44 / 04.

Nania Dream LX Cars

Nania Dream LX Cars

Értékelés: 5
8 290 Ft 7 290 Ft

kényelmes Dream LX Cars ülés párnázata vastag és karfái kényelmesek. Így hosszabb utakon is garantálja a gyermek kényelmét. Az autóba az ülés a gépkocsi hárompontos övének segítségével rögzíthető, amely egyúttal a gyermek rögzítésére is szolgál.

Nania Dream LX Ülésmagasító, Minnie Dots
8 399 Ft 6 390 Ft

kényelmes Dream LX Minnie Dots ülés párnázata vastag és karfái kényelmesek. Így hosszabb utakon is garantálja a gyermek kényelmét. Az autóba az ülés a gépkocsi hárompontos övének segítségével rögzíthető, amely egyúttal a gyermek rögzítésére is szolgál.

Nania Dream Plus Ülésmagasító, Hippo
5 199 Ft 4 690 Ft

Nania Dream Plus Hippo egy kényelmes, anatómiailag formázott ülésmagasító. Gyermeke a karfán nyugodtan pihentetheti kezét. Hosszabb és rövidebb utazásokhoz egyaránt kiváló választás.

More LITO FIX 23 isofix

More LITO FIX 23 isofix

Értékelés: 4,5
23 890 Ft
+ ingyen szállítás

LITO fix ülésmagasító újdonság az ülésmagasítók csoportjában a 2/3-os háttámasztással (gyerekeknek 15 – 36 kg-ig). Az ülésmagasító Isofix rögzítő pontokkal rendelkezik, amelyek ütközéskor az ülésmagasítót a helyén tartják.

Nania Dream LX Denim ülésmagasító
8 840 Ft 7 290 Ft

Nania Topo CF modern Mickey Mouse mintával, 15–36 kg közötti gyermekeknek ajánlott (II+III kategória). Az ülés anatómikusan formázott és kényelmes kartámlákkal rendelkezik, így megfelelő komfortérzetet biztosít a hosszú utakon is.

Nania Dream Fashion

Nania Dream Fashion

Értékelés: 4
8 790 Ft 7 690 Ft

Nania Dream Fashion elegáns ülés Párizs motívummal, 15 és 36 kg közötti gyermekek számára készült. Kellemesen magasított kartámasz, a még nagyobb kényelemért. Homologált szabvány ECE R44 / 04.

Hauck Booster Fix isofix 2020 ülésmagasító
14 990 Ft

Újdonság

Az üléspárna lágyan párnázott és ergonómiai kialakítással rendelkezik. Tartalmaz egy minőségi lélegző burkolatot, amely eltávolítható és mosható. Szerelhető isofix vagy hárompontos övvel. Hauck Booster Fix ülésmagasító isofix 2020, amely 15 kg-tól 36 kg-ig használható gyermekeknek.

ZOPA Booster Autósülés

ZOPA Booster Autósülés

Értékelés: 4,5
8 190 Ft

Zopa Design autósülés biztonságos és kényelmes utazást garantál. Az autósülés 15–36 kg közötti gyermekek számára alkalmas. Textilhuzat borítása könnyedén eltávolítható és kézzel mostható.

BOMIMI SOFI

BOMIMI SOFI

Értékelés: 5
5 290 Ft

A Bomimi SOFIülésmagasító a gyermekek szállítására 15–36 kg-ig. Az ülésmagasító lehetővé teszi a gyermek számára a biztonsági övek megfelelő használatát. Puha párnázott kényelmes kartámaszokkal, így kényelmes még hosszabb utakra is.

Graco Booster 2017

Graco Booster 2017

Értékelés: 4,5
11 590 Ft

Graco Booster 2013 ülésmagasító segítségével gyermekét utazás közben is teljes biztonságban tudhatja. A párnázott ülés, az állítható karfák és a kihúzható pohártartó garantálják a tökéletes kényelmet. A modern stílusnak köszönhetően az ülésmagasító bármelyik autó ízléses kiegészítője lehet.

BOMIMI SALUS

BOMIMI SALUS

Értékelés: 5
7 990 Ft

A Bomimi SALUS egy nagy ülésmagosító a gyermekek szállítására 22 – 36kg-ig. Az ülésmagasító lehetővé teszi a gyermek számára a biztonsági övek megfelelő használatát. Puha párnázott kényelmes kartámaszokkal, így kényelmes még hosszabb utakra is.

G-mini Porus ülés

G-mini Porus ülés

Értékelés: 5
7 290 Ft

A G-mini Porus ülés kényelmesen fel van töltve kényelmes kartámaszokkal. A kialakításnak köszönhetően a gyermekülés lehetővé teszi a biztonsági öv helyes használatát. Homologizált az ECE R44 / 04 szabvány szerint a 15 kg és 36 kg közötti gyermekek szállítására.

G-mini Usus ülés

G-mini Usus ülés

Értékelés: 4
4 890 Ft

A G-mini Usus ülés kényelmesen fel van töltve kényelmes kartámaszokkal. A kialakításnak köszönhetően a gyermekülés lehetővé teszi a biztonsági öv helyes használatát. Homologizált az ECE R44 / 04 szabvány szerint a 15 kg és 36 kg közötti gyermekek szállítására.