CYBEX Aton Base 2 Belted 2019 Bázis talp
35 290 Ft

A Cybex Aton Base 2 Belted gyerekülés alap tökéletes rögzítést nyújt a gyerekülésnek. Beszerelése egyszerű és gyors, könnyedén belecsatolhatjuk a gyerekülést az alapba a biztonsági öv segítségével, így biztosak lehetünk abban, hogy az ülés nem fog elmozdulni utazás közben. Az extra stabilitást nyújtó biztonsági láb hossza állítható, így bármilyen autóba beszerelhető.

CYBEX Aton Base 2 Rögzítőtalp
41 890 Ft

2 év garancia

Az Aton Base 2 rögzítőtalp megkönnyíti a gyerekülés bekötését az autóba. A Biztonsági láb az autó padlólemezének feszülve extra stabilitást nyújt a dokkolónak, így nem kell attól tartanunk, hogy a ráhelyezett gyerekülés elmozdul. A rögzítőtalpat az autó biztonsági övével tudjuk az üléshez erősíteni.

Britax Römer Baby Safe Isofix base 13 Bázis talp
57 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A RÖMER Baby Safe Isofix Bázis talp 13 tökéletes biztonságot nyújt a babahordozóknak az ISOFIX-nek köszönhetően, ami segít megakadályozni a bekötési hibákat. A talp az ISOFIX csatlakozási pontokhoz rögzítve a járműben marad, és egyszerű használatának köszönhetően a babahordozó könnyedén kivehető. A terméken lévő kijelzőn láthatja, hogy biztonságosan rögzíti-e a gyermekülést, a feszítőkar segítségével pedig biztosíthatja a megfelelő illeszkedést. Kompatibilis a RÖMER Baby Safe Plus II-vel és a RÖMER Baby Safe Plus SHR II-vel is. A babahordozó kioldása egyszerűen, a talp elején található gomb megnyomásával történik. Összecsukható, így a szállítás és a tárolás is könnyebb, az ISOFIX horog sínek pedig kímélik az autó belsejét.

Maxi-Cosi Talapzat FamilyFix
64 470 Ft

2 év garancia

Maxi-cosi FamilyFix talapzat a gyermek szállításának legbiztonságosabb módja, mely lehetővé teszi a menetiránnyal szembeni utazást születéstől kezdve 4 éves korig. FamilyFix része a 3wayfamily koncepciójának, tökéletes alapja a Jade mózes autósülésnek a Pebble Plus és a Pro i-Size autósüléseknek.

X-lander X-Car Autós gyermekülés adapter, X-Move/X-Pulse/XQ/Navigation Cadet
8 690 Ft

Az X-Car autós gyermekülés adapter biztonságos elhelyezést nyújt az X-Lander típusú gyermekülésekhez a kisgyermek utaztatásánál. A néhány lépésben telepíthető eszköz stabilan megtartja a gyermekülést, erős anyagának köszönhetően nem kell tartani töréstől vagy elmozdulástól. Az adapter széleskörűen alkalmazható az X-Lander X-Move/X-Pulse/XQ/Navigation Cadet ülésekhez.

Britax Römer Baby-Safe i-Size Flex Base
65 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baby-Safe i-Size Flex Base. A lehajtható ülésekkel ellátott autókban a FLEX BASE-SAFE i-SIZE segítségével beállíthatod a bázis lehajtását úgy, hogy biztosítsa a gyermeked számára a lapos elhelyezést.

ZOPA ISOfix alap X1 Plus i-Size hordzóhoz
35 990 Ft

2 év garancia

ZOPA Base X1 Plus i-size egy egyszerűen összeszerelhető alap hordózóhoz, amely maximális biztonságot nyújt gyermekének. A maximális stabilitást egy meghosszabbított támasztóláb nyújtja.

Hauck iPro Base 2020
40 990 Ft

Hauck iPro Base a iPro Baby és az iPro Kids autósülések isofix alapja. A legbiztonságosabb módszer az autóülés rögzítésére. Maximális kényelmet kínál az autósülés egyszerű, biztonságos és gyors rögzítésére az autóba.

Britax Römer Baby-Safe i-Size Base
59 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baby-Safe i-Size Base. A bázis továbbra is rögzítve marad az autó ISOFIX rögzítési pontjaihoz, az autóülést egyszerűen csatlakoztathatod és leveheted egy kattintással.

Nania Migo Solar ISOFIX alap
37 190 Ft 32 190 Ft
+ ingyen szállítás

Nania Migo Solar Isofix alap tökéletes gyermekbiztonságot biztosít. Az alap előnye egyszerű és gyors telepítés. Az alap egy erős kapcsolat a Migo autósülés és az autó ülése között.

Maxi-Cosi FamilyFix Bázistalp
67 990 Ft 59 990 Ft

A Maxi-Cosi FamilyFix Isofix Bázistalp a nemzetközi szabvány Isofix pontokat használva alapot nyújt a Maxi-Cosi Pebble, Cabriofix és Pearl gyerekülések biztonságos elhelyezéséhez autójában. Egyszerűen ráilleszthető az összes kompatibilis Maxi-Cosi autósülés a bázistalpra: a helyes illeszkedést fény- és hang jelzi Önnek. Születéstől 4 éves korig használható gyermeke teljes biztonsága érdekében, hiszen az 5 különböző hosszúságúra állítható tartókar segítségével a bázistalp a gyermek növekedésével párhuzamosan alakítható.

Joie i-Base Advance

Joie i-Base Advance

Értékelés: 5
44 590 Ft 42 990 Ft

i-Base Advance bázis Az Isofix alaplap megfelel az i-Size előírásoknak és kombinálható Joie i-Gemm vagy Joie i-Anchor Advance gyereküléssel . A színes jelzések segítenek a helyes rögzítésben.

Maxi-Cosi Easy Fix

Maxi-Cosi Easy Fix

Értékelés: 3,7
53 490 Ft

A Maxi-Cosi EasyFix rögzítő talp segítségével könnyedén és biztonságosan rögzítheti Maxi-Cosi CabrioFix hordozóját az autóban ISOFIX rögzítőrendszerrel vagy akár a biztonsági övvel is. A hordozó talpra rögzítése egyszerűen mindössze egyetlen kattintással történik, a megfelelő rögzítést a biztonság érdekében LED fény jelzi. A talp biztos rögzítését övfeszítő és padlótámasz segíti, melyek további védelmet nyújtanak egy esetleges ütközésnél.

Joie i-Base

Joie i-Base

Értékelés: 4,8
39 990 Ft

2 év garancia

Joie i-Base isofix alap a Joie i-Gemm és a Joie Gemm autóülésekkel kompatibilis. Az alap az i-Size által jóváhagyott. A színes jelzések segítenek a járműbe való helyes rögzítésben.

Maxi-Cosi BabyFix talapzat
57 990 Ft

2 év garancia

Maxi-cosi babyFix a legbiztonságosabb módja a gyermek szállításának. A BabyFix tökéletes alap a Jade Isofix mózes autósüléshez, a Pebble Plus és Rock autósülésekhez is. BabyFix nagyon könnyen kezelhető, mert ISOFIX a Click & Go autósülés és Slide & Go mózes autósülés beállítással működik.