Compass Gumi szőnyegek NO.1 4db
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Autós szőnyegek gumiból csúszásgátló felülettel ellátott anyag. Könnyen karbantartható egy olyan termék amelynek nagyobb ereje van a szennyeződések ellen mint a talaj vagy a hó. Compass gumi NO.1 4 db a többi szőnyeghez képest vágható és szinte bármilyen járműhöz használható.

Compass PVC OENO szőnyeg 4 db
7 590 Ft 6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Autós szőnyegek PVC anyagból készültek a nagyobb kopásállóságért. Az anyag híres könnyű karbantartása vízlepergető tulajdonsága miatt. A Compass PVC OENO 4 db autós szőnyeg szinte minden típusú járműre alkalmas, függetlenül a márkától vagy a típustól az alakjuk miatt.

Compass Szőnyeg PVC SPACE 4 db
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Autós szőnyegek PVC csúszásgátló felülettel ellátott anyag. Könnyen karbantartható fekete színű termék kiválóvízlepergető tulajdonsággal. A Compass PVC SPACE 4 db autós szőnyeg szinte minden típusú járműre alkalmas, függetlenül a márkától vagy a típustól az alakjuk miatt.

Compass Gumi autó szőnyeg ALASKA 4 db
5 190 Ft

Autós szőnyegek gumiból csúszásgátló felülettel ellátott anyag. Könnyen karbantartható fekete színben, piros kontraszt vonal. Compass gumi autós ülés ALASKA 4 db-os, szinte minden járműtípushoz illeszkedik.