Compass Gumi autó szőnyeg ALASKA 4 db
4 390 Ft

Autós szőnyegek gumiból csúszásgátló felülettel ellátott anyag. Könnyen karbantartható fekete színben, piros kontraszt vonal. Compass gumi autós ülés ALASKA 4 db-os, szinte minden járműtípushoz illeszkedik.


Compass Gumi szőnyegek NO.1 4db
5 390 Ft

Autós szőnyegek gumiból csúszásgátló felülettel ellátott anyag. Könnyen karbantartható egy olyan termék amelynek nagyobb ereje van a szennyeződések ellen mint a talaj vagy a hó. Compass gumi NO.1 4 db a többi szőnyeghez képest vágható és szinte bármilyen járműhöz használható.


Compass PVC OENO szőnyeg 4 db
6 290 Ft

Autós szőnyegek PVC anyagból készültek a nagyobb kopásállóságért. Az anyag híres könnyű karbantartása vízlepergető tulajdonsága miatt. A Compass PVC OENO 4 db autós szőnyeg szinte minden típusú járműre alkalmas, függetlenül a márkától vagy a típustól az alakjuk miatt.


Compass Szőnyeg PVC SPACE 4 db
4 190 Ft

Autós szőnyegek PVC csúszásgátló felülettel ellátott anyag. Könnyen karbantartható fekete színű termék kiválóvízlepergető tulajdonsággal. A Compass PVC SPACE 4 db autós szőnyeg szinte minden típusú járműre alkalmas, függetlenül a márkától vagy a típustól az alakjuk miatt.


Walser Gumi autó szőnyeg UNI szet 4db
4 890 Ft

Univerzális gumi autó szőnyeg 4 darabos készlet. Csúszásmentes felület, véd a szennyezéstől és a nedvességtől, a víz és a hó ellen.