Rigum Gumi szőnyegek Mercedes T 2022-

Rigum Gumi szőnyegek Mercedes T 2022-

Száma: 32763087
Közvetlenül partnerünktől
Minőségi cseh gumi autószőnyegek méretre gyártva a Mercedes T 2022-hez, amelyek megbízhatóan védik az autó padlóját a cipőkből származó szennyeződésektől. A szőnyegek nagyon jó minőségű, kopásálló anyagokból készülnek, és alul csúszásmentes bevonattal vannak ellátva. További információ
11 041 Ft
Partnerünktől: gumko

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: gumko

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 32763087

Leírás

Minőségi cseh gumi autószőnyegek méretre gyártva a Mercedes T 2022-hez, amelyek megbízhatóan védik az autó padlóját a cipőkből származó szennyeződésektől. A szőnyegek nagyon jó minőségű, kopásálló anyagokból készülnek, és alul csúszásmentes bevonattal vannak ellátva.

A gumi autószőnyegek Mercedes T 2022– tökéletesen tapadnak az autó padlójára. Minden szőnyegnek van egy megemelt pereme a kerület körül, hogy megakadályozza a víz és a szennyeződés kiszivárgását a környező területre. A szőnyegek könnyen tisztíthatók vízzel és közönséges tisztítószerekkel.

Gumi padlószőnyeg Mercedes T 2022-

Műszaki paraméterek:

- Készlet: 4 db – 2 első szőnyeg, 2 hátsó szőnyeg

- Csúszásgátló: Igen (csúszásgátló csík az alján)

- Megerősített vezetői szőnyegpadló futófelülete

- A járművezető rögzítése

- Anyag: gumi

- Szín: Fekete

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.