Rigum Gumi szőnyegek Mercedes VITO 2/3m 2003-

Rigum Gumi szőnyegek Mercedes VITO 2/3m 2003-

Száma: 7003001
Közvetlenül partnerünktől
Minőségi cseh gumi autószőnyegek méretre gyártva a Mercedes VITO 2/3m 2003-hez, amelyek megbízhatóan védik autója padlóját a cipőkből származó szennyeződésektől. A szőnyegek nagyon jó minőségű anyagokból készülnek…
További információ
9 719 Ft
Partnerünktől: gumko

Partnerünk által szállítva

2024.7.25 - 2024.7.26 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: gumko

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7003001

Leírás

Minőségi cseh gumi autószőnyegek méretre gyártva a Mercedes VITO 2/3m 2003-hez, amelyek megbízhatóan védik autója padlóját a cipőkből származó szennyeződésektől. A szőnyegek nagyon jó minőségű, kopásálló anyagokból készülnek, és alul csúszásmentes bevonattal vannak ellátva.

Gumi autószőnyeg Mercedes VITO 2/3m 2003– tökéletesen tapad az autó padlójára. Minden szőnyegnek van egy megemelt pereme a kerület körül, hogy megakadályozza a víz és a szennyeződés kiszivárgását a környező területre. A szőnyegek könnyen tisztíthatók vízzel és közönséges tisztítószerekkel.

Műszaki paraméterek:

- Készlet: 3 db – 3 elülső szőnyeg

- Csúszásgátló: Igen (csúszásgátló csík az alján)

- Megerősített vezetői szőnyegpadló futófelülete

- Anyag: gumi

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.