SONY STR-DN1080 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő

SONY STR-DN1080 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő

Száma: 1054841
Sony STRDN1080 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő új szintre emeli a televíziózás és zenehallgatás élményét. A Bluetooth funkciónak köszönhetően, egyszerűen élvezheti a vezeték nélküli zenelejátszást okostelefonok és más eszközök segítségével. A DSD lenyűgöző térérzetet biztosító hangzást nyújt, pontosan visszaadva az előadó által megálmodott élményt. A nagy LCD kijelzőjéről könnyedén leolvashatunk minden fontos adatot. További információ
306 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1054841

Leírás

Főbb jellemzői

Sokoldalú. Kifinomult. Erőteljes.

A rugalmas hangsugárzó-megoldásokat, DTS:X-et és Dolby Atmos támogatást tartalmazó STR-DN1080 erőteljes, moziszerű surround hangzást nyújt, amely tökéletesen alkalmazkodik Önhöz és környezetéhez.

C24F390F
C24F390F

Legyen jelen az események sűrűjében

A Dolby Atmos lélegzetelállítóan élethű élményt nyújt a 360°-os surround hangzással, mely pontosan pozícionálja a hangokat a környezetben, így a 7.1.2 csatorna hangjai (a fantom hátsó csatornákkal) teljesen körülölelik Önt – még felülről is.

Élvezze az élethű hangzást

A DTS-X dekóder többdimenziós surround hangot hoz létre, amely valós időben alkalmazkodik a hangsugárzókhoz. Az objektumalapú hangdekódolás és a 9 hangcsatorna (a fantom surround csatornákat is beleértve) pontosan pozícionálja a hangot maga körül és maga felett.

C24F390F
C24F390F

Keresse meg a tökéletes hangzás helyét

Az új, rugalmas hangsugárzó-megoldás „áthelyezi" a hangot, így szimulálja az optimális hangélményt nyújtó pozíciót és szöget, kiküszöbölve minden fizikai és térbeli korlátot.

Ismerje meg a 360°-os hangzást

A fantom surround hátsó hangsugárzós elrendezés a valódi surround hátsó hangsugárzók hangját imitálja, így Önnek 7 csatornás surround hangélményben lehet része 5 csatornás elrendezéssel is.

C24F390F
C24F390F

Lásson tisztán a nagy dinamikatartománnyal

A nagy dinamikatartományú (HDR) jelátvitelnek köszönhetően óriási ugrást tapasztalhat a kép kontrasztjában és fényerejében, az árnyak és világos területek részletei tovább fokozzák a részletességet és életre keltik a színeket. A készülék a legújabb HDR-szabványokat is támogatja, pl. HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) és Dolby Vision™2.

Élvezze a stabil 4K minőséget

Változatlan 4K minőség a forrástól a képernyőig – a 4K átviteli funkció a képminőség romlása nélkül teszi lehetővé az adatáramlást a vevőn keresztül, emellett HDCP 2.2-kompatibilis is.

C24F390F
C24F390F

LDAC™: nagy felbontású hang továbbításához

Az LDAC technológia kb. háromszoros adatmennyiség átvitelére képes (a maximális 990 kb/s átvitelnél) a hagyományos Bluetooth® hangátvitelhez képest, lehetővé téve a nagy felbontású hangtartalmak kivételes, nagy felbontásúhoz közeli minőségben történő élvezetét.

Hangzás, amely mindig elkíséri

Hallgassa ugyanazt a remek zenét a lakás minden szegletében a Sony | Music Center (korábban SongPal) alkalmazás által vezérelt többhelyiséges zenehallgatási funkcióval. A Sony | Music Center Link segítségével csoportba rendezheti a kompatibilis Sony hangrendszereket, majd több helyiségbe továbbíthatja a zenét.

C24F390F

További specifikációk

Erősítő
 • Erősített csatornák száma: 7 csat.
 • Dekódolható csatornák száma: 7 cs + 2 fantom cs
 • Kimenő teljesítmény: 165 W (6 ohm, 1 kHz, 1 cs. vezérlésű THD 0,9%)
 • Hangmező: 2 cs. sztereó, Közvetlen, Többcsatornás sztereó, Dolby Surround, Semleges: X , Első surround, Hangjavító, 2 fejhallgató-csatorna
Videofunkciók
 • HDMI átvitel: Igen
 • Audio Return channel: Igen
 • 3D HDMI-N keresztül: Igen
 • 4K 60P 4:4:4 támogatás: Igen (kivéve VIDEO1 bemenet)
 • A/V SYNC: Igen (változtatható)
 • BRAVIA® SYNC™ (CEC vezérlés): Igen (egyérintéses lejátszás, rendszer audiovezérlés, rendszer kikapcsolása)
Audio funkciók
 • Hangjavító technológiák: DSD natív lejátszás, DSEE HX, Pure Direct, Hangoptimalizáló, Középső hangsugárzó felemelése, Digital Legato Linear, Mennyezeti hangsugárzó mód
Autom. hangsugárzó-beállítás
 • Kalibrációs jellemzők:
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.