BABY born Soft Touch, baba farmer szoknyában, 43 cm
24 780 Ft 20 680 Ft
+ ingyen szállítás

BABY born szeret álmodni pillangókról és pompomkról. Így van, nem az édességekről, hanem a pompomokról. Bolyhos kis golyók és színes pillangók díszítik az egész BABY born ruhát. A nadrágot szó szerint teljesen ellepik a színes pillangók. A pillangót megtaláljuk a farmerruhán, amit aranyos tüll fodrok díszítenek és a rózsaszín sapkán is. Tökéletesen illik mindehez a rózsaszín hosszú ujjú póló, és a lila cipő is,

BABY born Idősebb lánytestvér, Soft Touch szőke, 43 cm
21 430 Ft 20 090 Ft

„BABY born, ez az én csillogó pólóm!“ A testvéri szeretet csak addig tart, amíg nincs szó a csillogó ruháról. Valóságban azonban a nővérek mindenen osztoznak. Idősebb lánytestvér BABY born, habár egy kicsit idősebb a BABY born kisbabától, azonban mégis ugyanolyan mérettel rendelkeznek, tehát a ruhákat és a kiegészítőket egymásnak kölcsönadhatják.

BABY born BABY born Idősebb nővér, Soft Touch ”Egyszarvú”, 43 cm
22 930 Ft 22 680 Ft
+ ingyen szállítás

Az egyszarvúak egyszerűen egyediek, csakúgy, mint a nővérek. Egyszarvú idősebb nővér BABY born egy bájos kisbaba. A szivárványszínű tüll szoknyában, aminek csillogós a teteje, valódi tündérnek tűnik. Hosszú szőke hajából különféle frizurákat készíthetsz. Elég használnod a hajkefét, két spirális gumiszalagot és négy csattot. A virág díszekkel ellátott fejpánt még inkább kiemeli a frizurát.

Baby Annabell Ceruza Trio Frutti, 18 különböző szín, illatos
21 580 Ft 21 340 Ft

Amikor Baby Annabell sétálni indul, gyönyörű napos idő van. Mire eljut a parkba elkezd esni az eső. Szerencsére Baby Annabell-nél van az esőkabátja és a gumicsizmája. Esőben Baby Annabell sem szomorkodik, figyeli ahogy az esőcseppek viccesen táncolnak a tavacska felszínén. Az eső a békáknak is nagy örömére van, lelkesen ugrálnak az egyik tavirózsáról a másikra. Pontosan egy ilyen jelenet van rajta a zöld póló képén és a kék esőkabáton, amelyet Baby Annabell visel.

Baby Annabell Annabell, 43 cm

Baby Annabell Annabell, 43 cm

Értékelés: 3,3
23 390 Ft 22 680 Ft
+ ingyen szállítás

A Baby Annabell baba akár egész napon át elkísérheti a legkisebb anyukákat. A teste puha és számos életfunkcióval ellátott. Reggel, amikor felkel, alig várja, hogy vizet ihasson a cumisüvegéből. Az ivás során mozgatja a száját, sőt, hallani, ahogyan iszik. Amint elegendő vizet ivott, büfiznie kell. Ezt követően mehet játszani.

Baby Annabell Jó étvágyat, 43 cm
21 390 Ft

Ebéd! Készíts finom ételt a Baby Annabell számára a kis magocskáiból az ételek képeivel. A kis ínyencet megetetheted bárányka alakú kistányérból kiskanállal. Amint a kanál megérinti az ajkait, a Baby Annabell kinyitja a száját és megetetheted. Lelkesen mozgatja a száját, sőt hallani lehet hogy, hogyan nyeli le az ételt.

Baby Annabell Annabell, 43 cm + Bárányos pulóver
25 360 Ft 22 690 Ft

A kapucnis pulóver Baby Annabell számára puha és kényelmes. A bárányka mosolygós arca mögött egy kenguru zseb található. És nézd azokat a varrott juhfüleket, mennyire aranyosak! Baby Annabell a pulóveréhez rózsaszín nadrágot visel finom szitakötő mintával és egy cipőt, amit tavirózsa minta díszít.

BABY born Soft Touch Little baba, 36 cm
13 360 Ft 11 330 Ft

Kellemes „Soft Touch“ anyagból készült testű baba különböző funkciókkal a kis szülők számára, akiknek már két éves kortól kezdve sok szórakozást biztosít. Ugyan úgy, mint más kisbabák, ez a baba is főként a cumisüvegből ivást, az evést és az alvást szereti. Amikor már elegendőt ivott, belepisil a bilibe vagy a pelenkába.

BABY born Idősebb nővér, Soft Touch szőke, 43 cm
20 010 Ft
+ ingyen szállítás

„BABY born, ez az én csillogó pólóm!“ A testvéri szeretet csak addig terjed, amíg nincs szó a csillogó ruháról. Valóságban azonban a nővérek mindenen osztoznak. A hosszú szőke hajú kislány kapucnis pólót és hozzávarrott, csillogó szoknyát visel. A lábain egyszerű leggingset visel farmer kinézettel. Az egész modellt tökéletesen kiegészítik a rózsaszín sportcipők.

Spin Master Hatchimals Pixie Repülő baba - rózsaszín
14 200 Ft 14 000 Ft

Bemutatjuk az új Hatchimals Pixie Repülő babát. Most először van hatalmad varázsolni, Pixie pedig csillagtáncot járhat és repülhet. A te mágikus erőd segítségével képes valóban repülni, de először ki kell kerülnie a kristályból. Ezután mutasd neki az utat a levegőben, majd a tenyereddel irányítsd őt a levegőben.

Mattel Cave Club Játékbaba Fernessa és Furrah
12 090 Ft

Ismerkedj meg a Cave Club első baráti társasággal, amely valaha is vándorolt a földön, és vitesd át magadat velük az ókori történelembe. Élj át új kalandokat ezzel a vad hajú őskori babával és az aranyos gyermekével.

Baby Annabell Alexander, 43 cm
22 930 Ft 22 690 Ft
+ ingyen szállítás

A Baby Annabell Alexander baba akár egész napon át kísérheti a kis anyukákat. Hoppá, mi volt ez? Ha megcsikized Alexander hasát, nevetni kezd, és néha hallhatsz egy kis vicces pukit is. És most ezen hangosan nevet. Egyszerűen egy tipikus fiú!

BABY born Idősebb nővér, Fésülhető fej
13 570 Ft 13 390 Ft

Virágstílus, színes smink és gyönyörű frizurák… Próbáld meg lófarokba fogni, francia fonatot vagy apró fonatokat készíteni. A kiváló minőségű haj bármilyen frizurához alkalmas. A 4 hajgumi, 2 hajcsat és hajkefe nagyszerű segítséget biztosít a frizurák elkészítéséhez. A rózsaszín hajpánt a frizura részét képezheti, ráadásul virágdíszekkel díszíthető.

BABY born Idősebb nővér Fésülhető fej színes krétákkal
12 000 Ft

A fésülhető fej szőke hajában néhány színes tincs található. A kis fodrászok fantáziadús frizurákat találhatnak ki, például a színes tincs befonásával a szőke hajba, így többszínű copfot tudnak létrehozni. A négy hajgumi és a két hajcsat a gyönyörű minőséges hajat mindig pontosan ott rögzítik, ahol szűkséges.

Spin Master Hatchimals Pixie Repülő baba - lila
14 200 Ft 14 000 Ft

Bemutatjuk az új Hatchimals Pixie Repülő babát. Most először van hatalmad varázsolni, Pixie pedig csillagtáncot járhat és repülhet. A te mágikus erőd segítségével képes valóban repülni, de először ki kell kerülnie a kristályból. Ezután mutasd neki az utat a levegőben, majd a tenyereddel irányítsd őt a levegőben.

BABY born Soft Touch Little, fiú, 36 cm
14 030 Ft 12 090 Ft

„Jaj nem, miért dobtad el a kanalat a helyiség másik végébe?” Annak ellenére, hogy a BABY born fiú erősen próbálkozik a nyuszi alakú tányérral, még mindig nem tud enni. Néha annyira frusztrált lesz ettől, hogy elsírja magát. Azonban ha megkapja cumisüvegét, azonnal mindent elfelejt.

Spin Master Hatchimals Pixies

Spin Master Hatchimals Pixies

Értékelés: 4,6
3 650 Ft 3 590 Ft

A Pixies gyönyörű gyűjthető babák tojásban. Melegítsd meg a tojás szívét dörzsöléssel. Ha a színét megváltoztatja, akkor szorítsd meg a héját, és a Pixies baba benne található. A babák csillognak, csapkodó szárnyakkal és 3 titkos kiegészítővel rendelkeznek. A tojás alsó része babaágy, amely alatt a kiegészítők tárolhatók.

Cry Babies Magic Tears Nagy Cumis Ház
12 000 Ft

A Cry Babies Magic Tears Fantasy csillogós és gyöngyös minibabák, amik minden kis anyukát boldoggá tesznek. Minden kislány gondoskodására és szeretetére van szükségük, mivel igazi könnyeket hullatnak. Minden baba egyedi állatos ruhával kapható.

Cry Babies Magic Tears - Koala Lakókocsi szett
22 690 Ft
+ ingyen szállítás

Fedezd fel a varázslatos világot egy exkluzív aranyos koala ruházatú babával a Cry Babies Magic Tears sorozatból – varázs könnyek! A csodálatos lakókocsija rengeteg lehetőséget kínál a nyári vakáció élvezéséhez. Amikor a baba igazi könnyeket kezd hullatni a lakókocsiban, buborékok képződnek az örvényfürdőben. A nyári utazás megkezdődhet!

Cry Babies Magic Tears Mágikus könnyek 3-as széria
6 190 Ft

Fedezd fel a Cry Babies Magic – Mágikus könnyek varázslatos világát! Nyisd ki a cumisüveg-házikót és fedezd fel az aranyos babát, aki valódi könnyeket hullat. A házikóban különböző kiegészítők rejtőznek. Vajon mi lehet a házikóban?

ZAPF CREATION Sally, 63 cm

ZAPF CREATION Sally, 63 cm

Értékelés: 4,6
15 070 Ft

A Sally baba egy nagyszerű barátnő a játszáshoz, ölelkezéshez és a titkok megosztásához. A baba szereti a lezser stílust és a méretének köszönhetően kipróbálhatja a valódi gyermekruhákat is. Kedvenc pólója hosszú ujjú, színes egyszarvú és szivárvány mintával. A póló harmonizál a rózsaszínű balerinákkal és a vidám mintás nadrággal. A hosszú szőke haj kiválóan alkalmas az új frizurák kitalálásához.

Mattel Polly Pocket Pidi Pocket hátizsák
16 560 Ft 16 270 Ft

A lányok azonnal beleszeretnek ebbe a pidi zsebes hátizsákba, tele a Polly Pocket™ nagyszerű meglepetéseivel. A hátizsák sok mókát rejt vidámpark témában, és egyben ez az egyik legnagyobb zseb!

Disney Frozen 2 Elsa baba

Disney Frozen 2 Elsa baba

Értékelés: 4,7
5 730 Ft

Elsa hercegnő a Jégvarázs 2 -ből. Elsa tündérmese ihlette ruhát és cipőt visel. A haja gyönyörű copfba van fonva. A részletes arc javítja a játékélményt.

Mattel Enchantimals bogár és pillangóház-32%
6 950 Ft 4 690 Ft

Akció

Ismerkedj meg a Baxi Pillangóval és a barátaival Wingrid™ lepkével és tárd fel a a többszintes házikójukat, amely tele van szuper kiegészítőkkel és újdonságokkal.

Llorens Pippa Llorona 42144

Llorens Pippa Llorona 42144

Értékelés: 5
15 340 Ft

A Pippa Llorona beszélő baba puha anyag testtel rendelkezik, a fejét pedig haj borítja. Ha kiveszed a cumit a baba szájából, beszélni kezd, azt mondja, hogy „mama”, „papa” és valósághű síró hangot ad ki. A baba cumival megnyugtatható.

Baby Annabell Annabell, 43 cm

Baby Annabell Annabell, 43 cm

Értékelés: 4,6
25 090 Ft 19 210 Ft

A Baby Annabell baba akár egész napon át elkísérheti a legkisebb anyukákat. Reggel, amikor felkel, alig várja, hogy vizet ihasson az üvegéből. Ivás közben mozog a szája, majd böfiznie kell. Ha Annabellt a térdeden hintáztatod, lelkesen fog nevetni. Ha megcsiklandozod a hasát, vidáman fog kacagni. Máskor pedig Annabell hangosan sír és valódi könnyeket hullat. Kedvence a cumi, amivel hangosan cumizik. Ha eljön a lefekvés ideje, elég őt lágyan megringatni. Annabell ásítani kezd, becsukja szemeit, elalszik és mélyen lélegezik.

BABY born Surprise 2

BABY born Surprise 2

Értékelés: 4,7
3 770 Ft 3 720 Ft

A gólya visszatért és új csecsemőket hozott, amelyeket apránként felfedezhetsz. Csodálatos kötegek tele meglepetéssel, amely sok meglepetést rejteget. Először bontsd ki a pólyát és nézd meg, milyen a baba lábzsákja, majd folytasd tovább a felfedezést.

Teddies Rongybaba Terezka plüss 30 cm
3 990 Ft

Beszélő „Rongybaba Terezka“, amely, olyan mondatokat tud, mint például a: „Szeretlek. Fogunk együtt játszani?“, és másakat. A legjobb barátoddal válik.

HASBRO Baby Alive Szőke hajú szülinapos baba
6 390 Ft

Ünnepeld meg egy bájos szőke hajú babával a születésnapját! Küldd el a meghívókat, csomagold be az ajándékokat, és készíts tortát a partira. Az ünnepi ruhájába öltözött babát díszítheted koronával, ajándékot vagy tortát adhatsz a kezébe.

Bayer Design Frizura és smink

Bayer Design Frizura és smink

Értékelés: 4,6
12 670 Ft

Bayer Design Frizura és smink baba hihetetlenül elragadó elfoglaltságot nyújt gyermekünknek, ha szeret fordászkodni vagy elleste anyától a sminkelés tudományát, de saját magán még nem próbálkozhat. Kifésülheti, befonhatja vagy akár feldíszítheti a baba haját. Ha végzett a frizurával, egy ízléses sminket is készíthet a baba arcára.

HASBRO BA szőke fiú mixerrel

HASBRO BA szőke fiú mixerrel

Értékelés: 4,5
7 600 Ft

Szőke fiú mixerrel, a gyereknek új érdekes módszert kínál, hogyan vigyázz a csecsemődre. A fiú vizet iszik és eszik és számára speciális étel előkészített. Amikor bekakál, itt az ideje, hogy kicseréld a pelenkát.

Disney Magical Movers játékkészlet - Pocahontas
5 890 Ft

Forgasd el a babát, és figyeld a csodálatos mozdulatait, mint Pocahontas a magassarkún. Helyezd a babát a mellékelt alapzatra, húzd meg a zsinórt és forgasd el. Ezután helyezd a hercegnőt a kemény és egyenletes felületre és figyeld, hogyan táncol.

Disney Jégvarázs 2 Anna baba

Disney Jégvarázs 2 Anna baba

Értékelés: 4,8
5 350 Ft 5 190 Ft

Anna hercegnő a Jégvarázs 2 filmből. Anna tündérmese-ihlette ruhát és cipőt visel. A játékélményt tovább fokozza a részletes arc ábrázolás, valamint a gyönyörű és szép haja.

BABY born Soft Touch - lányka

BABY born Soft Touch - lányka

Értékelés: 4,6
24 010 Ft
+ ingyen szállítás

BABY born baba body-ban és sapkában. Teste kellemes tapintású, válla könnyen mozgatható. Örülni fog, ha megeteted. Amikor szomorú, babakönnyeket hullat. Szívesen pancsol a kádban, és amikor elfárad, fektesse a hátára. A baba lehunyja a szemét és elalszik.

Baby Annabell Alexander, 43 cm

Baby Annabell Alexander, 43 cm

Értékelés: 4,9
21 340 Ft
+ ingyen szállítás

A Baby Annabell Alexander baba akár egész napon át elkísérheti a legkisebb anyukákat. Ha megcsiklandozod Alexander hasát, úgy fog nevetni, hogy attól néha be is pisil. Ha ebéd után nem sikerül böfiznie, annak valahol ki kell jönnie. Alexander szereti kék cumisüvegét, amelyből ha iszik, mozog a szája, ráadásul azt is hallod, ahogy szívja a cumit. Gyakran éhes, ilyenkor gyorsan meg kell őt etetni, mert ellenkező esetben előfordulhat, hogy sírni kezd és valódi babakönnyeket hullat. A legjobban azt szereti, ha az anyukája a térdén hintáztatja, azonnal boldog nevetésbe kezd. Ringasd meg előre és hátra. Ásítani kezd, becsukja szemeit, elalszik és mélyen lélegezik.

Disney Jégvarázs 2 Világító Elsa
7 840 Ft 7 330 Ft

Jégvarázs 2 ihlette varázsbaba. Ez a baba az elbűvölő, ragyogó ruhájának köszönhetően, melyet Elsa hercegnő visel, új szintre emeli a Jégvarázs játékot. Figyeld, ahogy a pelyhei fénylenek a gyönyörű ruháján.

Disney Jégvarázs 2 Anna Deluxe baba
10 930 Ft

Jégvarázs 2 ihlette Anna hercegnő. A csomag tartalmazza a gyönyörű ruhába öltöztetett Anna babát, részletes dekorációval és cipővel. Ezt a gyönyörű ruhát a Jégvarázs 2 mese ihlette. A részletesen kidolgozott arc javítja a játékélményt.

Disney Jégvarázs 2 Elsa Deluxe gomb
10 400 Ft

Elsa hercegnő a Jégvarázs 2 -ből. A csomagban Elsa baba gyönyörű ruhában, részletes dekorációval és cipővel rendelkezik. Ezt a gyönyörű ruhát a Jégvarázs 2 meséje ihlette. A részletes arc javítja a játékélményt.

Llorens New Born kislány 26274
9 060 Ft

Tökéletes másolata a kislány csecsemőnek amit minden kicsi anyuka szeretne. A testén aranyos csecsemő redők vannak és nemi szerv. A baba mérete 26 cm. A cumi csak kiegészítőként szolgál.

Cry Babies Magic Tears varázslatos könnyek kunyhója Katie
13 870 Ft

Fedezze fel a Cry Babies magic Tears varázslatos könnyek mini babáinak világát. A csomagban baba és kiegészítői találhatók, amelyek együtt elrejthetők a kunyhóban. Cry Babies Katie valódi könnyeket imitál! Játszd le a Cry Babies Magic Tears sorozatból a kedvenc részed!

Mattel Enchantimals Páva pavilonnal-36%
8 430 Ft 5 390 Ft

Akció

Patter Páva és legjobb barátja Flap páva egy tea estre invitálnak tele édességgel és finomsággal a virágos pavilonban. A baba a tökéletes összhangban lévő ruhácskájában készen áll, hogy felszolgálja a kiváló szórakozást!

Llorens Cuquita 30006

Llorens Cuquita 30006

Értékelés: 3,8
11 510 Ft 10 270 Ft

Beszélő csecsemő játékbaba – kislány puha szövet testtel rendelkezik. A mellkasa megnyomása után a baba elkezdi mondani „mama“, „papa“ és igazi sírós hangot ad ki. A cumi csak kiegészítőként szolgál.

ADC Blackfire Frozen 2: Éneklő Elza
22 140 Ft 20 940 Ft

Éneklő Elsa hercegnő a Jégvarázs 2 filmből! A baba szép, világos ruhába van öltözve, amiben a Jégvarázs 2-ben látható! Ráadásul Elsa egy gyönyörű dalt énekel, az Into the Unknown dalt, amely a filmben is elhangzik!

Addo Mia játékbaba

Addo Mia játékbaba

Értékelés: 5
9 730 Ft

Ismerkedj meg Miával és legyetek a legjobb barátnők. Mia szeret táncolni, dalt szerez és énekel. A barátaival a trambulinra jár ugrálni, ahol rengeteg szórakozásban van része. Mia szívesen öltözködik a legfrissebb divat szerint. Segítesz neki felpróbálni az új ruháit? Ne feledkezz meg az elbűvölő kiegészítőkről sem.

Llorens Cuquita 30007

Llorens Cuquita 30007

Értékelés: 3
10 670 Ft

Beszélő csecsemő játékbaba – kisfiú puha szövet testtel rendelkezik. A mellkasa megnyomása után a baba elkezdi mondani „mama“, „papa“ és igazi sírós baba hangot ad ki. A cumi csak kiegészítőként szolgál.

ZAPF CREATION Babák LIL' SNAPS (1.série), 14 fajta
2 690 Ft

LIL‘ SNAPS meglepetéscsomagok **, amelyek játékosan ötvözik a babákat és az ékszereket. Cserélgesd a babák fejét, törzsét és lábait, és hozz létre egy vadonatúj karaktert. Kék göndör haj, test szivárványos pólóval és igazi rocker lábakkal. Vagy próbáljon meg egy másik összeállítást. Pattintsd egymásba a baba különböző részeit és mutassa meg az igazi hangulatát! **A babák és az egyes színváltozatai nem választhatók ki. A raktárkészlet alapján kerülnek kézbesítésre.

Llorens New Born 63631

Llorens New Born 63631

Értékelés: 4,7
16 130 Ft 14 190 Ft

Beszélő csecsemő játékbaba – kisfiú puha szövet testtel rendelkezik. A mellkasa megnyomása után a baba elkezdi mondani „mama“, „papa“ és igazi sírós baba hangot ad ki. A kezek és a lábak egy csuklóval vannak a testhez rögzítve. A kisbaba pozícionálható és ülhet is.