Disney Belly táncterem

Disney Belly táncterem

Értékelés: 5
9 990 Ft

5 310 Ft

Új játékos készlet a Magical Movers a kedvenc Bella hercegnővel. Forgasd meg a babát és figyeld a csodálatos mozdulatait, amikor a kastélyában a táncparketten táncol. A baba táncolhat az erkélyen vagy a kastélyon kívül is.


BINO Bölcső és takaró

BINO Bölcső és takaró

Értékelés: 5
7 120 Ft

BINO bölcső egy klasszikus fából készült baba bölcső. Részletesen kidolgozott, minőségi anyagok felhasználával készült. A bölcső része a takaró és a párna.


HASBRO BA sötét hajú fiú mixerrel
11 490 Ft

7 560 Ft

A sötét hajú fiú mixerrel, a gyereknek új érdekes módszert kínál, hogyan vigyázz a csecsemődre. A fiú vizet iszik és eszik és számára speciális étel előkészített. Amikor bekakál, itt az ideje, hogy kicseréld a pelenkát.


HASBRO Baby Alive Szőke hajú szülinapos baba
12 290 Ft

7 380 Ft

Ünnepeld meg egy bájos szőke hajú babával a születésnapját! Küldd el a meghívókat, csomagold be az ajándékokat, és készíts tortát a partira. Az ünnepi ruhájába öltözött babát díszítheted koronával, ajándékot vagy tortát adhatsz a kezébe.


Hauck Utazó ágy Baby Alive
8 890 Ft

7 890 Ft

Baby Alive utazóágy a Hauck márkától az egyik legpraktikusabb dolog, amilyennel egy kicsi anyukát elláthatsz. Ebben az ágyban a babái tökéletes kényelemben lesznek még utazás során is. Része egy praktikus rekesz, amely csomagoló asztalként szolgálhat. Az egész ágyikó praktikus és helytakarékos csomagra csukható össze.


Lamps Baba és cukrászda
29 290 Ft

14 450 Ft

Cukrászda babával. Szeretnél süteményt, kávét vagy limonádét? Készítsd el a legnagyobb süteményeket és hívd meg a barátnőid a babáikkal egy délutáni kávéra! Csomag tartalma: kávéház váza (műanyag, karton), asztalok, székek, pult, pénztár, kávéfőző, étel, edények és a baba, amely magassága kb. 29 cm.


Lamps Baba és szupermarket
29 290 Ft

14 430 Ft

Szupermarket babával. Vásárolj be mindent, ami egy délutáni partihoz szükséges és hívd meg a barátnőid a babáikkal! A szupermarketben sok mindent megtalálsz. Csomag tartalma: szupermarket váza (műanyag, karton), polcok, bevásárlókosár, élelmiszer, kellékek a babához. A baba magassága kb. 29 cm.


Lamps Játékbaba és kutyaszalon
29 290 Ft

14 430 Ft

Kutyaszalon játékbabával. Viseld gondját kedvencednek annak rendje és módja szerint. Hívd meg barátaidat és rendezzetek egy közös partit babáitok kedvenceinek. A csomagolás tartalmazza a szalon szerkezetét (műanyag, karton), hintát, fát, fürdetőasztalt, kerítést, tartozékokat és kb. 29 cm babát is.


Lamps Játékbaba és orvosi rendelő
29 190 Ft

14 410 Ft

Orvosi rendelő játékbabával Kérem a következőt. Itt az ideje, hogy megvizsgáld barátaid babáit! Hívd meg őket látogatóba és ültesd le őket a váróteremben. Ne feledkezz meg recept kiállításáról sem, főként a bélyegzőről! A játék tartalmazza a rendelő szerkezetét (műanyag, karton), székeket, asztalt, mérleget, pultot, állványt, tartozékokat és a kb. 29 cm magas babát is.


Lamps Játékbaba és ruhaüzlet
29 190 Ft

14 410 Ft

Ruhaüzlet játékbabával. Öltöztesd fel babádat és már kezdődhet is a divatbemutató. Rengeteg ruha, kiegészítő és cipő közül választhatsz. A játék tartalmazza az üzlet szerkezetét (műanyag, karton), próbababákat, polcokat, pénztárt, tükröt, ruhákat, cipőket, ridikülöket, kiegészítőket és a kb. 29 cm magas babát is.


Spin Master Pog 2 party cső babával és kiegészítővel.
5 651 Ft

4 380 Ft

Kétszeres élmény. Konfettit lő, és megjelenik a baba -Nézd meg, hogy jött a bulidra. Elsősorban 3 téma van áll rendelkezésre a partihoz: szivárvány és egyszarvú, állatok és téli csodaország. Dupla Popper tartalmazz 2 csövet konfettivel, egyet a nyolc egyedi baba közül, egy kisállatot, és egy csomó tartozékot.


Spin Master Pog játékkészlet buli babáknak - Ava
6 290 Ft

5 310 Ft

Ava buli baba egyedi csomagolásban játékkészlettel. Elegáns ajándék doboz magában foglalja a babát, egy kisállatot, rengeteg kiegészítőt és a ruhákat minden partira, mint dekoráció. Ráadásul a csomagolásból egyedi buli játékrész csinálható.


Spin Master Pog játékkészlet buli babáknak - Hayden
6 290 Ft

5 310 Ft

Hayden buli baba egyedi csomagolásban játékkészlettel. Elegáns ajándék doboz magában foglalja a babát, egy kisállatot, rengeteg kiegészítőt és a ruhákat minden partira, mint dekoráció. Ráadásul a csomagolásból egyedi buli játékrész csinálható.


Spin Master Pog játékkészlet táncparti
11 390 Ft

8 630 Ft

Ennek a nagy partikészletnek a része egy baba a nyolcból, akik szeretik az együtt ünneplést. A konfettik kilövése után, a készletben 1 egyedi vendég baba szoknyában. Ez egy új parti készlet, új kinézettel és teljesen új kiegészítőkkel, felszereltséggel és ételekkel.


Spin Master Pog party cső konfettivel és babával
2 590 Ft

1 980 Ft

Forgasd el az alsó részt – felfedezhetsz 2-kiegészítőt. Azután forgasd el a felső részt – és amint kirepült a konfetti, észreveszed a babát. Az 1. a sorozat 8 baba van – vicces, egyedei és ötletes csomagolásban. Minden lány különböző – valamelyik örömmel alkot, készít képeket vagy díszeket gyárt.


Baby Annabell Sophia hajas baba
14 620 Ft

Baby Annabell testvére, Sophia egy mosolygós és barátságos baba gyönyörű szőke hajjal, akinek mindig jó kedve van. Sophia szereti, ha fésülik a haját, és mindig nagyon türelmes fésülködés közben, vagy amikor ifjú anyukája copfot készít neki.


ZAPF CREATION Sally szőkeség

ZAPF CREATION Sally szőkeség

Értékelés: 3,5
15 950 Ft

Sally egy puha baba hosszú szőke hajjal, amelyet a lányok fésülhetnek és különböző vicces frizurákat készíthetnek belőle. Sally, 63 cm-es magas baba minden kislány legjobb barátja lesz.


BABY born Interaktív baba

BABY born Interaktív baba

Értékelés: 4,5
23 930 Ft

Baby Born Interaktív baba mérete 43 cm. A baba haja hosszú, fésülhető és befonható. A játékhoz különböző tartozékok is kapcsolódnak. A terméket 3 éves kor felett ajánlják.


Llorens Miminka 30004 játékbaba
16 190 Ft

9 990 Ft

Gyermeked játékbabája puha ruhácskába öltöztetve érkezik. A mellkas összenyomása után a baba „mama“ valamint „papa“ szavakat mondja, ezenkívül igazi sírás hangot képes kiadni. A baba 30 cm hosszú, és 3 éves korú gyermekek számára ajánlott.


SIMBA NBB Baba néger kisbaba 30 cm
6 190 Ft

4 910 Ft

Néger kisbaba műanyag testecskével a New Born Baby sorozatból, „iszik és pisil“ funkcióval. Ennek a funkciónak köszönhetően olyan, mintha élne. Nem csak a kis anyukáknak ideális ajándék.


Alltoys Sparkle Girlz - Lószállító utánfutó
17 190 Ft

Sparkle Girlz baba útra kel gyönyörű fehér lovával együtt. A lila terepjáróját fogja vezetni. Ahhoz, hogy az utazás kényelmes legyen a ló számára is, csodaszép rózsaszín utánfutóban viszi magával.


Alltoys Sparkle Girlz - Varázslatos világító egyszarvú tündérrel
6 640 Ft

Ez a babát és egyszarvút tartalmazó készlet elhoz egy darabot a lepketündérek varázslatos világából. A rózsaszín csillogó egyszarvúnak világító szarva és mozgó szárnyai vannak. A gyönyörű hosszú selymes sörénye tökéletesen fésülhető.


Disney Frozen tematikus Snow Sisters szett
9 290 Ft

7 970 Ft

Élj át csodás pillanatokat a Frozen mesehősökkel. Ez a szett tartalmazza Anna és Elsa babát is és sok további kiegészítőt. A szett átlátszó praktikus tokba van csomagolva, egy praktikus tartóban.


ADC Blackfire Jégvarázs Elsa Karaoke Baba
24 990 Ft
24 560 Ft

A Disney Jégvarázs – Elsa karaoke babája remek szórakozást nyújt a kislányoknak. Ha a baba szájához tartjuk a mikrofont énekelni kezd, ha elvesszük, csak a dallam játszódik. Gyönyörű hajfonatával és ruhájával élethű hatást kelt. A baba cseh, dán svéd, angol, lengyel, román és természetesen magyar nyelvek közül választhatunk.


Disney Picnic Frozen témájú szett
9 290 Ft

7 970 Ft

Élj át csodás pillanatokat a Frozen mesehősökkel. Ez a szett tartalmazza Annát és az ő hűséges társát Olafot. A szett átlátszó praktikus tokba van csomagolva, és számos egyedi tartozékot tartalmaz.


SIMBA Steffi baba Hamupipőke
5 970 Ft

Következő baba a Steffi Babák sorából. Most aranyos cselédlány szerepében, mint Hamupipőke, átöltözhet a gyönyörű ruhába és elindulhat a nagyszerű bálba elvarázsolni a herceget. A csomag kiegészítőket is tartalmaz.


SIMBA Steffi baba - öltözőasztal
5 369 Ft

3 710 Ft

Steffi hercegnő épp a bálra készülődik, és azt akarja, hogy nagyon jól nézzen ki. Minden kis hölgy biztosan örülni fog a Steffi hercegnőnek a gyönyörű ruhában koronával aki a rózsaszín toalettasztalnál ül a széken és a szépítkezési eszközökkel. A hercegnő már várja a közös játékokat és kalandokat.


Smoby 3 az 1-ben autósülés és szék MC&Q
13 990 Ft

12 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxi-Cosi autósülés játékbabák számára. Felakasztható a konstrukcióra, így hintává alakul max. 42 cm nagyságú baba számára. Ha a konstrukciót megfordítod, magas etetőszékké alakul.


HASBRO Baby Alive Szőke hajú baba robotgéppel
12 279 Ft

8 370 Ft

A mixerrel rendelkező szőke hajú baba egy új, szórakoztató módja annak, hogy hogyan gondoskodj a babádról. A baba vizet iszik, és a számára speciálisan elkészített ételeket eszi. A mixernek köszönhetően pép készíthető a babának. Ezt követően elegendő kanállal megetetni őt. Amint a baba bekakil, ideje kicserélni a pelenkát.


Woody Trendy Babaágy, Fa

Woody Trendy Babaágy, Fa

Értékelés: 4
8 430 Ft

Woody Babaágy, Fa – Trendy hamar megszeretik a gyermekek. Melyik lány ne szeretné elaltatni a rózsaszín kiságyban kedvenc játék babáját, a kis takaróval betagargathatja. Erős, fából készült kivitelezésének kösznönhetően sokáig örömet fog okozni a legkisebbeknek.


Baby Annabell Newborn Mini Soft
3 980 Ft

Az aranyos baba teljes mértékben kellemes anyagból készült, így tökéletes társa a legkisebb lányok ágyaiban. Hímzett arca is gyönyörűen puha, és egy sapkája vicces szemekkel.


BABY born Soft Touch - fiú

BABY born Soft Touch - fiú

Értékelés: 5
20 390 Ft

15 820 Ft

BABY born baba body-ban és sapkában. Teste kellemes tapintású, válla könnyen mozgatható. Örülni fog, ha megeteted. Amikor szomorú, babakönnyeket hullat. Szívesen pancsol a kádban, és amikor elfárad, fektesse a hátára. A baba lehunyja a szemét és elalszik.


Klein Fésülhető babafej kiegészítőkkel
10 090 Ft

9 360 Ft

Nagy, fésülhető babafej sok kiegészítővel. A babát megfésülheted, hogy szép legyen. A csomagban fésűket, hajcsipeszeket és még sok mást is találsz. Tanulj meg hajat fonni, vagy egyszerű lófarkat készíteni. Hívd meg barátnőidet, és egy csomó szórakozásban lesz részetek!


SIMBA Baba Évike - Nyúlketrec
3 333 Ft

2 850 Ft

Az Évike baba gyönyörű ruhákban ma egész nap gondoskodni fog a szeretet nyulairól, amelyek gyönyörű rózsaszín nyúlketrecben élnek. Minden olyan szükséges tárggyal rendelkezik, ami az állatok ápolásához kell.


Nines Golosinas Fiú baba

Nines Golosinas Fiú baba

Értékelés: 4
6 530 Ft

Nines Golosinas egy igazi élethű kisfiú baba , mely rengeteg örömet tartogat az újdonsült anyukák számára. Élethű kialakításának köszönhetően tökéletes választás a kislányoknak. A babához kapunk egy kék ruhácskát, egy cumit, és természetesen egy párnát is, így minden alapvető kiegészítő megtalálható a csomagban amire a babának szüksége van.


BABY born Idősebb fiú testvér
22 290 Ft

19 940 Ft

fiún csíkos póló, farmernadrág nadrágtartóval és divatos cipő van. Kedvenc szórakozása a bújócska. Könnyen elbújik, hiszen térde behajlítható. A baba maga áll.


Llorens New Born kisfiú 26269
9 990 Ft

fiú kisbabák tökéletes másolata – olyan amilyet, minden anya kívánhatna. Teste lenyűgöző részletességgel lett kidolgozva, minden kis apró ránc látszik rajta. A baba mérete 26 cm.


Llorens Olga
35 403 Ft

30 670 Ft
+ ingyen szállítás

Llorens Olga baba hosszú hajából gyönyörű frizurákat tudnak alkotni a gyermekek. A káprázatos balerina csodás ruhát visel mely levehető és akár átöltöztethető. Olga 42 cm magas Szuper ajándék, 3 éves kortól ajánlott.


SIMBA Mása és a medve - Mása baba triciklin
3 575 Ft

3 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mása a közkedvelt orosz animációs film főszereplője. Gyönyörű és nem észrevehetetlen ruháiról ismert. Minden kislány szórakozást és kalandokat élhet át Másával a triciklin.


BABY born BABY born Vicces WC
7 300 Ft

Amikor a BABY born® a WC-n ül, elkezd zenélni. És ha kész, akkor tapssal jutalmazzák. Ha néhányszor megnyomod az ülőkét, pukkolást és nevetést fogsz hallani, vagy a pisilés hangját, tapsolást és nevetést.


BABY born First Love 30cm
6 640 Ft

**BABY born First Love ** a legokosabb baba, amit el tudsz képzelni. Puha és sima teste van, ideális barát az ölelésre és a játékra. Rózsaszínű bársony öltönyt visel.


BABY born Fürdőköpeny
2 820 Ft

Amint a BABY born® baba kijön a kádból, szeret a fürdőlepedőjébe bújni. Kellemes puha anyagból készült, a kapucni védi a BABY born baba fejét a megfázástól.


BINO Rózsaszín Fajáték ágy, Mintás ágyneművel
7 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bino Rózsaszín fa játék ágynak, mintás ágyneművel olyan a kidolgozása, akárcsak az igazinak! A kislányok örömmel fogják a babájukat az ágyba fektetni és betakargatni. A rózsaszín alapon virágmintás ágy támláján szív alakú metszés található, amely még inkább kifejezi a termék kislányos stílusát.


Disney Frozen baba Elsa Snowgies
5 190 Ft

3 050 Ft

Ez a gyönyörű készlet lányoknak, a királylánnyal Elzával és a kis hóemberekkel. Elza gyönyörű ruhákkal és kiegészítőkkel rendelkezik. Elzát az úton a barátai, a játékos kis hóemberek kísérik.


Disney Hercegnők - Bella hajformázó készlettel
16 690 Ft

12 890 Ft

Kedvenc hercegnőd nagyon szereti, ha a haja mindig szép és ápolt! A díszes csatok és a tükrös fésű segítségével most még gyönyörűbb hajzuhatagot alkothatsz neki! Disney hercegnő baba hajformázó készlettel, kb. 30 cm-es méretben.


Disney Mini hercegnő tematikus szett Bella
11 690 Ft

7 440 Ft

Tematikus játékszett Jázmin mini hercegnővel és barátaival kofferbe csomagolva, amely nemcsak utazáshoz ideális. A kislányok jól szórakozhatnak különböző jelenetek kitalálása közben.


HASBRO BA szőke fiú mixerrel
11 490 Ft

7 450 Ft

Szőke fiú mixerrel, a gyereknek új érdekes módszert kínál, hogyan vigyázz a csecsemődre. A fiú vizet iszik és eszik és számára speciális étel előkészített. Amikor bekakál, itt az ideje, hogy kicseréld a pelenkát.