Bobánek Hosszú ujjú előke - Tengerparton
17x

Bobánek Hosszú ujjú előke

3 290 Ft

Bobánek hosszú ujjú előke. Alkalmas gyerekek számára 12hónapos kortól kb. 2 éves korig (a gyerek méretétől függ). Bobánek hosszú ujjú előke PUL anyagból, amely légáteresztő, de egyúttal vízálló.

Forgalmazó: MALL
Bobánek Ujjas előke - Hajók

Bobánek Ujjas előke

4 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Bobánek márkájú hosszú ujjú előke alkalmas gyermekek számára kb. 6 hónapos kortól kb. 2 éves korig (a gyermek méretétől függően).

Forgalmazó: MALL
Lässig Long sleeve Bib Little Chums mouse
7x

Lässig Long sleeve Bib Little Chums

3 990 Ft

Tegyél egy lépést a jó irányba és vásárold meg ezt a szuper előkét a piacvezető német Lässig márkától. Az előke minden spagetti és kuglóf darabot felfog. Csodás mintájának hála gyermeked azonnal beleszeret majd. Csodásan tiszta már 30 fokos mosási hőmérsékleten történő mosás esetében is.

Forgalmazó: MALL
Lässig Long sleeve Bib Little Water Swan
10x

Lässig Long sleeve Bib Little Water

3 990 Ft

Tegyél el lépést a jó irányba és vásárold meg ezeket a szuper előkéket a piacvezető német Lässig gyártótól, amik minden spagetti és kuglóf darabot felfognak. Csodás mintájának köszönhetően gyermeked azonnal beleszeret. Tökéletesen tiszta már 30 fokos mosási hőmérsékleten is.

Forgalmazó: MALL
Petit Lulu Előke ujjakkal 18-36 hónap, Rókák
12x

Petit Lulu Előke ujjakkal 18-36 hónap

5 790 Ft

Petit Lulu Előke ujjakkal 18 – 36 hónapos gyermekeknek ajánlott (L-es méret). A megnyerő minták közül biztosan te is kiválasztod a gyermekednek megfelelőt. Ezzel az előkével gyermeked biztosan nem fogja összekoszolni magát. Az előke praktikus zsebbel ellátott, így az ételmaradék biztosan nem fog a földre hullani.

Forgalmazó: MALL
Bebe-jou Leopard hosszú ujjú előke, Blue
4x

Bebe-jou Leopard hosszú ujjú előke

5 690 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Ez a hosszú ujjú előke gyermekeknek 6 hónapos kortól alkalmas és babakapoccsal rendelkezik, amely könnyű zárást tesz lehetővé. Megbízhatóan megvédi a ruhát etetés közben. A Bebe-jou Leopard hosszú ujjú előke eleje poliuretánból, hátulja poliészterből készül.

Forgalmazó: MALL
Bebe-jou Előke - hosszú ujjú Fabulous Hearts
2x

Bebe-jou Előke - hosszú ujjú

5 790 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A Bebe-Jou hosszú ujjú előke védi a gyermekruhákat mind etetés közben, mind pedig addig, amíg a baba megtanul egyedül enni. Az előke nem áteresztő, a PU bevonatnak köszönhetően, így ellenáll a víznek és a leveseknek. Ennek ellenére a gyermeket semmilyen módon nem korlátozza a mozgásban, így zavartalanul felfedezheti az ízek rengetegét.

Forgalmazó: MALL
Bobánek Hosszú ujjú előke - Tulipánok
6x

Bobánek Hosszú ujjú előke

3 090 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Hosszú ujjú előke ideális kiegészítő 1–2 éves gyerekek számára. Bobánek Hosszú ujjú előke PUL anyagból, amely vízálló és egyúttal légáteresztő.

Forgalmazó: MALL
DBB Remond Előke ujjakkal
8x

DBB Remond Előke ujjakkal

3 390 Ft

Előke ujjakkal, ami védi a kicsik ruháit. Az előke rajzolásnál és más tevékenységek közben is használható, amikor a ruhákat összekoszolódás fenyegeti. Rugalmas műanyag ami hátul masnira köthető különböző figurás mintával, így minden kisgyerek szívesen viseli majd.

Forgalmazó: MALL
Petit Lulu Előke ujjakkal 6-18 hónap, Rókák
19x

Petit Lulu Előke ujjakkal 6-18 hónap

5 490 Ft

//A Petit Lulu Előke ujjakkal 6 – 18 hónapos gyermekeknek ajánlott. A megnyerő minták közül biztosan te is kiválasztod a gyermekednek megfelelőt. Ezzel az előkével gyermeked biztosan nem fogja összekoszolni magát. Az előke praktikus zsebbel ellátott, így az ételmaradék biztosan nem fog a földre hullani.

Forgalmazó: MALL
b.box előke ujjakkal, kék
1x

b.box előke ujjakkal

7 090 Ft

Praktikus előke, amely megvédi gyermeked ruháját evés vagy játszás közben. A vízálló anyag és az egyedi design lefedi gyermeked ruhájának nagy részét. Az előke a kis zsebbe csomagolható, evéshez, festéshez és modellezéshez egyaránt megfelelő.

Forgalmazó: MALL
Bebe-jou Fabulous hosszú ujjú előke, Zebra
1x

Bebe-jou Fabulous hosszú ujjú előke

5 690 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Ez a hosszú ujjú előke gyermekeknek 6 hónapos kortól alkalmas és babakapoccsal rendelkezik, amely könnyű zárást tesz lehetővé. Megbízhatóan megvédi a ruhát etetés közben. A Bebe-jou Fabulous hosszú ujjú előke eleje poliuretánból, hátulja poliészterből készül.

Forgalmazó: MALL