Goldbuch Emlékgyűjtő doboz "Kis bagoly"
6 990 Ft

Goldbuch Emlékgyűjtő doboz „Kis bagoly“ – a dobozban talál 3 fiókot, tasakot és további helyet mindenre, ami Ön számára a csecsemővel töltött első pillanatokból értékes és meg szeretné azokat őrizni. A doboz gyönyörű ajándék lehet jövendőbeli/újdonsült anyukák számára.


Baby Art My Baby Touch keret
9 690 Ft

Megérkeztek a My Baby Touch Double Carolyn Gavin Style keretek. Eredeti, csodálatos keretek az emlékek megőrzésére. A Baby Art My Baby Touch fakeretek három elválasztott teret kínálnak kisbabája fényképeinek, valamint kéz- és láblenyomatainak elhelyezésére.


Baby Art My Baby Touch keret
6 890 Ft

Baby Art My Baby Touch keret osztott teret kínál kisbabája fényképeinek, valamint kéz- vagy láblenyomatainak elhelyezésére.


BabyArt Print Frame Lenyomatkészítő, Dupla kerettel
7 890 Ft
7 799 Ft

Baby Art Print Frame Lenyomatkészítő, Dupla kerettel ** segítségével egyszerűen, gyorsan és biztonságosan készíthetjük el kisbabánk **kéz- illetve láblenyomatát. Tökéletes választás bármilyen alkalomra, legyen szó születésnapról, keresztelőről vagy akár karácsonyra is csodálatos ajándék. Kompakt kialakításának köszönhetően a lenyomat mellé legkedvesebb fényképét is megőrizheti.


BabyArt Print Frame Lenyomatkészítő, Kerekített
5 990 Ft

5 599 Ft

Baby Art Print Frame Lenyomatkészítő, Kerekített sarkokkal ** segítségével egyszerűen, gyorsan és biztonságosan készíthetjük el kisbabánk kéz- illetve láblenyomatát. Tökéletes választás **bármilyen alkalomra, legyen szó születésnapról, keresztelőről vagy akár karácsonyra is csodálatos ajándék. Kompakt kialakításának köszönhetően a lenyomat mellé legkedvesebb fényképét is megőrizheti.


BabyArt Double Print Frame Lenyomatkészítő Készlet
7 190 Ft

BabyArt Dupla Fényképkerettel egy nem mindennapi, kreatív módon őrizheti meg gyermeke babakori emlékeit. A keret rendelkezik egy kéz-és láblenyomat résszel, amivel egyszerűen és biztonságosan készítheti el gyermeke kiskori emlékeit. A két lenyomat között egy fényképkeret is található, amibe tetszőleges képet helyezhet el babájáról.


BabyArt Height Print Chart magasságmérő
9 990 Ft
9 799 Ft

Baby Art Height Print Magasságmérő segítségével megörökíthetjük gyermekünk serdülését. A kiegészítő képkeretekben akár 5 db fotót is eltárolhatunk, így a lakás dekoratív díszítését is szolgálhatja. Falra akasztható és 60 cm-től 140 cm-ig mércézett. Tökéletes választás bármilyen alkalomra, legyen szó születésnapról, keresztelőről vagy akár karácsonyra is csodálatos ajándék.


BabyArt Magic Box Lenyomatkészítő Készlet
4 490 Ft

3 690 Ft

Baby Art Magic Box Lenyomatkészítő Készlet segítségével egyszerűen, gyorsan és biztonságosan készíthetjük el kisbabánk kéz- illetve láblenyomatát. Tökéletes választás bármilyen alkalomra, legyen szó születésnapról, keresztelőről vagy akár karácsonyra is csodálatos ajándék. A készlet tartalmaz egy fémdobozt fedéllel, talpazattal és speciális gyurmát.


BabyArt Print Frame Lenyomatkészítő Készlet
4 890 Ft

Baby Art Print Frame Lenyomatkészítő Készlet segítségével egyszerűen, gyorsan és biztonságosan készíthetjük el kisbabánk kéz- illetve láblenyomatát. Tökéletes választás bármilyen alkalomra, legyen szó születésnapról, keresztelőről vagy akár karácsonyra is csodálatos ajándék. Kompakt kialakításának köszönhetően a lenyomat mellé legkedvesebb fényképét is megőrizheti.


BabyArt Print Frame Lenyomatkészítő Készlet 1st Year
8 290 Ft

Baby Art Print Frame Fényképtartó Készlet segítségével egyszerűen, gyorsan és biztonságosan készíthetjük el kisbabánk kéz- illetve láblenyomatát. Tökéletes választás bármilyen alkalomra, legyen szó születésnapról, keresztelőről vagy akár karácsonyra is csodálatos ajándék. Gyöngyörű dekoráció is egyben, hiszen kompakt kialakításának köszönhetően a lenyomat mellett legkedvesebb fényképeit is megőrizheti.


BabyArt Lenyomatkészítő Windows Sculpture Frame
7 799 Ft

Baby Art Windows Sculpture Lenyomatkészítő segítségével egyszerűen, gyorsan és biztonságosan készíthetjük el kisbabánk kéz- illetve láblenyomatát. Tökéletes választás bármilyen alkalomra, legyen szó születésnapról, keresztelőről vagy akár karácsonyra is csodálatos ajándék. Gyöngyörű dekoráció is egyben, hiszen kompakt kialakításának köszönhetően a lenyomat mellett a kisbaba neve és születési dátuma is feltüntethető.


Goldbuch Elefántos Baba Emlék Doboz
7 009 Ft

Gyűjtse össze a fontos pillanatok emlékét babája születésétől kezdve a Goldbuch Elefántos Baba Emlék Doboz segítségével. Ideális ajándék lehet várandós vagy újdonsült anyukáknak is.


Goldbuch Emlékgyűjtő doboz
7 009 Ft

Goldbuch Emlékgyűjtő doboz kis hercegnőkkel/hercegekkel. A dobozban talál 3 fiókot, tasakot és további helyet mindenre, amely Ön számára a csecsemővel töltött első pillanatokból értékes és meg szeretné azokat őrizni. A doboz gyönyörű ajándék lehet jövendőbeli/újdonsült anyukák számára.


Goldbuch Macis Baba Emlék Doboz
7 009 Ft

Gyűjtse össze a fontos pillanatok emlékét babája születésétől kezdve a Goldbuch Macis Baba Emlék Doboz segítségével. Ideális ajándék lehet várandós vagy újdonsült anyukáknak is.