Kendamil BIO Nature haladó tej 2 (6x 800 g) DHA+

Kendamil BIO Nature haladó tej 2 (6x 800 g) DHA+

Száma: 2903405
Haladó tejből készült bébiétel por. Alkalmas betöltött 6 hónapos kortól 12 hónapig. További információ
59 990 Ft
Korábbi ár
9 998,33 Ft/Darab
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2023.2.07 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 2903405

Leírás

Tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer

A Kendamil BIO Nature 2 anyatej-kiegészítő tápszer minden olyan fontos tápanyagot tartalmaz, melyekre a babának természetes fejlődéséhez a 6. hónap végétől a 12. hónapig szüksége van. A receptúrát gyermek dietetikusok (táplálkozási szakértő) dolgozták ki a legújabb tudományos vizsgálatok eredményeit és több mint 50 év kutatási-, szakmai- és gyártási-tapasztalatait alapul véve.

A Kendamil BIO Nature 2 anyatej-kiegészítő tápszer alapját képező teljes tej az Egyesült Királyság északi részén fekvő Lake District Nemzeti park érintetlen vidékéről, helyi gazdálkodók szabadban tartott teheneitől származik. Az egyedülálló prémium receptúrának köszönhetően a Kendamil BIO Nature tejekben a természet legjavát őrizzük meg a teljes zsírtartalmú tej minden előnyével a sovány tejjel szemben. A különleges feldolgozás nemcsak telt és krémes ízt biztosít, de megőrzi a teljes tej magas tápértékét, az összes alapvető vitaminnal és ásványi anyaggal együtt*.

A csecsemőtápszerhez használt BIO teljes zsírtartalmú tej helyi (brit) gazdaságokból származik, ahol a tehenek kiterjedt legelőkön akár évi 200 napon keresztül szabadon legelnek. Ezen túlmenően ezeknek a gazdaságoknak a termelését brit Red Tractor terméktanúsítási program ellenőrzi, amely biztosítja, hogy az élelmiszerek nyomon követhetők és biztonságosak legyenek és emellett a legnagyobb gondossággal készüljenek. A világ legjobbjai közé tartozó szervezet környezettel kapcsolatos pillérei közé sorolható az élelmiszerbiztonság, az állatjólét, a nyomon követhetőség és a környezetvédelem.

A palmitinsav az emlősök tejében található legjelentősebb telített zsírsav és biológiai szempontból a tehén az emberrel együtt az emlősök osztályába tartozik. Az anyatejben a palmitinsav az sn-2 pozícióban kötődik a triglicerid molekulában. Az enzimek a szélső (sn-1 és sn-3) kötéseket hatékonyabban hasítják és így a tejben levő palmitinsav főként monoglicerid alakban található, ami könnyebben felszívódik, mint a szabad palmitinsav, ezen felül elősegíti a kalcium felszívódását is. A Kendamil, mint teljes tejformula, nagyobb arányban tartalmaz palmitinsavat, és az sn-2 pozícióban is nagyobb a palmitinsav aránya. Az ilyen összetétel segíti a kalcium és a palmitinsav felszívódását és jobban megfelel anyatejben található zsírok egyedi szerkezetének****.

✔ Teljes BIO tehéntejből ✔ Nem tartalmaz pálmaolajat ✔ Nem tartalmaz halolajat ✔ Nem tartalmaz szóját ✔ GMO-k alkalmazása nélkül készült** ✔ A DHA növényi eredetű ✔ Magasabb DHA-tartalom***

  • A jogszabályoknak megfelelően.

** Tanúsítvánnyal rendelkezik. Genetikailag módosított összetevőket/alapanyagokat (a jogszabályoknak megfelelően) az élelmiszer-előállítás egyetlen szakaszában sem használtak, beleértve a tejet előállító állatállomány takarmányozását. *** A jogszabályban meghatározott minimumnál. DHA-t (dokozahexaénsavat) tartalmaz, ahogy azt a jogszabály minden anyatej-kiegészítő tápszer esetében előírja. **** Manios Y et al. Effect of milk fat-based infant formulae on stool fatty acid soaps and calcium excretion in healthy term infants: twou double-blind randomised cross-over trials. BMC Nutrition 2020; 6:46.double-blind randomised cross-over trials. BMC Nutrition 2020; 6:46.

Adagolás: Ajánlott adagolás (6–12 hónapos korig) – (1 adagolókanál = 4,6 g) 1 adagolókanál 30 ml vízhez.

Elkészítés:

Húzással távolítsa el a védőzárat/biztosítékot, és haladéktalanul gyermekektől elzárt helyre dobja ki. Ne használja a terméket, amennyiben a védőzár korábban megsérült. Két kézzel fogja meg a doboz tetejét, nyomja mindkét hüvelykujját a fedél alá, és tolja felfelé a fedél kinyitásához. Vegye le a fedelet, az adagolókanál a dobozban található. A ""fül"" húzásával nyissa ki a fóliacsomagolást. Óvatosan és biztonságosan távolítsa el a fóliát, majd dobja ki.

Mosson kezet, sterilizáljon minden eszközt és a cumisüveget a gyártó utasításai szerint. Forraljon fel friss vizet, és hagyja hűlni legfeljebb 10 percig, mielőtt hozzáadja a tápszert. Ne használjon mesterségesen lágyított vagy újraforralt vizet. Öntse a szükséges mennyiségű vizet (az elkészítési útmutató szerint lásd alább) a sterilizált cumisüvegbe. Az ideális hőmérséklet legalább 37 °C (túl hideg vízben a tejpor kevésbé oldódik). A csomagban található adagolókanállal mérje ki a megfelelő csapott kanálnyi tápszerport és tegye a cumisüvegbe. Zárja le az üveget, és jól rázza fel, hogy a por feloldódjon. Ezt követően hűtse le a tápszert az etetési hőmérsékletre. Az etetés megkezdése előtt ellenőrizze a hőmérsékletet, úgy hogy néhány csepp tápszeroldatot csöppent a csuklója belső felére (ajánlott hőmérséklet 37°C).

Összetevők: Bio teljes TEJ, bio fölözött TEJ, bio laktóz (TEJből), bio demineralizált TEJsavófehérje por, bio növényi olajok (napraforgó, kókusz, repce), kalcium citrát, nátrium-citrát, magnézium-klorid, dokozahexaénsav (Schizochytrium sp.T18 mikroalga olaj), kálium-klorid, C vitamin, kálium-hidroxid, vas-pirofoszfát, cink-szulfát, E vitamin, niacin, pantoténsav, réz-szulfát, tiamin, riboflavin, A vitamin, B6 vitamin, mangán-szulfát, folsav, kálium-jodid, nátrium-szelenit, K vitamin, D3 vitamin, biotin, B12 vitamin. Az allergének NAGY betűkkel vannak írva. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik.

Fontos figyelmeztetés:

A szoptatás a csecsemők táplálásának legtermészetesebb módja és számos előnnyel jár a baba és az anya számára. Fontos, hogy a szoptatási idő alatt étrendje egészséges, változatos és kiegyensúlyozott legyen. Amennyiben úgy dönt, hogy abbahagyja a szoptatást, vagy elkezdi etetni a babáját babatejjel, az csökkentheti a szoptatási képességét, és ez a változás visszafordíthatatlan lehet. A Kendamil 2 Bio Haladó csecsemő tejital a betöltött 6 hónapos kortól a 12. hónapig használható, és a kisgyermek vegyes, kiegyensúlyozott étrendjének csak a részét képezheti. A Kendamil 2 Bio Haladó csecsemő tejital nem használható az anyatej helyettesítésére a csecsemő életének első hat hónapjában. Nem alkalmas kizárólagos táplálékforrásnak. Az étkezés megkezdéséről szóló döntést – ideértve a hat hónapos szabály alóli kivételt is – kizárólag orvosi vagy táplálkozási, anya- és gyermekgondozási, gyógyszerészeti szakképzettséggel rendelkező személy javaslatára szabad meghozni, az adott csecsemő egyéni igényeinek függvényében. Cumisüvegből történő etetéskor kerüljük a cumi szükségtelen érintkezését a baba fogaival, mert ezzel növeljük a fogszuvasodás kockázatát. Ügyeljen arra, hogy minden etetés után, lefekvés előtt mossa meg a baba fogát. A gyermek egészsége érdekében fontos, hogy a termék elkészítésére, adagolására és tárolására vonatkozóan mindig kövesse a gyártó által javasolt utasításokat. Különleges táplálkozási célú élelmiszer.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.