Kendamil haladó tej 2 (800 g) DHA+

Kendamil haladó tej 2 (800 g) DHA+

Száma: 3006089
A Kendamil 2 DHA+ anyatej-helyettesítő folytatásos tápszer 6 hónapos kortól 12 hónapos korig alkalmazható, olyan csecsemők számára, akiket nem lehet szoptatással táplálni. A tej teljes zsírtartalmú tehéntejből készült, amely angol legelőkön élő tehenektől származik. Recept a megfelelő csecsemőfejlődés érdekében. Haladó tejből készült bébiétel por. Alkalmas betöltött 6 hónapos kortól 12 hónapig. További információ
7 090 Ft
Korábbi ár
7 090 Ft/Darab
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2023.2.08 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.2.07 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 3006089

Leírás

Haladó csecsemő tej az angol legelők szívéből, alkalmas betöltött 6 hónapos kortól 12 hónapig, több mint 50 éven át tökéletesítve. Teljes tehéntejből készült a baba természetes fejlődéséhez.

  • Teljes tejből
  • Nem tartalmaz pálmaolajat
  • Nem tartalmaz halolajat
  • Nem tartalmaz szóját
  • GMO-k alkalmazása nélkül készült
  • Tejzsír (0,92 g tejzsír 100 ml elkészített tejben)

Tanúsítvánnyal rendelkezik. Genetikailag módosított összetevőket/alapanyagokat (a jogszabályoknak megfelelően) az élelmiszer-előállítás egyetlen szakaszában sem használtak, beleértve a tejet előállító állatállomány takarmányozását.

A tej, amelyből a Kendamil készül kizárólag a Lake District zöld rétjein szabadon legelésző tehenektől származik. A brit Lake District Nemzeti Park végtelen kristályos tavairól és érintetlen természetéről ismert. Ezen a gyönyörű területen állítják elő a Kendalife termékeket. A legszigorúbb ""Red Tractor"" (terméktanúsítási program) előírások által ellenőrzött – gondosan figyelemmel kísérik a teljes gyártási folyamatot a gazdálkodástól a csomagolásig.

Összetevők: Teljes TEJ (190 g folyékony tej 100 g porban), laktóz (TEJből), demineralizált TEJsavópor (tejből származó alfa-laktalbuminnal gazdagítva), növényi olajok (napraforgó, kókusz, repce), galakto-oligoszacharidok (a TEJ 2,9%-a), szárított fölözött TEJ, kalcium citrát, kálium-klorid, nátrium-citrát, magnézium-klorid, kálium-hidroxid, dokozahexaénsav (Schizochytrium sp.T18 mikroalga olaj), nátrium aszkorbát, inozit, arachidonsav (Mortierella alpina olaj), taurin, kolin-bitartarát, l-tirozin, nukleotidok (Citidin-5 ‚-monofoszfát, Uridin-5‘-monofoszfát nátrium sója, Adenozin-5'-monofoszfát, Inozin-5'-monofoszfát nátrium sója, Guanozin-5'-monofoszfát nátrium sója), vas-pirofoszfát, l-fenilalanin, l-karnitin, cink-szulfát, E vitamin, niacin, kalcium-D-pantotenát (D-pantoténsav kalciumsó), réz-szulfát, tiamin (B1), riboflavin (B2), A vitamin, B6 vitamin, mangán-szulfát, folsav, kálium-jodid, nátrium-szelenit, K vitamin, D vitamin, biotin, B12 vitamin. Az allergének NAGY betűkkel vannak írva. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik.

Tömeg: 800 g. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Védőgázas csomagolásban. Minőségét megőrzi (Best before) lásd a doboz alján. Felbontástól számított 4 héten belül felhasználandó. Védje a hidegtől és a fagytól. Származási ország: Nagy-Britannia. Forgalmazó: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, 159 00 Praha, Česká republika.

Fontos figyelmeztetés:

A szoptatás a csecsemők táplálásának legtermészetesebb módja és számos előnnyel jár a baba és az anya számára. Fontos, hogy a szoptatási idő alatt étrendje egészséges, változatos és kiegyensúlyozott legyen. Amennyiben úgy dönt, hogy abbahagyja a szoptatást, vagy elkezdi etetni a babáját babatejjel, az csökkentheti a szoptatási képességét, és ez a változás visszafordíthatatlan lehet. A Kendamil 2 Haladó csecsemő tejital a betöltött 6 hónapos kortól a 12. hónapig használható, és a kisgyermek vegyes, kiegyensúlyozott étrendjének csak a részét képezheti. A Kendamil 2 Haladó csecsemő tejital nem használható az anyatej helyettesítésére a csecsemő életének első hat hónapjában. Nem alkalmas kizárólagos táplálékforrásnak. Az étkezés megkezdéséről szóló döntést – ideértve a hat hónapos szabály alóli kivételt is – kizárólag orvosi vagy táplálkozási, anya- és gyermekgondozási, gyógyszerészeti szakképzettséggel rendelkező személy javaslatára szabad meghozni, az adott csecsemő egyéni növekedési és fejlődési igényeitől függően. A gyermek egészsége érdekében fontos, hogy a termék elkészítésére, adagolására és tárolására vonatkozóan mindig kövesse a gyártó által javasolt utasításokat. Különleges táplálkozási célú élelmiszer."

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.