Kendamil Gluténmentes bio/organikus gyümölcskása 6+ (150 g)

Értékelés: 4,7 17 értékelés Márka: Kendamil Katalógus száma: 1381649

Újdonság

Kendamil Gluténmentes bio/organikus gyümölcskása 6+ (150 g)

Gyerek gluténmentes bio/organikus gyümölcskása a 6. hónap betöltésétől alkalmas fogyasztásra (3×150 g) További információ

4890
4.7 17

4 890 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
1630,00 Ft/darab

Katalógus száma: 1381649

Leírás

Termékleírás

Gyerek gluténmentes bio/organikus gyümölcskása (banán és mangó) a 6. hónap betöltésétől alkalmas fogyasztásra (3×150 g)

Összetétel:

Liszt (rizs 34%, kukorica 25,5%, köles 25,5%, banánszelet 11%, mangószelet 4%, tiamin (B1-vitamin). 72,5 g BIO banánt és 35 g BIO mangót tartalmaz (az allergéneket félkövér betűvel jelöljük. Tejet és tejszármazékokat tartalmazhat. A tiamin nem BIO eredetű.). Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik

Miért válaszd a Kendamil gyerek zabkásáját?

– Ideális azoknak a gyermekeknek, akik az anyatejről a szokásos szilárd táplálékra váltanak.
- Táplálkozási szempontból kiegyensúlyozott és a gyermek természetes fejlődése szempontjából fontos vitaminokkal és ásványi anyagokkal van dúsítva.
-A gyermek életkorának 6. betöltött hónapjától.
- Csak választott minőségű gabonaféléket és gyümölcsöket tartalmaz.
- Gabonafélék, színezékek és tartósítószerek nélkül készült.

A gyártóról:

A Kendamil tejet és kását előállító Kendal Nutricare társaság családi vállalkozás, amely a legjobb csecsemőtáplálkozási szakembereket foglalkoztatja, több mint 50 éves tapasztalattal a csecsemő hozzátáplálás és étkeztetés terén. A Kendal tejek előállítása 1962-ben kezdődött és azóta is nagyon nagy népszerűségnek örvend. A kásák kifejlesztésében olyan évek óta bevált eljárásokra támaszkodnak új módszerekkel gazdagítva a technika fejlődésével, amelyek a Kendamil kása különlegességét adják.

Az egész fejlesztés fő mozgatórugója azonban nemcsak a kutatás volt, hanem azoknak a gyerekeknek az elégedett reakciói is, akik naponta fogyasztják a Kendamil tejet és zabkását. A tejet kipróbáló szülők tapasztalata azt mutatta, hogy a gyermekek boldogabbak, jobb az energiaszintjük, kevésbé szenvednek emésztési problémáktól, székrekedésektől és hosszabb ideig tart az alvásuk is.

Minden Kendamil termék, a tejek és kásák is RED TRACTOR jelzéssel vannak ellátva. Ez a védjegy csak azoknak a mezőgazdasági termelőknek és termelőknek adható ki, akik megfelelnek az élelmiszer-minőségre vonatkozó legszigorúbb előírásoknak. Ugyanakkor ez a tanúsítvány bizonyítja, hogy a termékben található összes összetevőt az Egyesült Királyságban állították elő és termesztették, ami lehetővé teszi az összes gyártási folyamat szigorú ellenőrzését.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Ajánlott kor 6 hónapos kortól
Kása típusa NOMILK
Bio igen
Garnitúra darabszáma 3 Darab

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.