Kendamil haladó kecsketej 2 (800 g) DHA+

Kendamil haladó kecsketej 2 (800 g) DHA+

Száma: 2845114
Kendamil Gyerek kecsketej alapú haladó tápszer 2 (800 g) DHA+ 6. Hónapos kortól 12 hónapos korig alkalmazandó, mint a hozzátáplálás egyik eleme. Alapja a Nagy-Britanniai Lake District ökológiailag tiszta területen legeltetett kecskék kecsketeje. Ideális érzékeny gyomrú gyermekek számára.  Haladó tejből készült bébiétel por. Alkalmas betöltött 6 hónapos kortól 12 hónapig. További információ
13 490 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
13 490 Ft/Darab
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 2845114

Leírás

Tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer

Csecsemők táplálására a 6. hónap végétől a 12 hónapos korig alkalmas. A szoptatás a legjobb módja a baba táplálásának. A Kecsketej 2 fogyasztása csak 6 hónapos kornál idősebb csecsemők számára alkalmas.

A Kecsketej 2 anyatej-kiegészítő tápszer a vegyes étrend részét képezheti, és nem használható az anyatej helyettesítésére a csecsemő első 6 hónapjában. Nem alkalmas kizárólagos táplálékforrásként. Használatát gyermekorvosnak vagy gyermektáplálkozási szakértőnek kell javasolnia, a gyermek egyéni szükségleteinek függvényében.

Ez a haladó tápszer biztosítja babájának mindazt, amire természetes fejlődéséhez betöltött 6 hónapjától 12. hónapos koráig szüksége van. Ez egy teljes zsírtartalmú A2 alapú kecsketej – ami jobban emészthető a kicsi számára, mint a tehéntej – az Egyesült Királyság északi részén fekvő Lake District Nemzeti park ökológiailag tiszta vidékén legelő kecskéktől származik. Érzékeny hasú (hasfájós) babák számára is alkalmas.

A Kendamil Kecsketej 2 tápszer A2 kecsketejet tartalmaz, túlnyomórészt A2 β-kazeinnel, amely az emberi szervezet számára jobban emészthető, mint a tehéntejek nagyrészében megtalálható gyakoribb A1 β-kazein. A gyomorban lévő kecsketej lágyabb masszát képez, amely könnyebben emészthető, ezért a görcsökre, puffadásra érzékeny pocaknak is megfelelő.

A kecsketej vitathatatlan előnye a tehéntejjel szemben abból adódik, hogy nagyobb mennyiségben tartalmaz néhány vitamint és ásványi anyagot, valamint több (akár 6-szor annyi) prebiotikus oligoszacharidot foglal magában, ami kedvezően befolyásolja a csecsemők emésztését. Minden tej egyik alapvető összetevője a zsír, amely lipoprotein membránnal bevont apró golyócskákból tevődik össze. Mivel a kecsketejben lévő zsírgömböcskék kisebbek, mint a tehéntejben találhatók, ez is egy oka annak, hogy miért emészthető jobban a kecsketej. A kecsketej nagyobb mennyiségben tartalmaz MCT-t (Medium-chain triglycerides – közepes láncú trigliceridek). Rövidebb lánchosszuknak köszönhetően az MCT-k gyorsabban lebomlanak és felszívódnak (mint az étrend nagy részét alkotó hosszú láncú zsírsavak), így a kalóriák hatékonyabban válnak felhasználható energiává. A Kendamil Kecsketej 2 tápszer nem tartalmaz pálmaolajat sem halolajat, mert az omega-3 telítetlen zsírsavak (mint pl. a DHA) tengeri algából származnak. A kecsketej azonban nem megoldás a tejallergiára (más néven tejfehérje-allergia, kazein allergia).

A Kendamil Kecsketej 2 tápszert a Kendal Nutricare Ltd. csecsemőtápszer szakértői fejlesztették ki. A társaság nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, és több mint 50 éve szakosodott bébiételek gyártására.

Az A2 tej: A tej kétféle fehérjét tartalmaz: kazeint és savófehérjét. A kazein számos β-kazeinből tevődik össze többek között az A1 és A2 β-kazeint. Az általánosan kapható tejek túlnyomó többsége A1 és A2 β-kazein keverékét tartalmazza, ezek az A1 tejek, ha csak A2 β-kazeint tartalmaz, akkor A2 tejnek nevezik őket. Ezt a tejet kizárólag olyan állatok termelik, amelyek mindkét szülőjüktől örökölték a β-kazein gén A2 változatát, és A2 / A2 genotípussal rendelkeznek. Kevesebb emésztési panaszt okoz az A2-es típusú tej és a kecsketej természetes úton ilyen.

  • Teljes A2 kecsketejből
  • Nem tartalmaz pálmaolajat
  • Nem tartalmaz halolajat
  • Nem tartalmaz szóját
  • GMO-k alkalmazása nélkül készült*
  • A DHA növényi eredetű**
  • Magasabb prebiotikus oligoszacharid tartalom***

Tanúsítvánnyal rendelkezik. Genetikailag módosított összetevőket/alapanyagokat (a jogszabályoknak megfelelően) az élelmiszer-előállítás egyetlen szakaszában sem használtak, beleértve a tejet előállító állatállomány takarmányozását. A DHA (dokozahexaénsav) a Schizochytrium sp. mikroalgából nyert olaj és a jogszabályoknak megfelelően minden kezdő tej tartalmaz DHA-t (dokozahexaénsavat). Mint a tehéntejben.

Összetevők: Teljes kecskeTEJ (166 g folyékony tej 100 g porban), demineralizált kecskefehérje tejsavópor (TEJből), növényi olajok (napraforgó, kókusz, repce), galakto-oligoszacharidok (tehén TEJből), laktóz (tehén TEJből), kalcium citrát, kolin-bitartarát, kálium-klorid, kalcium-laktát, nátrium-citrát, magnézium-klorid, nátrium aszkorbát, dokozahexaénsav (Schizochytrium sp.T18 mikroalga olaj), l-tirozin, l-fenilalanin, triptofán, kálium-hidroxid, inozit, arachidonsav (Mortierella alpina olaj), l-izoleucin, taurin, kalcium-foszfát, nukleotidok (Citidin-5 ‚-monofoszfát, Uridin-5‘-monofoszfát nátrium sója, Adenozin-5'-monofoszfát, Inozin-5'-monofoszfát nátrium sója, Guanozin-5'-monofoszfát nátrium sója), vas-pirofoszfát, l-karnitin, cink-szulfát, E vitamin, niacin, kalcium-D-pantotenát (D-pantoténsav kalciumsó), réz-szulfát, tiamin, riboflavin, A vitamin, B6 vitamin, mangán-szulfát, folsav, kálium-jodid, nátrium-szelenit, K vitamin, D3 vitamin, biotin, B12 vitamin. Az allergének NAGY betűkkel vannak írva. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik.

Elkészítés:

Húzással távolítsa el a védőzárat/biztosítékot, és haladéktalanul gyermekektől elzárt helyre dobja ki. Ne használja a terméket, amennyiben a védőzár korábban megsérült. Két kézzel fogja meg a doboz tetejét, nyomja mindkét hüvelykujját a fedél alá, és tolja felfelé a fedél kinyitásához. Vegye le a fedelet, az adagolókanál a dobozban található. A ""fül"" húzásával nyissa ki a fóliacsomagolást. Óvatosan és biztonságosan távolítsa el a fóliát, majd dobja ki.

Mosson kezet, sterilizáljon minden eszközt és a cumisüveget a gyártó utasításai szerint. Forraljon fel friss vizet, és hagyja hűlni legfeljebb 10 percig, mielőtt hozzáadja a tápszert. Ne használjon mesterségesen lágyított vagy újraforralt vizet. Öntse a szükséges mennyiségű vizet (az elkészítési útmutató szerint lásd alább) a sterilizált cumisüvegbe. Az ideális hőmérséklet legalább 37 °C (túl hideg vízben a tejpor kevésbé oldódik). A csomagban található adagolókanállal mérje ki a megfelelő csapott kanálnyi tápszerport és tegye a cumisüvegbe. Zárja le az üveget, és jól rázza fel, hogy a por feloldódjon. Ezt követően hűtse le a tápszert az etetési hőmérsékletre. Az etetés megkezdése előtt ellenőrizze a hőmérsékletet, úgy hogy néhány csepp tápszeroldatot csöppent a csuklója belső felére (ajánlott hőmérséklet 37°C).

Fontos figyelmeztetés:

A szoptatás a csecsemők táplálásának legtermészetesebb módja és számos előnnyel jár a baba és az anya számára. Fontos, hogy a szoptatási idő alatt étrendje egészséges, változatos és kiegyensúlyozott legyen. Amennyiben úgy dönt, hogy abbahagyja a szoptatást, vagy elkezdi etetni a babáját babatejjel, az csökkentheti a szoptatási képességét, és ez a változás visszafordíthatatlan lehet. A Kendamil 2 Haladó csecsemő tejital a betöltött 6 hónapos kortól a 12. hónapig használható, és a kisgyermek vegyes, kiegyensúlyozott étrendjének csak a részét képezheti. A Kendamil 2 Haladó csecsemő kecsketej ital nem használható az anyatej helyettesítésére a csecsemő életének első hat hónapjában. Nem alkalmas kizárólagos táplálékforrásnak. Az étkezés megkezdéséről szóló döntést – ideértve a hat hónapos szabály alóli kivételt is – kizárólag orvosi vagy táplálkozási, anya- és gyermekgondozási, gyógyszerészeti szakképzettséggel rendelkező személy javaslatára szabad meghozni, az adott csecsemő egyéni növekedési és fejlődési igényeitől függően. A gyermek egészsége érdekében fontos, hogy a termék elkészítésére, adagolására és tárolására vonatkozóan mindig kövesse a gyártó által javasolt utasításokat. Különleges táplálkozási célú élelmiszer.

Tömeg: 800 g. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Védőgázas csomagolásban. Minőségét megőrzi (Best before) lásd a doboz alján. Felbontástól számított 4 héten belül felhasználandó. Védje a hidegtől és a fagytól. Származási ország: Nagy-Britannia. Forgalmazó: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, 159 00 Praha, Česká republika."

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.