Kendamil kezdő csecsemő kecsketej 1 (800 g) DHA+

Kendamil kezdő csecsemő kecsketej 1 (800 g) DHA+

Száma: 2845086
Kendamil kecsketej alapú tápszer 1 (800 g) DHA+ születéstől 6 hónapos korig megfelelő a gyermekek számára, akiket nem tudnak szoptatni. Alapja a Nagy-Britanniai Lake District ökológiailag tiszta területen legeltetett kecskék kecsketeje. Ideális érzékeny gyomrú gyermekek számára.  Kezdő tejből készült bébiétel por. Alkalmas csecsemők számára (0–6 hónapig), amennyiben nem szoptathatók. Alkalmas babáknak érzékeny emésztéssel. További információ
14 490 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
14 490 Ft/Darab
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2022.9.30 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.9.30 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 2845086

Leírás

A szoptatás a legjobb módja a baba táplálásának. A Kecsketej 1 anyatej-helyettesítő tápszer a nem szoptatható csecsemők táplálására szolgál születéstől a 6. hónap végéig. Anyatej-helyettesítő tápszert kizárólag gyermekorvos vagy gyermektáplálkozási szakértő javaslatára használjon.

Amikor a szoptatásra nincs lehetőség ez a csecsemőtápszer biztosítja babájának mindazt, amire természetes fejlődéséhez születésétől 6 hónapos koráig szüksége van. Ez egy teljes zsírtartalmú A2 alapú kecsketej – ami jobban emészthető a kicsi számára, mint a tehéntej – az Egyesült Királyság északi részén fekvő Lake District Nemzeti park ökológiailag tiszta vidékén legelő kecskéktől származik. Érzékeny hasú (hasfájós) babák számára is alkalmas.

A Kendamil Kecsketej 1 Anyatej-helyettesítő tápszer A2 kecsketejet tartalmaz, túlnyomórészt A2 β-kazeinnel, amely az emberi szervezet számára jobban emészthető, mint a tehéntejek nagyrészében megtalálható gyakoribb A1 β-kazein. A gyomorban lévő kecsketej lágyabb masszát képez, amely könnyebben emészthető, ezért a görcsökre, puffadásra érzékeny pocaknak is megfelelő.

A kecsketej vitathatatlan előnye a tehéntejjel szemben abból adódik, hogy nagyobb mennyiségben tartalmaz néhány vitamint és ásványi anyagot, valamint több (akár 6-szor annyi) prebiotikus oligoszacharidot foglal magában, ami kedvezően befolyásolja a csecsemők emésztését. Minden tej egyik alapvető összetevője a zsír, amely lipoprotein membránnal bevont apró golyócskákból tevődik össze. Mivel a kecsketejben lévő zsírgömböcskék kisebbek, mint a tehéntejben találhatók, ez is egy oka annak, hogy miért emészthető jobban a kecsketej. A kecsketej nagyobb mennyiségben tartalmaz MCT-t (Medium-chain triglycerides – közepes láncú trigliceridek). Rövidebb lánchosszuknak köszönhetően az MCT-k gyorsabban lebomlanak és felszívódnak (mint az étrend nagy részét alkotó hosszú láncú zsírsavak), így a kalóriák hatékonyabban válnak felhasználható energiává. A Kendamil Kecsketej 1 Anyatej-helyettesítő tápszer nem tartalmaz pálmaolajat sem halolajat, mert az omega-3 telítetlen zsírsavak (mint pl. a DHA) tengeri algából származnak. A kecsketej azonban nem megoldás a tejallergiára (más néven tejfehérje-allergia, kazein allergia).

A Kendamil Kecsketej 1 tápszert a Kendal Nutricare Ltd. csecsemőtápszer szakértői fejlesztették ki. A társaság nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, és több mint 50 éve szakosodott bébiételek gyártására.

Az A2 tej: A tej kétféle fehérjét tartalmaz: kazeint és savófehérjét. A kazein számos β-kazeinből tevődik össze többek között az A1 és A2 β-kazeint. Az általánosan kapható tejek túlnyomó többsége A1 és A2 β-kazein keverékét tartalmazza, ezek az A1 tejek, ha csak A2 β-kazeint tartalmaz, akkor A2 tejnek nevezik őket. Ezt a tejet kizárólag olyan állatok termelik, amelyek mindkét szülőjüktől örökölték a β-kazein gén A2 változatát, és A2 / A2 genotípussal rendelkeznek. Kevesebb emésztési panaszt okoz az A2-es típusú tej és a kecsketej természetes úton ilyen.

  • Teljes A2 kecsketejből
  • Nem tartalmaz pálmaolajat
  • Nem tartalmaz halolajat
  • Nem tartalmaz szóját
  • GMO-k alkalmazása nélkül készült*
  • A DHA növényi eredetű**
  • Magasabb prebiotikus oligoszacharid tartalom***

Tanúsítvánnyal rendelkezik. Genetikailag módosított összetevőket/alapanyagokat (a jogszabályoknak megfelelően) az élelmiszer-előállítás egyetlen szakaszában sem használtak, beleértve a tejet előállító állatállomány takarmányozását. A DHA (dokozahexaénsav) a Schizochytrium sp. mikroalgából nyert olaj és a jogszabályoknak megfelelően minden kezdő tej tartalmaz DHA-t (dokozahexaénsavat). Mint a tehéntejben.

Összetevők: Teljes kecskeTEJ (166 g folyékony tej 100 g porban), demineralizált kecskefehérje tejsavópor (TEJből), növényi olajok (napraforgó, kókusz, repce), galakto-oligoszacharidok (tehén TEJből), laktóz (tehén TEJből), kalcium citrát, kolin-bitartarát, kálium-klorid, kalcium-laktát, nátrium-citrát, magnézium-klorid, nátrium aszkorbát, dokozahexaénsav (Schizochytrium sp.T18 mikroalga olaj), l-tirozin, l-fenilalanin, triptofán, kálium-hidroxid, inozit, arachidonsav (Mortierella alpina olaj), l-izoleucin, taurin, kalcium-foszfát, nukleotidok (Citidin-5 ‚-monofoszfát, Uridin-5‘-monofoszfát nátrium sója, Adenozin-5'-monofoszfát, Inozin-5'-monofoszfát nátrium sója, Guanozin-5'-monofoszfát nátrium sója), vas-pirofoszfát, l-karnitin, cink-szulfát, E vitamin, niacin, kalcium-D-pantotenát (D-pantoténsav kalciumsó), réz-szulfát, tiamin, riboflavin, A vitamin, B6 vitamin, mangán-szulfát, folsav, kálium-jodid, nátrium-szelenit, K vitamin, D3 vitamin, biotin, B12 vitamin. Az allergének NAGY betűkkel vannak írva. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik.

Elkészítés:

Húzással távolítsa el a védőzárat/biztosítékot, és haladéktalanul gyermekektől elzárt helyre dobja ki. Ne használja a terméket, amennyiben a védőzár korábban megsérült. Két kézzel fogja meg a doboz tetejét, nyomja mindkét hüvelykujját a fedél alá, és tolja felfelé a fedél kinyitásához. Vegye le a fedelet, az adagolókanál a dobozban található. A ""fül"" húzásával nyissa ki a fóliacsomagolást. Óvatosan és biztonságosan távolítsa el a fóliát, majd dobja ki.

Mosson kezet, sterilizáljon minden eszközt és a cumisüveget a gyártó utasításai szerint. Forraljon fel friss vizet, és hagyja hűlni legfeljebb 10 percig, mielőtt hozzáadja a tápszert. Ne használjon mesterségesen lágyított vagy újraforralt vizet. Öntse a szükséges mennyiségű vizet (az elkészítési útmutató szerint lásd alább) a sterilizált cumisüvegbe. Az ideális hőmérséklet legalább 37 °C (túl hideg vízben a tejpor kevésbé oldódik). A csomagban található adagolókanállal mérje ki a megfelelő csapott kanálnyi tápszerport és tegye a cumisüvegbe. Zárja le az üveget, és jól rázza fel, hogy a por feloldódjon. Ezt követően hűtse le a tápszert az etetési hőmérsékletre. Az etetés megkezdése előtt ellenőrizze a hőmérsékletet, úgy hogy néhány csepp tápszeroldatot csöppent a csuklója belső felére (ajánlott hőmérséklet 37°C).

Fontos figyelmeztetés:

A szoptatás a csecsemők táplálásának legtermészetesebb módja és számos előnnyel jár a baba és az anya számára. Fontos, hogy a szoptatási idő alatt étrendje egészséges, változatos és kiegyensúlyozott legyen. Amennyiben úgy dönt, hogy abbahagyja a szoptatást, vagy elkezdi etetni a babáját babatejjel, az csökkentheti a szoptatási képességét, és ez a változás visszafordíthatatlan lehet. Ebben az összefüggésben azt javasoljuk, hogy az anyatej-helyettesítő, -kiegészítő tápszer alkalmazása előtt mérlegelje döntésének társadalmi és pénzügyi hatását is. A Kendamil Kezdő kecsketej 1 alkalmas a nem szoptatható csecsemők táplálására születésüktől fogva (0–6 hónapos korig), azonban csak orvos vagy táplálkozásban, anya- és gyermekgondozásban, gyógyszerészetben jártas személy javaslatára szabad használni. A gyermekek egészsége szempontjából fontos az elkészítési és tárolási utasítások szigorú betartása. Különleges táplálkozási célú élelmiszer.

Tömeg: 800 g. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Védőgázas csomagolásban. Minőségét megőrzi (Best before) lásd a doboz alján. Felbontástól számított 4 héten belül felhasználandó. Védje a hidegtől és a fagytól. Származási ország: Nagy-Britannia. Forgalmazó: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, 159 00 Praha, Česká republika."

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.