Kendamil kisgyermek kecsketej 3 (800 g) DHA+

Kendamil kisgyermek kecsketej 3 (800 g) DHA+

Száma: 2845129
Kendamil kecsketej alapú tápszer 3 (800 g) DHA+ 12. hónapos kortól 36 hónapos korig alkalmazandó, mint a hozzátáplálás, vegyes és kiegyensúlyozott étrend egyik eleme. Alapja a Nagy-Britanniai Lake District ökológiailag tiszta területen legeltetett kecskék kecsketeje. Ideális érzékeny gyomrú gyermekek számára. Teljes kecsketejből készült a baba természetes fejlődéséhez. Betöltött 12. hónaptól 36 hónapig alkalmas. További információ
12 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
12 990 Ft/Darab
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2022.9.30 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.9.30 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 2845129

Leírás

Alkalmas a kisgyermekek táplálására a 12. hónap végétől a 36 hónapos korig.

A szoptatás a legjobb módja a baba táplálásának. A Kendamil Kisgyermek kecsketej ital 3 a betöltött 12 hónapos kortól használható, a kisgyermek vegyes és kiegyensúlyozott étrendjének csak a részét képezheti.

Ez a kisgyermek tápszer biztosítja babájának mindazt, amire természetes fejlődéséhez betöltött 12 hónapjától 36. hónapos koráig szüksége van. Ez egy teljes zsírtartalmú A2 alapú kecsketej – ami jobban emészthető a kicsi számára, mint a tehéntej – az Egyesült Királyság északi részén fekvő Lake District Nemzeti park ökológiailag tiszta vidékén legelő kecskéktől származik. Érzékeny hasú (hasfájós) gyermekek számára is alkalmas.

A Kendamil Kecsketej 3 tápszer A2 kecsketejet tartalmaz, túlnyomórészt A2 β-kazeinnel, amely az emberi szervezet számára jobban emészthető, mint a tehéntejek nagyrészében megtalálható gyakoribb A1 β-kazein. A gyomorban lévő kecsketej lágyabb masszát képez, amely könnyebben emészthető, ezért a görcsökre, puffadásra érzékeny pocaknak is megfelelő.

A kecsketej vitathatatlan előnye a tehéntejjel szemben abból adódik, hogy nagyobb mennyiségben tartalmaz néhány vitamint és ásványi anyagot, valamint több (akár 6-szor annyi) prebiotikus oligoszacharidot foglal magában, ami kedvezően befolyásolja a csecsemők emésztését. Minden tej egyik alapvető összetevője a zsír, amely lipoprotein membránnal bevont apró golyócskákból tevődik össze. Mivel a kecsketejben lévő zsírgömböcskék kisebbek, mint a tehéntejben találhatók, ez is egy oka annak, hogy miért emészthető jobban a kecsketej. A kecsketej nagyobb mennyiségben tartalmaz MCT-t (Medium-chain triglycerides – közepes láncú trigliceridek). Rövidebb lánchosszuknak köszönhetően az MCT-k gyorsabban lebomlanak és felszívódnak (mint az étrend nagy részét alkotó hosszú láncú zsírsavak), így a kalóriák hatékonyabban válnak felhasználható energiává. A Kendamil Kecsketej 3 tápszer nem tartalmaz pálmaolajat sem halolajat, mert az omega-3 telítetlen zsírsavak (mint pl. a DHA) tengeri algából származnak. A kecsketej azonban nem megoldás a tejallergiára (más néven tejfehérje-allergia, kazein allergia).

A Kendamil Kecsketej 3 tápszert a Kendal Nutricare Ltd. csecsemőtápszer szakértői fejlesztették ki. A társaság nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, és több mint 50 éve szakosodott bébiételek gyártására.

Az A2 tej: A tej kétféle fehérjét tartalmaz: kazeint és savófehérjét. A kazein számos β-kazeinből tevődik össze többek között az A1 és A2 β-kazeint. Az általánosan kapható tejek túlnyomó többsége A1 és A2 β-kazein keverékét tartalmazza, ezek az A1 tejek, ha csak A2 β-kazeint tartalmaz, akkor A2 tejnek nevezik őket. Ezt a tejet kizárólag olyan állatok termelik, amelyek mindkét szülőjüktől örökölték a β-kazein gén A2 változatát, és A2 / A2 genotípussal rendelkeznek. Kevesebb emésztési panaszt okoz az A2-es típusú tej és a kecsketej természetes úton ilyen.

  • Teljes A2 kecsketejből
  • Nem tartalmaz pálmaolajat
  • Nem tartalmaz halolajat
  • Nem tartalmaz szóját
  • GMO-k alkalmazása nélkül készült*
  • A DHA növényi eredetű**
  • Magasabb prebiotikus oligoszacharid tartalom***

Tanúsítvánnyal rendelkezik. Genetikailag módosított összetevőket/alapanyagokat (a jogszabályoknak megfelelően) az élelmiszer-előállítás egyetlen szakaszában sem használtak, beleértve a tejet előállító állatállomány takarmányozását. A DHA (dokozahexaénsav) a Schizochytrium sp. mikroalgából nyert olaj és a jogszabályoknak megfelelően minden kezdő tej tartalmaz DHA-t (dokozahexaénsavat). Mint a tehéntejben.

Összetevők: Teljes kecskeTEJ (236 g folyékony tej 100 g porban), demineralizált kecskefehérje tejsavópor (TEJből), laktóz (tehén TEJből), növényi olajok (napraforgó, kókusz, repce), szárított fölözött kecskeTEJ, galakto-oligoszacharidok (tehén TEJből) 5,25%, trikalcium-foszfát, kalcium-laktát, kalcium citrát, kalcium-foszfát, kálium-hidroxid, nátrium aszkorbát, dokozahexaénsav (Schizochytrium sp.T18 mikroalga olaj), nukleotidok (Citidin-5 ‚-monofoszfát, Uridin-5‘-monofoszfát nátrium sója, Adenozin-5'-monofoszfát, Inozin-5'-monofoszfát nátrium sója, Guanozin-5'-monofoszfát nátrium sója), vas szulfát, arachidonsav (Mortierella alpina olaj), l-karnitin, E vitamin, cink-szulfát, niacin, kalcium-pantotenát, réz-szulfát, A vitamin, tiamin, riboflavin, B6 vitamin, folsav, mangán-szulfát, kálium-jodid, nátrium-szelenit, K vitamin, D3 vitamin, biotin, B12 vitamin. Az allergének NAGY betűkkel vannak írva. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik.

Elkészítés:

Húzással távolítsa el a védőzárat/biztosítékot, és haladéktalanul gyermekektől elzárt helyre dobja ki. Ne használja a terméket, amennyiben a védőzár korábban megsérült. Két kézzel fogja meg a doboz tetejét, nyomja mindkét hüvelykujját a fedél alá, és tolja felfelé a fedél kinyitásához. Vegye le a fedelet, az adagolókanál a dobozban található. A ""fül"" húzásával nyissa ki a fóliacsomagolást. Óvatosan és biztonságosan távolítsa el a fóliát, majd dobja ki.

Mosson kezet, sterilizáljon minden eszközt és a cumisüveget a gyártó utasításai szerint. Forraljon fel friss vizet, és hagyja hűlni legfeljebb 10 percig, mielőtt hozzáadja a tápszert. Ne használjon mesterségesen lágyított vagy újraforralt vizet. Öntse a szükséges mennyiségű vizet (az elkészítési útmutató szerint lásd alább) a sterilizált cumisüvegbe. Az ideális hőmérséklet legalább 37 °C (túl hideg vízben a tejpor kevésbé oldódik). A csomagban található adagolókanállal mérje ki a megfelelő csapott kanálnyi tápszerport és tegye a cumisüvegbe. Zárja le az üveget, és jól rázza fel, hogy a por feloldódjon. Ezt követően hűtse le a tápszert az etetési hőmérsékletre. Az etetés megkezdése előtt ellenőrizze a hőmérsékletet, úgy hogy néhány csepp tápszeroldatot csöppent a csuklója belső felére (ajánlott hőmérséklet 37°C).

Fontos figyelmeztetés: A szoptatás a csecsemők táplálásának legjobb módja. A Kendamil Kisgyermek kecsketej ital 3 a betöltött 12 hónapos kortól használható, a kisgyermek vegyes és kiegyensúlyozott étrendjének csak a részét képezheti. Nem alkalmas gyermekek táplálására a 12. hónap végéig. Cumisüvegből történő etetéskor kerüljük a cumi szükségtelen érintkezését a baba fogaival, mert ezzel növeljük a fogszuvasodás kockázatát. Ügyeljen arra, hogy minden etetés után, lefekvés előtt mossa meg a baba fogát. A gyermekek egészsége szempontjából fontos az elkészítési és tárolási utasítások szigorú betartása. Különleges táplálkozási célú élelmiszer.

Tömeg: 800 g. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Védőgázas csomagolásban. Minőségét megőrzi (Best before) lásd a doboz alján. Felbontástól számított 4 héten belül felhasználandó. Védje a hidegtől és a fagytól. Származási ország: Nagy-Britannia. Forgalmazó: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, 159 00 Praha, Česká republika."

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.