Philips Avent SCF870/22 Pároló és turmixgép
47 899 Ft

41 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Avent SCF870/22 Pároló és turmixgép egy valódi multifunkciós készülék, amely megkönnyíti a bébiétel készítést, hiszen egy gombnyomással párolhatunk és turmixolhatunk halat, gyümölcsöket és minden mást, amire a gyermekeknek szüksége van. Kiváló választás a babák számára, ugyanis nem tartalmaz BPA-t. Remekül megőrzi az ízeket és az értékes tápanyagokat, kompakt kialakítása gondoskodik az egyszerű tárolásról.


Babymoov Nutribaby Robotgép-22%
40 790 Ft

31 490 Ft

Akció

Babymoov Nutribaby robotgép a kisgyermekes anyukák kedvence: már a gyermek születésétől kezdve minden étel elkészíthető , kiolvasztható vele. Alkalmas cumisüveg melegítésére és sterilizálására, de képes aprítani és párolni, és kiolvasztó funkcióval is rendelkezik. Nagy kapacitásának köszönhetően egyszerre több adag étel elkészíthető vele. LCD kijelzőjén könnyen beállíthatja az Önnek megfelelő funkciót.


Alecto BW - 80 Home and Car cumisüveg melegítő
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BW – 80 Home and Car cumisüveg melegítő alkalmas több fajta és méretű cumisüveg/edény melegítésére. Több változatú hőmérséklet szabályozás (0–100 °C). A csomagolás része egy 12 V – os adapter.


Baby Monsters I-COOK készlet
4 943 Ft

3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Monsters I-COOK praktikus készlet gyermek ételek elkészítéséhez, illetve hagyományos főzéshez alkalmas. Ideális segítő otthoni használatra. Kompakt méreteinek hála utazáshoz is megfelelő. A készlet tartalma: facsaró, reszelő, mozsártörőt és szilikon fedelet tartalmazó mozsár, szűrő, tál és csúszásgátló alátét.


Babymoov Nutribaby+ Multifunkciós Készülék
50 310 Ft
+ ingyen szállítás

Babymoov Nutribaby+ Multifunkciós Készülék ideális egészséges és finom ételek elkészítésére nemcsak a csecsemő számára, de a leendő anyukának és az egész családnak is. 5 funkció: egészséges párolás, mixelés (3 sebesség), kiolvasztás, melegítés és sterilizálás. Egyszerű kezelés, nagy kapacitás. Kitűnő választás!


BAYBY BBS 3000 Mikrohullámú gőzsterilizáló-23%
5 090 Ft

3 890 Ft

Akció

BBS 3000 Bayby mikrohullámú gőzsterilizáló praktikus, alkalmas otthoni használatra ill. utazás során. A sterilizáló akár 6 cumisüveget vagy 4 cumisüveget kiegészítőkkel tud fertőtleníteni egyszerre 5 percen keresztül.


BAYBY BBS 3010 Elektromos gőzsterilizáló
9 690 Ft

9 190 Ft

Akció

A Bayby BBS 3010 elektromos gőzsterilizáló nagy kapacitással rendelkezik, 6 db bármilyen típusú cumisüveget fertőtlenít egyszerre, vagy 4 cumisüveget kiegészítőkkel 9 perc alatt. Teljes mértékben és nagyon gyorsan távolítja el a baktériumokat a magas hőmérsékletű gőz segítségével.


BAYBY BBW 2000 Multifunkciós cumisüveg melegítő-33%
7 790 Ft

5 190 Ft

Akció

A Bayby BBW 2000 multifunkciós cumisüveg melegítő könnyedén és pár perc alatt felmelegíti a cumisüveget és a bébiételt vagy fertőtleníti a segédeszközöket a csecsemő etetéséhez.


Beaba Elektromos sterilizáló Express, szürke
16 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

** BEABA elektromos sterilizáló Express, szürke ** sterilizál ** 6 percen belül. Automatikus kikapcsolás **, minden típusú palackhoz. ** Kapacitás 9 keskeny vagy 6 széles palack **. A második készletben a cumik, játékok stb. sterilizálására. * Mellékelt fogók és mérőedények. *


Beaba Ételpároló + turmixgép BABYCOOK Neo Grey White
70 690 Ft

Újdonság

Babycook® Beaba ételpároló és turmixgép egyben, ami 1250 ml-es üveg edénnyel és 1000 ml-es rozsdamentes acél párolókosárral rendelkezik. Ételek kiolvasztására és felmelegítésére is használható.


Beaba Ételpároló + turmixgép BABYCOOK Neo Night Blue
70 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Babycook® Beaba ételpároló és turmixgép egyben, ami 1250 ml-es üveg edénnyel és 1000 ml-es rozsdamentes acél párolókosárral rendelkezik. Ételek kiolvasztására és felmelegítésére is használható.


Beaba Ételpároló + turmixgép BABYCOOK White Silver
55 990 Ft

Újdonság

Babycook® Beaba ételpároló és turmixgép egyben, ami 1250 ml-es üveg edénnyel és 1000 ml-es rozsdamentes acél párolókosárral rendelkezik. Ételek kiolvasztására és felmelegítésére is használható.


Beaba Gőzmelegitő + Babycook mixer, szürke
36 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

** BEABA gőzfőző + Babycook mixer, szürke ** 4 funkcióval (** gőzzel főzés, keverés, leolvasztás, melegités **). Könnyen használható, tárolható és karbantartható. A főzés befejeztével ** önmagától kikapcsolódik **, tömege ** 2.03 kg **. Tartály térfogata 800 ml. * Kiváló segítő. *


Beaba Sterilizátor 2v1 mikrohullámú sütőbe
7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BEABA Sterilizátor 2v1 mikrohullámú sütőbe haszálható mikrohullámú sütőben, vagy hidegen is. A sterilizáló alátét praktikus megjelölése, mi hova helyezendő. Tartály, fedél, csipesz és alátét – mindez a mosogatógépben mosható. Súly 2,06 kg.


Bo Jungle B-Digital Baby Food Processor 6 az 1-ben
36 590 Ft

Újdonság

Multifunkciós eszköz, ami megkönnyíti a babaételek készítését. 6 funkcióval rendelkezik: főz (gőzön), kever, sterilizál, melegít, megtartja a hőmérsékletet és vízkőtelenít.


Bo Jungle Palack melegítő Flower
6 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bo Jungle Palack melegítő Flower kellemes és praktikus segítség minden kisgyerekes háztartásba. Gőzben melegít minden típusú cumisüveget és bébiételt. Automatikus kikapcsolással rendelkezik, amely megtalálható a csomagolásban.


Bo Jungle Palack melegítő Superfast Digital Home
11 790 Ft

Bo Jungle Palack melegítő Superfast Digital Home alkalmas minden típusú cumisüvegre és bébiétel számára. A csomagolás tartalmazza a kiegészítőket, gőzmelegítés, széles melegítési alap és melegítési sebesség (240 ml 1,5 perc alatt).


Nuk Elektromos gőzsterilizáló Vario Express
19 990 Ft

18 590 Ft

NUK Vario Express elektromos gőzsterilizáló akár 6 üveg és annak kiegészítői számára. Rövid sterilizáló idő, kímélő módon. Praktikus fényjelzés és automata kikapcsolás (a biztonság és az energiatakarékosság érdekében). Minden hagyományos üveghez alkalmas. Minden konyhába illik.


Nuk THERMO EXPRESS PLUS elektromos cumisüveg melegítő
13 490 Ft

NUK THERMO EXPRESS PLUS elektromos cumisüveg melegítő kiváló megoldás azoknak a szülőknek, akik sok időt töltenek az autóban. A melegítő gyors, gyengéd, egyszerűen kezelhető, biztonságos. A csomagolás része az autó adapter. Alkalmas minden hagyományos üveg flakonhoz és pohárhoz.


Nuvita Multifunkciós készlet 4 in 1
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nuvita multifunkciós készlet 4 in 1 tartalmaz mindent, ami a bébiétel előkészítéséhez szükséges lehet a hozzátáplálás során. Lehetővé teszi a gyümölcs lereszelését, a narancs kifacsarását, a zöldség, hús, hal és a friss gyümölcsök felőrlését és ledarálását.


Nuvita Robot + cumisüveg melegítő + sterilizátor
35 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Többfunkciós robot + cumisüveg melegítő + sterilizátor fertőtlenít, felmelegíti a cumisüveget és a bébiételt tartalmazó kis üvegeket. Két eszköz az egyben, amely segít egyszerűen és gyorsan elkészíteni gyermeked ételeit.


Philips Avent Bébiétel készítő gép
45 890 Ft

Újdonság

bébiétel készítő géppel tápláló ételeket készíthetsz a baba számára 3 egyszerű lépésben: párolás, mixelés, kiszolgálás. A gőz-cirkulációs technológiának köszönhetően az ételt egyenletes mértékben készíti el és megőrzi az ízét, textúráját, valamint lédússágát a gyors és egyszerű mixelés érdekében.


Philips Avent Pároló edény és turmix 4 az 1-ben, Fehér-piros-16%
56 312 Ft

47 190 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Philips Avent 4 az 1-ben készülék párolást, turmixolást, olvasztást és melegítést tesz lehetővé egy edényben. Az ételek készítésére alkalmas edény 1000ml kapacitású, ennek köszönhetően 4 étel készíthető egyszerre.


Philips Avent SCF885/01
59 790 Ft
+ ingyen szállítás

4 az 1-ben készülék az egészséges gőz főzés, keverés, olvasztás és melegítés céljából. A Philips Avent SCF885/01 1000ml- es tállal rendelkezik, melynek köszönhetően akár 4 ételt is készíthetsz egyszerre, és a főzés befejezése után hangjelzéssel figyelmeztet.


Tommee Tippee Pároló- és turmixgép
45 890 Ft

Újdonság

Pároló- és turmixgép egyben, amely lehetővé teszi az étel gőzben való egészséges elkészítését, majd ezt követően ugyanabban az edényben az étel turmixolását. Nem tartalmaz BPA-t.


Babymoov Multifunkciós eszköz NUTRIBABY+ XL
60 190 Ft

Újdonság

Multifunkciós eszköz ételek készítéséhez a babáknak, és az egész családnak. Tulajdonságainak köszönhetően (gőzzel történő főzés, 3 sebességű turmixolás) segít az egészséges és ízletes ételek elkészítése során. 6 funkcióval rendelkezik: főz (gőzzel), turmixol (3 sebesség), kiolvaszt, tejet melegít, ételeket melegít és sterilizál. Automatikus időzítő: minden hozzávaló tökéletesre főzve.


BAYBY BBS 3020 Multifunkciós sterilizátor-50%
26 529 Ft

13 090 Ft

Akció

A digitális BBS 3020 multifunkciós sterilizátor BAYBY egyszerre 6 cumisüveget és más kiegészítőket tud sterilizálni. A sterilizátor gőzmelegítés funkcióval is rendelkezik az egészséges bébiétel főzés érdekében.


Beaba Gőzfőző + keverő BABYCOOK DUO, neon
56 990 Ft

Beába gőzfőző + keverő BABYCOOK DUO, neon – egy olyan segédeszköz, melynek nagy hasznát veszik minden kisgyermekes háztartásban. Főzd meg az ételt egészségesen gőzben, utána keverd ki keverő segítségével. Mindezt nagyon ösztönösen és könnyen. Felhasználhatod akár a gyermek eledel felmelegítésére vagy felolvasztására is. Nagyobb model 2 edénnyel (mindegyik térfogata 1100 ml).


Nuk Gyümölcs+zöldség Pépesítő
2 600 Ft

Nuk segítségével friss és egészséges püréket készíthet kisbabája számára. A készülék kidolgozásának köszönhetően minden zöldség és gyümölcs könnyen apró darabokra zúzható, kis méretének köszönhetően pedig praktikus és kevés helyet foglal. Alján csúszásgátló tálca helyezkedik el, így biztonságosan használható. Nem tartalmaz biszfenolt, a gyümölcsökben és zöldségekben található vitaminokat teljes egészében megőrzi.


Chicco Digitális cumisüveg melegítő
13 490 Ft

Chicco digitalis cumisüveg melegítő digitális kijelzővel, időzítővel és automatikus kikapcsolással. A melegítés befejezését vizuálisan és hanggal is jelzi, 12 állítható program lehetősége. Elegáns kivitel, gyors és egyszerű használat.


Chicco Elektromos sterilizáló 2 az 1 ben
12 490 Ft

Chicco elektromos sterilizáló 2 az 1-bengyors és hatékony sterilizáláshoz. Elfér benne6 palack a tartozékokkal** (lehetséges használni a compact változatát is 2 üveg vagy mellszívó). Megsemmisíti a baktériumok 99,9% -át, kompatibilis a Chicco termékekkel és más márkákkal.