DBB Remond Multifunkciós robotgép MultiChef 6in1
39 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A multifunkciós robotgép egy sokoldalú segítség. A robotgép gőzben főz, mixel, aprít, melegít, fagyaszt, sterilizál, melegen tartja az ételt. Rengeteg időt megtakarít számodra, mert az ételeket előre elkészítheted nagy mennyiségben. Értékelni fogod egyszerű vezérlését és öntisztító funkcióját, amely minden folyamat elvégzése után kitisztítja a víztartályt.

DBB Remond Sterilizátor és melegítő Duo Steril 3az1ben
16 890 Ft

Sterilizátor és melegítő 3az1ben, amely felmelegíti a cumisüveget vagy a bébiételeket, bármely méretű üvegben is legyenek. Ezen felül képes gőzzel bébiételeket és egyebeket készíteni. Az intuitív megvilágításnak és LCD kijelzőnek hála könnyen vezérelhető. Automatikus kikapcsol hangjelzés kíséretében.

DBB Remond Multifunkciós robotgép MultiChef 5in1
35 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Multifunkciós robotgép bébiétel készítéshez. Húsos bébiételt is képes előállítani. Sterilizál, minden típusú üveget felmelegít, fagyaszt, mixel, zúz és gőzben főz. A készülék vezérlése egyszerű, ami rengeteg bébiétel körüli műveletet megkönnyít egyetlen géppel.

DBB Remond Elektromos sterilizátor 6 üveghez
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Elektromos gőzsterilizátor, amely 5 perc alatt eléri a forráspontot és a sterilizálás ideje 9 perc. Egyszerű vezérlés egyetlen gombbal, a befejezést követően a sterilizátor magától kikapcsol.

Philips Avent Bébiétel készítő gép
45 890 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

bébiétel készítő géppel tápláló ételeket készíthetsz a baba számára 3 egyszerű lépésben: párolás, mixelés, kiszolgálás. A gőz-cirkulációs technológiának köszönhetően az ételt egyenletes mértékben készíti el és megőrzi az ízét, textúráját, valamint lédússágát a gyors és egyszerű mixelés érdekében.

Tommee Tippee Pároló- és turmixgép-28%
45 890 Ft 32 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Pároló- és turmixgép egyben, amely lehetővé teszi az étel gőzben való egészséges elkészítését, majd ezt követően ugyanabban az edényben az étel turmixolását. Nem tartalmaz BPA-t.

BAYBY BBS 3020 Multifunkciós sterilizátor
28 890 Ft 20 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A digitális BBS 3020 multifunkciós sterilizátor BAYBY egyszerre 6 cumisüveget és más kiegészítőket tud sterilizálni. A sterilizátor gőzmelegítés funkcióval is rendelkezik az egészséges bébiétel főzés érdekében.

Babymoov Multifunkciós eszköz NUTRIBABY+ XL
60 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Multifunkciós eszköz ételek készítéséhez a babáknak, és az egész családnak. Tulajdonságainak köszönhetően (gőzzel történő főzés, 3 sebességű turmixolás) segít az egészséges és ízletes ételek elkészítése során. 6 funkcióval rendelkezik: főz (gőzzel), turmixol (3 sebesség), kiolvaszt, tejet melegít, ételeket melegít és sterilizál. Automatikus időzítő: minden hozzávaló tökéletesre főzve.

Philips Avent SCF870/22 Pároló és turmixgép-24%
52 490 Ft 39 390 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Az Avent SCF870/22 Pároló és turmixgép egy valódi multifunkciós készülék, amely megkönnyíti a bébiétel készítést, hiszen egy gombnyomással párolhatunk és turmixolhatunk halat, gyümölcsöket és minden mást, amire a gyermekeknek szüksége van. Kiváló választás a babák számára, ugyanis nem tartalmaz BPA-t. Remekül megőrzi az ízeket és az értékes tápanyagokat, kompakt kialakítása gondoskodik az egyszerű tárolásról.

Babymoov Nutribaby+ Multifunkciós Készülék
57 690 Ft 50 310 Ft
+ ingyen szállítás

Babymoov Nutribaby+ Multifunkciós Készülék ideális egészséges és finom ételek elkészítésére nemcsak a csecsemő számára, de a leendő anyukának és az egész családnak is. 5 funkció: egészséges párolás, mixelés (3 sebesség), kiolvasztás, melegítés és sterilizálás. Egyszerű kezelés, nagy kapacitás. Kitűnő választás!

Chicco Digitális cumisüveg melegítő
13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Chicco digitalis cumisüveg melegítő digitális kijelzővel, időzítővel és automatikus kikapcsolással. A melegítés befejezését vizuálisan és hanggal is jelzi, 12 állítható program lehetősége. Elegáns kivitel, gyors és egyszerű használat.

Bo Jungle Palack melegítő Flower
6 590 Ft

Bo Jungle Palack melegítő Flower kellemes és praktikus segítség minden kisgyerekes háztartásba. Gőzben melegít minden típusú cumisüveget és bébiételt. Automatikus kikapcsolással rendelkezik, amely megtalálható a csomagolásban.

Philips Avent SCF885/01

Philips Avent SCF885/01

Értékelés: 5
59 790 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

4 az 1-ben készülék az egészséges gőz főzés, keverés, olvasztás és melegítés céljából. A Philips Avent SCF885/01 1000ml- es tállal rendelkezik, melynek köszönhetően akár 4 ételt is készíthetsz egyszerre, és a főzés befejezése után hangjelzéssel figyelmeztet.

Philips Avent Pároló edény és turmix 4 az 1-ben, Fehér-piros
61 090 Ft 56 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Philips Avent 4 az 1-ben készülék párolást, turmixolást, olvasztást és melegítést tesz lehetővé egy edényben. Az ételek készítésére alkalmas edény 1000ml kapacitású, ennek köszönhetően 4 étel készíthető egyszerre.

Beaba Gőzmelegitő + Babycook mixer, szürke
42 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

** BEABA gőzfőző + Babycook mixer, szürke ** 4 funkcióval (** gőzzel főzés, keverés, leolvasztás, melegités **). Könnyen használható, tárolható és karbantartható. A főzés befejeztével ** önmagától kikapcsolódik **, tömege ** 2.03 kg **. Tartály térfogata 800 ml. * Kiváló segítő. *

Alecto BW - 80 Home and Car cumisüveg melegítő
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BW – 80 Home and Car cumisüveg melegítő alkalmas több fajta és méretű cumisüveg/edény melegítésére. Több változatú hőmérséklet szabályozás (0–100 °C). A csomagolás része egy 12 V – os adapter.

Bo Jungle Palack melegítő Superfast Digital Home
11 790 Ft

Bo Jungle Palack melegítő Superfast Digital Home alkalmas minden típusú cumisüvegre és bébiétel számára. A csomagolás tartalmazza a kiegészítőket, gőzmelegítés, széles melegítési alap és melegítési sebesség (240 ml 1,5 perc alatt).

Reer TurboFood cumisüveg melegítő
10 190 Ft 9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cumisüveg melegítő a bébiétel melegítéséhez. Cumisüveg melegítő A bébiétel melegítéséhez.Melegítés közben nagyon gyorsan elkészítheted az ételt 90 másodperc alatt. A legtöbb cumisüveg elfér, beleértve a széles nyakú üvegeket is. A megfelelő mennyiség meghatározásához található egy mérőpohár. A Reer TurboFood 400 W 220 – 240 V feszültséggel működik.

LOVI Cumisüveg melegítő LOVI
23 465 Ft 19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Cumisüveg melegítő LOVI 4in1 – melegít, melegen tart, kiolvaszt és gőzzel sterilizál. Gyorsan és egyenletesen melegít. Intuitív működtetés a jól látható képernyőn. 4 funkció három üzemmódban. BOTTLE, HOT, DINNER . Univerzális – kompatibilis a piacon elérhető legtöbb cumisüveggel. Biztonságos – automatikus kikapcsolás forró víz hiányában HOT módban. A csomagban vízmérőedény található. Modern dizájn.

Baby Monsters I-COOK készlet
4 943 Ft 3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Monsters I-COOK praktikus készlet gyermek ételek elkészítéséhez, illetve hagyományos főzéshez alkalmas. Ideális segítő otthoni használatra. Kompakt méreteinek hála utazáshoz is megfelelő. A készlet tartalma: facsaró, reszelő, mozsártörőt és szilikon fedelet tartalmazó mozsár, szűrő, tál és csúszásgátló alátét.

BAYBY BBS 3010 Elektromos gőzsterilizáló
15 690 Ft 9 690 Ft

A Bayby BBS 3010 elektromos gőzsterilizáló nagy kapacitással rendelkezik, 6 db bármilyen típusú cumisüveget fertőtlenít egyszerre, vagy 4 cumisüveget kiegészítőkkel 9 perc alatt. Teljes mértékben és nagyon gyorsan távolítja el a baktériumokat a magas hőmérsékletű gőz segítségével.

Babymoov Kiinde üveg és anyatej melegítő KOZII
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Cumisüveg és tasakmelegítő Babymoov, szabadalmaztatott SAFEheat™ technológiával. Védi a baba számára fontos tápanyagokat és ellenanyagokat, amelyek csak az anyatejben találhatók meg. A belső víztartály folyamatos alacsony hőmérsékleten folyó vizet áramoltat a palack vagy a tasak körül, ezzel biztosítva a tartalom egyenletes és gyengéd melegítését. Megakadályozza a vegyi anyagok felszabadulását a műanyagokból, ha azokat magas hőmérsékletre hevítik. Felolvasztja és felmelegíti az anyatejet, a babatejet és a bébi ételeket palackokban vagy tasakokban . A fűtőkamrát nem kell minden alkalommal vízzel megtölteni (kb. 5–10 használat, maximum 1–2 napig). **Kompatibilis a TWIST™ és FOODI™ tasakokkal. **Ftalátoktól, BPA-tól és PVC-től mentes.

Beaba Gőzfőző + keverő BABYCOOK DUO, neon
63 990 Ft
+ ingyen szállítás

Beába gőzfőző + keverő BABYCOOK DUO, neon – egy olyan segédeszköz, melynek nagy hasznát veszik minden kisgyermekes háztartásban. Főzd meg az ételt egészségesen gőzben, utána keverd ki keverő segítségével. Mindezt nagyon ösztönösen és könnyen. Felhasználhatod akár a gyermek eledel felmelegítésére vagy felolvasztására is. Nagyobb model 2 edénnyel (mindegyik térfogata 1100 ml).

Nuk THERMO EXPRESS PLUS elektromos cumisüveg melegítő
16 890 Ft

NUK THERMO EXPRESS PLUS elektromos cumisüveg melegítő kiváló megoldás azoknak a szülőknek, akik sok időt töltenek az autóban. A melegítő gyors, gyengéd, egyszerűen kezelhető, biztonságos. A csomagolás része az autó adapter. Alkalmas minden hagyományos üveg flakonhoz és pohárhoz.

Nuvita Multifunkciós készlet 4 in 1
4 090 Ft

Nuvita multifunkciós készlet 4 in 1 tartalmaz mindent, ami a bébiétel előkészítéséhez szükséges lehet a hozzátáplálás során. Lehetővé teszi a gyümölcs lereszelését, a narancs kifacsarását, a zöldség, hús, hal és a friss gyümölcsök felőrlését és ledarálását.

Beaba Elektromos sterilizáló Express, szürke
17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

** BEABA elektromos sterilizáló Express, szürke ** sterilizál ** 6 percen belül. Automatikus kikapcsolás **, minden típusú palackhoz. ** Kapacitás 9 keskeny vagy 6 széles palack **. A második készletben a cumik, játékok stb. sterilizálására. * Mellékelt fogók és mérőedények. *

BAYBY BBW 2000 Multifunkciós cumisüveg melegítő
13 090 Ft 7 790 Ft

A Bayby BBW 2000 multifunkciós cumisüveg melegítő könnyedén és pár perc alatt felmelegíti a cumisüveget és a bébiételt vagy fertőtleníti a segédeszközöket a csecsemő etetéséhez.

Chicco Elektromos sterilizáló 2 az 1 ben
12 490 Ft

Chicco elektromos sterilizáló 2 az 1-bengyors és hatékony sterilizáláshoz. Elfér benne6 palack a tartozékokkal** (lehetséges használni a compact változatát is 2 üveg vagy mellszívó). Megsemmisíti a baktériumok 99,9% -át, kompatibilis a Chicco termékekkel és más márkákkal.

Beaba Ételpároló + turmixgép BABYCOOK White Silver
55 990 Ft
+ ingyen szállítás

Babycook® Beaba ételpároló és turmixgép egyben, ami 1250 ml-es üveg edénnyel és 1000 ml-es rozsdamentes acél párolókosárral rendelkezik. Ételek kiolvasztására és felmelegítésére is használható.

Bo Jungle B-Digital Baby Food Processor 6 az 1-ben
36 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Multifunkciós eszköz, ami megkönnyíti a babaételek készítését. 6 funkcióval rendelkezik: főz (gőzön), kever, sterilizál, melegít, megtartja a hőmérsékletet és vízkőtelenít.

Babymoov Nutribaby Robotgép-25%
42 390 Ft 31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Babymoov Nutribaby robotgép a kisgyermekes anyukák kedvence: már a gyermek születésétől kezdve minden étel elkészíthető , kiolvasztható vele. Alkalmas cumisüveg melegítésére és sterilizálására, de képes aprítani és párolni, és kiolvasztó funkcióval is rendelkezik. Nagy kapacitásának köszönhetően egyszerre több adag étel elkészíthető vele. LCD kijelzőjén könnyen beállíthatja az Önnek megfelelő funkciót.

Nuk THERMO 3 az 1 - ben elektromos cumisüveg melegítő
10 490 Ft

2 év garancia

A NUK THERMO 3 az 1 – ben** cumisüveg melegítő a gyerek üvegek és poharak melegítésére alkalmas. 3 az 1 –ben funkció: vízfürdő melegítés, kiolvasztás és hőmérséklet megőrzés** az azonnali fogyasztásért. Egyszerű kezelés, energia megtakarítás, a fontos vitaminok és tápanyagok megőrzése.

BAYBY BBS 3000 Mikrohullámú gőzsterilizáló
5 090 Ft

BBS 3000 Bayby mikrohullámú gőzsterilizáló praktikus, alkalmas otthoni használatra ill. utazás során. A sterilizáló akár 6 cumisüveget vagy 4 cumisüveget kiegészítőkkel tud fertőtleníteni egyszerre 5 percen keresztül.

Nuk Gyümölcs+zöldség Pépesítő
2 590 Ft

Nuk segítségével friss és egészséges püréket készíthet kisbabája számára. A készülék kidolgozásának köszönhetően minden zöldség és gyümölcs könnyen apró darabokra zúzható, kis méretének köszönhetően pedig praktikus és kevés helyet foglal. Alján csúszásgátló tálca helyezkedik el, így biztonságosan használható. Nem tartalmaz biszfenolt, a gyümölcsökben és zöldségekben található vitaminokat teljes egészében megőrzi.

Nuvita Robot + cumisüveg melegítő + sterilizátor
35 490 Ft
+ ingyen szállítás

Többfunkciós robot + cumisüveg melegítő + sterilizátor fertőtlenít, felmelegíti a cumisüveget és a bébiételt tartalmazó kis üvegeket. Két eszköz az egyben, amely segít egyszerűen és gyorsan elkészíteni gyermeked ételeit.

Nuk Sterilizátor mikrohullámsütőbe Plus
7 190 Ft 6 690 Ft

NUK Sterilizátor mikrohullámsütőbe Plus ideális segítség kisgyermekes családoknak. Legfeljebb 4 cumisüvegre és tartozékaira alkalmas. Gyors, hatékony és alapos. Könnyű kezelés és karbantartás. Kevesebb mint 1 kg.