LOVE TO DREAM Swaddle UP 50/50, hálózsák, M-es, szafari, 2 PHASE,

LOVE TO DREAM Swaddle UP 50/50, hálózsák, M-es, szafari, 2 PHASE,

Száma: 100067129164
Közvetlenül partnerünktől
A Swaddle UP PHASE 2 hálózsák a baba alvásának következő szakasza. A második fázisban megtanulnak szabad kézzel aludni, és így fokozatosan hozzászoknak egy másik pihenési módhoz. További információ
19 725 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2023.1.31 - 2023.2.01 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100067129164

Leírás

<FONT size = 4> Ideje változtatni.
A gyermek fejlődésének következő szakaszában eljött a változás ideje. A biztonságos érzésből való kimozdulás, & nbsp; amikor a gyermek biztonságosan szabadon van burkolva, addig a szakaszig, amikor a gyermek kikerült a pakolásból, & nbsp; néhány gyermek számára problémás lehet. De van mód az alvásmód megváltoztatására és & nbsp; lépésről lépésre haladjon tovább.
<FONT size = 4> Fokozatos beállítás
A Swaddle UP 50/50 segít a gyermeknek fokozatosan alkalmazkodni az alváshoz anélkül, hogy teljesen & nbsp; csomagolt. Ez a tökéletes módja annak, hogy könnyen & nbsp; tanítsd meg gyermekedet aludni szabadabban, mint pakolásban.
<BETŰméret = 4> Kezdje fokozatosan.
Csak akassza le az egyik oldalát & nbsp; – „szárny“, és várjon néhány éjszakát, amíg a gyermek megszokja az alvás érzését egy nyugodt & nbsp; ; egy kézzel és & nbsp; majd távolítsa el a & nbsp; második szárny is. Ezentúl gyermeke szabad kézzel aludhat.
<FONT size = 4> Biztos lehet benne, hogy a gyermeket egész éjszaka takarják.
Helyettesíti a takarót, nem kell külön takarni a gyermeket. Nem áll fenn annak a veszélye sem, hogy a gyermek takaróval takarja be a fejét, és ezzel veszélybe sodorja az egészségét.
<FONT size = 4> A kétirányú cipzár megkönnyíti a pelenkacserét.
A praktikus kétirányú cipzár lehetővé teszi a baba pelenkáját különösebb erőfeszítés nélkül, és anélkül, hogy le kell vetkőzni és felöltöztetni a babát.
<BETŰméret = 4> Egyedi szabás.
Az egyedülálló Swaddle UP szabás lehetővé teszi, hogy a baba szabadon mozgassa csípőjét és lábát, így biztosítva azok megfelelő fejlődését.
<FONT size = 4> Termék tanúsítvánnyal.
A terméket az Egészséges Csípőfejlődési Intézet – Nemzetközi Csípődiszplázia Intézet – tanúsította. & Nbsp; az INPAA is jóváhagyta, amelynek célja a biztonságosabb gyermektermékek fejlesztése és az áruk fogyasztók biztonságos használatának elősegítése
<FONT size = 4> Könnyű karbantartás.
Mosható és szárítógép.
Összetétel: – 93% pamut, –7% elasztán (1 TOG *, ajánlott környezeti hőmérséklet 20–24 °C)
<FONT size = 4> Méretek: <BETŰméret = 4>
M & nbsp; & nbsp; & nbsp; 6–8,5 kg & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; 3–6 hónap & nbsp; 67 cm L & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; 8,5–11 kg & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; 6–9 hónap & nbsp; 75 cm
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.