Babajáték

Paraméterek meghatározása
LEGO DUPLO 10935 Betűváros BabyDan Geometriai alakzatok puzzle játszó alátét, blue 90x90 cm
LEGO DUPLO 10935 Betűváros

A legjobb játékot keresed, amivel a kisgyerekek megtanulhatják az ábécét? A LEGO® DUPLO® Betűváros (10935) az ábécé minden betűjét tartalmazza, emellett egy vezethető autó, valamint egy fiú, egy lány és egy mopszli figura is vár rátok. Ideális első LEGO készlet, amivel a kicsik szórakoztató, színes épületeket alkothatnak újra és újra.

Átvehető akár: 2024.5.23

Partnerünktől: MALL
Plastica Habszivacs puzzle Falu, 9 darab BabyDan Geometriai alakzatok puzzle játszó alátét, blue 90x90 cm
Plastica Habszivacs puzzle Falu, 9 darab

falu motívummal ellátott habszivacs puzzle cseh tervezők műhelyében készült. Játékként, játszószőnyegként és pihenésre is szolgál. Ez a játék fejleszti a kézügyességet és támogatja a gyermek képzeletét.

Átvehető akár: 2024.5.23

Partnerünktől: MALL
Akció
BabyDan Geometriai alakzatok puzzle játszó alátét, blue 90x90 cm BabyDan Geometriai alakzatok puzzle játszó alátét, blue 90x90 cm
BabyDan Geometriai alakzatok puzzle játszó alátét, blue 90x90 cm

Kiváló habszivacs puzzle játszó alátét a Baby Danu márkától kellemes kék-szürke színben, ami a gyerekszoba dísze lesz. A csomagolás összesen 9 db lapot tartalmaz, mindegyik mérete 30×30 cm. Kiválóan alkalmas padlólapra vagy laminált padlóra.

Átvehető akár: 2024.5.23

Partnerünktől: MALL
Akció
BabyDan Geometriai alakzatok puzzle játszó alátét, 90x90 cm BabyDan Geometriai alakzatok puzzle játszó alátét, 90x90 cm
BabyDan Geometriai alakzatok puzzle játszó alátét, 90x90 cm

Kiváló habszivacs puzzle játszó alátét a Baby Danu márkától kellemes rózsaszín-szürke színben, ami a gyermekszoba dísze lesz. A csomagolás összesen 9 db lapot tartalmaz, mindegyik mérete 30×30 cm. Kiválóan alkalmas padlólapra vagy laminált padlóra.

Átvehető akár: 2024.5.23

Partnerünktől: MALL
DUPLO 10909 Doboz szívvel BabyDan Geometriai alakzatok puzzle játszó alátét, 90x90 cm
DUPLO 10909 Doboz szívvel

A kisgyermekek szó szerint imádni fogják az építkezést, a tanulást és a kreatív játékot a LEGO® DUPLO® kockák ezen színes keverékével! A készlet 15 szórakoztató modellt kínál felépítésre, virágtól egészen a helikopterig. Minden modell rengeteg ötletet ad, ami kiváló beszélgetési téma lehet.

Átvehető akár: 2024.5.23

Partnerünktől: MALL
DUPLO® 10875 Tehervonat BabyDan Geometriai alakzatok puzzle játszó alátét, 90x90 cm
DUPLO® 10875 Tehervonat

LEGO® DUPLO® Tehervonatot kisgyermeked most még könnyebben tudja irányítani, és többféle módon is tud játszani vele. A Told és Indul motorral gyermekedből akár mozdonyvezető is lehet – elég egy enyhe lökés előre vagy hátra és a vonat máris útnak indul, megállításához pedig elég megfogni, vagy leemelni a sínekről. Segíts nekik elhelyezni az 5 színes interaktív elemet a vasúti pályán úgy, hogy megszólaljon a vonatkürt, be- és kikapcsoljanak a lámpák, megálljon a vonat és pótolja az üzemanyagot, irányt változtasson, és megálljon ott, ahol csak szeretné! A kikötővel, hajóval, kávézóval, rakodóállomással, 2 daruval, 3 DUPLO figurával és egy állatfigurával, melyet ez a LEGO DUPLO készlet tartalmaz, a kisgyermekeknek egy igazi, klasszikus, vonatos játékélményben lehet részük. Töltsétek le a kiegészítő alkalmazást, hogy még több játéklehetőséget oldjatok fel, többek között például a távirányító funkciót, vagy fedezzétek fel a szórakoztató kihívásokat, melyeket kisgyermekeddel együtt teljesít

Átvehető akár: 2024.5.23

Partnerünktől: MALL
DUPLO® 10931 Teherautó és lánctalpas kotrógép DUPLO® 10931 Teherautó és lánctalpas kotrógép
DUPLO® 10931 Teherautó és lánctalpas kotrógép

A gyermekek és a szülők együtt állhatnak neki a munkának 2 dolgozó figurával, a billenőplatós teherautóval és a forgó kabinos és mozgó lapáttal rendelkező kotrógéppel. A gyermekek vezetési és a feladatok teljesítése közben fejlesztik a készségeiket. Helyezze a sziklát a teherautó platójára. De vigyázz – a szikla bármelyik pillanatban összetörhet!

Átvehető akár: 2024.5.23

Partnerünktől: MALL
Dusty Green játszóalátét, kirakó, 90x90 cm DUPLO® 10931 Teherautó és lánctalpas kotrógép
Dusty Green játszóalátét, kirakó, 90x90 cm

Kiváló habszivacs kirakós játszóalátét a Baby Danu márkától megnyerő zöld színben, ami a gyermekszoba dísze lesz. A csomagolás összesen 9 db lapot tartalmaz, mindegyik mérete 30×30 cm. Kiválóan alkalmas padlólapra vagy laminált padlóra.

Átvehető akár: 2024.5.23

Partnerünktől: MALL
LEGO DUPLO® 10874 Gőzmozdony DUPLO® 10931 Teherautó és lánctalpas kotrógép
LEGO DUPLO® 10874 Gőzmozdony

LEGO® DUPLO® 10874 Gőzmozdonyt kisgyermeked most még könnyebben tudja irányítani, ráadásul többféle módon is tud játszani vele. A Told és Indul motorral gyermekedből akár mozdonyvezető is lehet – elég egy enyhe lökés előre vagy hátra és a vonat máris útnak indul, megállításához pedig elég megfogni, vagy leemelni a sínekről. Segíts gyermekednek elhelyezni az 5 színes interaktív elemet a vasúti pályán úgy, hogy megszólaljon a vonatkürt, be- és kikapcsoljanak a lámpák, megálljon a vonat és pótolja az üzemanyagot, irányt változtasson, és megálljon ott, ahol csak szeretné! Egy vasútállomást, egy szenes billenőkocsit, 2 DUPLO figurát és egy állatfigurát, valamint egy egyszerű játék vasúti pályát is találtok ebben a LEGO DUPLO készletben, amellyel a kisgyermekek felfedezhetik a klasszikus vonatos játékokban rejlő szórakozást. Töltsétek le a kiegészítő alkalmazást, hogy még több játéklehetőséget oldjatok fel, többek között például a távirányító funkciót, vagy fedezzétek fel a szórakoztató ki

Átvehető akár: 2024.5.23

Partnerünktől: MALL
Kiárusítás
Cool Mango Gyerek kormánykerék - Drivewheel Cool Mango Gyerek kormánykerék - Drivewheel
Cool Mango Gyerek kormánykerék - Drivewheel

Ébressze fel a képzeletüket a Mi Gyerek Kormánykerékünkkel, ami tökéletes kiegészítő az autóútak élvezetessé és képzeletessé tételéhez. Könnyen telepíthető és hosszú élettartamú, lekötve fogja tartani a kicsiket!

Átvehető akár: 2024.5.24 - 2024.5.27

Partnerünktől: ONET DIGITAL d.o.o.
LEGO DUPLO 10913 Doboz kockákkal Cool Mango Gyerek kormánykerék - Drivewheel
LEGO DUPLO 10913 Doboz kockákkal

Amint kibontod ezt a színes LEGO® DUPLO® kocka készletet, azonnal belépsz a kreatív játék világába, ami fejleszti a fontos készségeket. Ez a sokoldalú készlet járni tanuló kisgyerekek számára tele van ötletekkel és inspirációval. Találsz benne autót mozgó kerekekkel, tetőt, ablakot, virágokat, kenyeret… mindezt kombinálhatod a különféle kockákkal és darabokkal, amik biztosítják, hogy a játék soha ne érjen véget. Az 1, 2, 3-as számmal számozott kockák bevezethetik a gyerekeket a számolás rejtelmeibe.

Átvehető akár: 2024.5.23

Partnerünktől: MALL
Ponnie Mechanikus vágtázó póni Happy XL Cool Mango Gyerek kormánykerék - Drivewheel
Ponnie Mechanikus vágtázó póni Happy XL

A Ponnie lovak ugyanúgy mozognak, mint az élő lovak. Mindenki fel akar rá mászni és menni egy kört. Ponnie M 9+ éves gyermekek számára

Átvehető akár: 2024.5.24 - 2024.5.27

Partnerünktől: Fine Promo s.r.o. HU