LAMAZE PupSqueak, a kölyökkutya Babajáték
4 790 Ft 4 250 Ft

A babák nevelése során minden szülő igyekszik olyan játékokat adni gyermekének melyek amellett hogy aranyosak és puhák fejlesztik is a picik készségeit. Éppen ezért minden szülő aki ezt a szempontot fontosnak tartja imádja a Lamaze játékokat. Hiszen a Lamaze minden játékát úgy tervezi, hogy a lehető legtöbb módon szolgálja a kicsik fejlődését.

LAMAZE Lógó Plüss, Emil, a páva
4 190 Ft 3 980 Ft

Lamaze lógó plüss már újszülött kortól használható, ami fiúknak és lányoknak is egyaránt alkalmas.Vidám színei, illetve a kis tükör és a csörgők mind felkeltik a kisgyerekek figyelmét.Puha, tapintást fejlesztő anyagból készült melynek kialakítása lehetővé teszi a babakocsira, kiságyra való rögzítést.

Nuk Forest Fun Mackós csörgő Babajáték
4 330 Ft

NUK Forest mackós csörgő egy kismamák által több, mint fél évszázada kedvelt gyártó terméke. Adható egészen a születéstől gyermekeknek, így lehet ez az első alvókájuk is akár. Különböző rágókákból, csörgőből és puha részekből áll. A csiptetővel, rögzítheti a mackót, igény szerint bárhová helyezheti gyermeke örömére.

Lamps Felakasztható dinoszaurusz
4 490 Ft 2 780 Ft

A vidám, színes dinoszaurusz praktikus karikával a felakasztásért, azonnal felkelti a gyermekek érdeklődését és elszórakoztatja őket aktivitásokkal mint a karikák és rágókák. A különféle mintáknak és színességének köszönhetően serkenti a gyermek fejlődését.

Fisher-Price Képességfejlesztő halacska-25%
7 463 Ft 5 590 Ft

Kiárusítás

Aranyos gömbölyded tengeri cimbora különböző anyagokból, és mintákkal, így a babának mindig lesz mit kutatnia. A műanyag uszonyok, és a kitüremkedő részekkel rendelkező farok, a füles fogó, a csörgő medúza és az anyag csápok, a tapintás fejlesztésére szolgálnak.

Fisher-Price Víziló és labda 2in1-16%
6 217 Ft 5 190 Ft

Kiárusítás

Ez az aranyos plüss víziló gyermeked legjobb barátja lesz. A víziló forgatható és labdává alakítható, ezáltal még több szórakozást és meglepetést élhetsz át. Mi több, még bábot is csinálhatsz belőle.

LAMAZE Vincent a fütyülő rák
5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vincent a fütyülő rák egy aranyos és okos rákféle. A teste tele van a szórakoztató aktivitásokkal a gyerekek megfelelő fejlődésének érdekében. A felhasznált anyagok különböző struktúrájúak kés színűek, így segítenek a tapintás és a látás fejlesztésében Rágókával is fel van szerelve, a fogak megfelelő kibújása érdekében . Az ollója zörög és a rák teste összenyomáskor susog, ami segít a hallás fejlődésében.

Canpol babies Pastel Friends plüssjáték csengővel és csattal szürke maci
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kisállat formájú plüsscsörgő csengővel és felfüggesztést lehetővé tevő csattal. A csörgő csat segítségével felfüggeszthető a babakocsira, kiságyra vagy a biztonsági gyerekülésre. Az állatka gyönyörű színei és a csengő hangja felkeltik a gyermek figyelmét és támogatják érzékei és motorikája fejlődését.

Fisher-Price Felakasztható krokodil
2 859 Ft 2 490 Ft

Szerezd be gyermekednek ezt a mókás barátod, amely az otthoni és a kinti játékokra egyaránt alkalmas. A rágóka zöld, mosolygós krokodil formájú, ügyes fogantyúval ellátott, amely a gyermek kézhez formázott. A gyermekek ezzel a rágókával csökkenthetik az íny fájdalmát a fogak kibújása során.

MÚ BRNO MIMI szamár
4 290 Ft

Puha textil szamár természetes színekkel, mely megfelelő a legkisebb gyerekek számára is. A susogó mancsok és a lábában levő csörgő serkentik a gyerekek érzékeit. Hurok a babakocsiba, vagy az ágy fölé való felakasztáshoz. A szamár könnyen mosható.

Niny Ölelésre való csacsi „LAKI“
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ölelésre való csacsi LAKI kicsit önfejű állatka. Nagyon puha, kellemes anyagból készült, csörgőként is használható, A füleibe varrott anyag érintéskor csörgő papír hangját adja ki. Fogantyúval rendelkezik, amely rágókaként is használható és amely segítségével a kocsira akasztható.

Playgro Rögzíthető plüss szamár Babajáték
3 400 Ft

Playgro Rögzíthető plüss szamár Babajáték puha anyagból készült és az újszülött babák számára ideális. Babakocsira, gyermekülésre, kiságyra vagy akár járókára is szerelhető. A játékon elhelyezett csörgő vonzza a gyermek figyelmét.

Bright Starts C-gyűrűs játék TWIRL Whirly polip 0m +
6 090 Ft 5 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

polip szórakozást biztosÍt, bárhol útközben! Csak húzd meg a zsinórt, és figyeld, amint ez a tengeri barátod elkezdi forogni. Az egyes csápokon a gyermek különféle tevékenységeket találnak, amely mosolyra fakasztja a gyermekek arcát. A gyermek tükör az önismeretet támogatja.

Canpol babies Pastel Friends plüssjáték csengővel és csattal rózsaszín maci
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kisállat formájú plüsscsörgő csengővel és felfüggesztést lehetővé tevő csattal. A csörgő csat segítségével felfüggeszthető a babakocsira, kiságyra vagy a biztonsági gyerekülésre. Az állatka gyönyörű színei és a csengő hangja felkeltik a gyermek figyelmét és támogatják érzékei és motorikája fejlődését.

Canpol babies Pastel Friends plüssjáték csengővel és csattal türkiz bagoly
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kisállat formájú plüsscsörgő csengővel és felfüggesztést lehetővé tevő csattal. A csörgő csat segítségével babakocsira, kiságyra vagy a biztonsági gyerekülésre függeszthető fel . Az állatka gyönyörű színei és a csengő hangja felkeltik a gyermek figyelmét és támogatják érzékei és motorikája fejlődését.

K´s Kids Kapocs a kocsira - Patrick kutya
2 990 Ft

Kiárusítás

Nyomkodható és sípoló kutyus nagyszerű plüss játék praktikus kapoccsal például babakocsira. A kutyus lefoglalja a csecsemőt a babakocsiban, vagy a kiságyban. A fogantyú rágókaként szolgál az első fogak átvágására.

MÚ BRNO MIMI medve
4 090 Ft

Puha textil medve természetes színekkel, mely megfelelő a legkisebb gyerekek számára is. A susogó mancsok és a lábában levő csörgő serkentik a gyerekek érzékeit. Hurok a babakocsiba, vagy az ágy fölé való felakasztáshoz. A medve könnyen mosható.

Niny Labda

Niny Labda

Értékelés: 5
3 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss labda aktivitásokkal a Niny kollekcióba tartozik. – A labda sok játékváltozatot kínál. Puha, anyagok színes kombinációjából, állat hímzett mintákkal. A labdára varrott kiegészítők zizegnek vagy csörögnek. A labda műanyag rágókát tartalmaz.

Nuk Forest Fun Bagoly játék

Nuk Forest Fun Bagoly játék

Értékelés: 4,5
3 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Forest Fun Bagoly remek plüss játék a gyerek érzékeinek fejlesztésére, kellemes színekben. Foglalkoztatja a csecsemőt és aktivitásra ösztönzi. Kíséri a babát különböző fejlődési fázisokban: fekvés, ülés, egészen a mászásig.

Nuk Pool party Lógós játékfigura Babajáték, Elefánt
3 990 Ft

NUK Pool Party egy nagy méretű, kiságy fölé való plüss játékfigura. Aranyos elefánt kinézete és 5 féle, a gyermek érzékeit nyugtató színe segíti gyermekét az elalvásban. A zsinórt meghúzva kellemes dallamot játszik, így megnyugtatva a legkisebbeket is.

Nuk Pool Party Lógós Játékfigura Babajáték, Elefánt
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

NUK Pool Party egy nagy méretű, kiságy fölé való plüss játékfigura. Aranyos elefánt kinézete és 5 féle, a gyermek érzékeit nyugtató színe segíti gyermekét az elalvásban. Többféle játék csatlakozik hozzá, csörgők és gyűrűk. Segíti a kisgyermek fogzását a rágható gyűrűvel.

Playgro Zenélő Plüss Tigris
4 190 Ft 3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Playgro Zenélő Tigrise hamar a kisbabák kedvenc játékává vállhat az aranyos külseje és a vidám zenéinek köszönhetően. Gazdag színvilága leköti a kisgyerekek figyelmét és belemerülnek a játékba. A kis tigrist fel lehet lógatni a gyerek kiságya vagy babakocsija fölé, így út közben is játszhat kedvenc játékával.

LAMAZE Emmy plüss baba

LAMAZE Emmy plüss baba

Értékelés: 5
4 790 Ft 4 250 Ft

Lamaze Emmy plüss baba kedves arcával és élénk színeivel hamar a kicsik kedvencévé válik. Könnyedén fellógatható kiságyra, babakocsira, de még utazás során is használható. A Lamaze termékei között igazán kedveltek a plüssök, hiszen amellett, hogy hosszabb időre lekötik a baba figyelmát, több módon fejlesztik különböző készségeiket is.

LAMAZE Flip Flap Kis sárkány
4 790 Ft 4 250 Ft

Felakasztható interaktív sárkány a legkisebb gyerekeknek. Ha meghúzod a felakasztásánál, a sárkánynak elkezdenek mozogni a szárnyai. A sárkány különböző struktúrája és színű anyagokból készült, segít a látás és a tapintás fejlesztésében. Több funkcióval rendelkezik, amik fejlesztik a gyerekek érzékeit.

Taf Toys Szörny piramis Kooky
5 178 Ft 3 980 Ft

Az interaktív játék helyezhető kiságyra, babakocsira, autósülésre. Ideális a gyermek finom motoros késségeinek és érzékeinek fejlsztéséhez. A baba szeretni fogja!

Bright Starts Beaming Buggie zenélő és világító méhecske
5 890 Ft 5 450 Ft

Ez az elbűvölő méhecske világító szárnyaival minden kisgyermek figyelmét felkelti. Ezenfelül az óceán megnyugtató morajlását vagy altatókat is játszik, ami az utazás során lehet hasznos segítség. A játék fejleszti a gyermek motorikáját, a gondolkodását és a képzelőerejét már újszülött kortól.

LAMAZE Fellógatható plüssjáték
4 790 Ft 4 510 Ft

Lamaze fellógatható plüssjáték már újszülött kortól használható, ami fiúknak és lányoknak is egyaránt alkalmas. Freddie, a szentjánosbogár hamar a legkisebbek barátja lesz.Vidám színei, illetve a szárnyon található kis tükrök is felkeltik a kisgyerekek figyelmét.Puha, tapintást fejlesztő anyagból készült melynek kialakítása lehetővé teszi a babakocsira, kiságyra való rögzítést.

Playgro Majmos lógó játék
3 610 Ft

Playgro Majmos lógó játék akár újszülött babák számára is ideális. A játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek felkeltik a baba érdeklődését. A majom puha anyagból készült, valamint rágókát és csörgőt is tartalmaz.

LAMAZE Egyszarvú Tilly Lógó Babajáték
4 790 Ft 3 590 Ft

A Lamaze Egyszarvú Tilly lógó játék a babaágy fölé lógatható vagy akár a babakocsira is rögzíthető. A babáknak már születésüktől odaadható, hiszen teljesen biztonságosan lehet játszani vele. Az unikornis rendkívül puha plüssből készült, patái pedig ügetéshez hasonló hangot adnak ki.

Taf Toys Füles kutyus

Taf Toys Füles kutyus

Értékelés: 5
5 310 Ft

Felakasztható Füles kutyus játék a TafToystól, ami ideális az ágyban, babakocsiban, autósülésben való használathoz. Cseng, ropog és sok más érdekes játékkal rendelkezik a vidám játékhoz és megfigyeléshez.

K´s Kids Vidám felakasztható baba babakocsihoz
3 690 Ft

Az aranyos K's Kids felakasztható Júlia baba puha anyagból készült, amely nyomkodásra sípoló, zörgő és csörgő hangokat ad ki. Elbűvölően színes és kedves játék, amely lefoglalja a kicsiket például utazás közben. Fogantyújával babakocsira vagy kiságyra akasztható.

MÚ BRNO MIMI nyuszi

MÚ BRNO MIMI nyuszi

Értékelés: 5
2 120 Ft

Puha textil nyuszi természetes színekkel, mely megfelelő a legkisebb gyerekek számára is. A susogó mancsok és a lábában levő csörgő serkentik a gyerekek érzékeit. Hurok a babakocsiba, vagy az ágy fölé való felakasztáshoz. A nyuszi könnyen mosható.

Playgro Kutyusos lógó játék
4 790 Ft 3 900 Ft

Playgro kutyusos lógó játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek ösztönzik a baba érzékeit. A kutyus puha anyagból készült.

Bright Starts Zenélő játék, ragyog a C gyűrűn, Shake & Glow majom 3m +
4 290 Ft 4 110 Ft

Rendkívül szórakoztató a baba számára a nyugtalan majom. A majom előre-hátra mozog, amikor a baba belebújik. A könnyen megfogható játékszer fényei és élénk, szórakoztató színei támogatják a vizuális stimulációt. C-gyűrű a legtöbb tartóhoz, babakocsihoz és Bright Start-ekhez hurokkal kötődik.

K´s Kids Fellógatható Játék
3 190 Ft

K's Kids fellógatható játék egy változatos színű és mintájú, kedves játék a legkisebbek részére is. A kis csörgő, rágóka tartozék igen hasznos a fogzás időszakában a kicsik számára. A játék könnyedén fellógatható babakocsira, kiságyra, hordozóra is.

Niny Ölelgetni való kutyus „IPO“
2 890 Ft

IPO kutyus folyamatosan valamit kitalál és nagyon szórakoztató. Szeretne a legjobb barátod lenni. A fülek érintéskor zizegnek, a lógó műanyag karika rágókaként szolgál. Mozgatásközben csilingelnek a csengők.

Playgro Oroszlános lógó játék
4 790 Ft 3 700 Ft

Playgro oroszlános lógó játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek ösztönzik a baba érzékeit. Az oroszlán puha anyagból készült, valamint rágókát is tartalmaz.

Taf Toys Cube bird

Taf Toys Cube bird

Értékelés: 5
4 560 Ft 4 380 Ft

A madár motívummal ellátott játék alkalmas kiságyra, babakocsira vagy autósülésre. Meglepő textúrákat és képeket kínál a szórakozás és a gyermek fejlődésének az érdekében. Ideális a gyermek érzékeinek a fejlesztéséhez.

Canpol babies Felfüggeszthető játék Pastel frieds a babakocsira/autósülésre, szürke
3 980 Ft

Újdonság

Canpol babies felfüggeszthető játék. A szürke Pastel Friends játék babakocsi/autósülés csörgővel és csengővel támogatja a baba érzékszerveinek és finommotorikus képességeinek fejlődését. A csengő és csörgő anyag szó szerint felhívja a gyermekek figyelmét. A játék már újszülött kortól is alkalmazható.

Lamps Felakasztható elefánt
3 790 Ft 2 650 Ft

Vidám többszínű elefánt praktikus akasztókarikával, első pillantásra leköti gyermekek figyelmét és szórakoztatja őket olyan aktivitásokkal, mint a karikák, csörgő és rágóka. A színes és különböző mintáknak köszönhetően segíti a gyermek fejlődését.

Canpol babies Pastel Friends plüssjáték csengővel és csattal piros bagoly
4 890 Ft

Kisállat formájú plüsscsörgő csengővel és felfüggesztést lehetővé tevő csattal. A csörgő csat segítségével felfüggeszthető a babakocsira, kiságyra vagy a biztonsági gyerekülésre. Az állatka gyönyörű színei és a csengő hangja felkeltik a gyermek figyelmét és támogatják érzékei és motorikája fejlődését.

Nuk Pool party Lógós játékfigura Babajáték, Víziló
4 390 Ft 3 380 Ft

NUK Pool Party egy nagy méretű, kiságy fölé való plüss játékfigura. Aranyos víziló kinézete és több féle, a gyermek érzékeit nyugtató színe segíti gyermekét az elalvásban. A zsinórt meghúzva kellemes dallamot játszik, így megnyugtatva a legkisebbeket is.

Playgro Rögzíthető plüss egér Babajáték
2 690 Ft

Playgro Rögzíthető plüss egér Babajáték puha anyagból készült és az újszülött babák számára ideális. Babakocsira, gyermekülésre, kiságyra vagy akár járókára is szerelhető. A játékon elhelyezett csörgő vonzza a gyermek figyelmét.

Bright Starts Tug Tunes plüssbagoly
3 290 Ft 3 090 Ft

Ez a gyönyörű rózsaszín plüssbagoly 4-féle dallamot játszik, amelyek a fogantyú meghúzásával szólalnak meg. A C-karika lehetővé teszi a játék felcsatolását a hordozóra, babakocsira, babafoglalkoztatókra stb. A játék nedves törlőkendővel egyszerűen megtisztítható.

Hape Függöny az ágy fölé Baby
11 790 Ft 8 390 Ft

Ezzel a színes állatos függönnyel az alvás remek móka lesz. A része egy zenedoboz, amely forog és gyermekrímeket játszik. Így a gyermek elalvás előtt figyelheti a játékokat és kellemes dallamokat hallgathat.