Fisher-Price Víziló és labda 2in1
5 690 Ft

Akció

Ez az aranyos plüss víziló gyermeked legjobb barátja lesz. A víziló forgatható és labdává alakítható, ezáltal még több szórakozást és meglepetést élhetsz át. Mi több, még bábot is csinálhatsz belőle.

Canpol babies Felfüggeszthető játék Pastel frieds a babakocsira/autósülésre, szürke
4 280 Ft

Canpol babies felfüggeszthető játék. A szürke Pastel Friends játék babakocsi/autósülés csörgővel és csengővel támogatja a baba érzékszerveinek és finommotorikus képességeinek fejlődését. A csengő és csörgő anyag szó szerint felhívja a gyermekek figyelmét. A játék már újszülött kortól is alkalmazható.

LAMAZE Fellógatható plüssjáték
4 420 Ft

Lamaze fellógatható plüssjáték már újszülött kortól használható, ami fiúknak és lányoknak is egyaránt alkalmas. Freddie, a szentjánosbogár hamar a legkisebbek barátja lesz.Vidám színei, illetve a szárnyon található kis tükrök is felkeltik a kisgyerekek figyelmét.Puha, tapintást fejlesztő anyagból készült melynek kialakítása lehetővé teszi a babakocsira, kiságyra való rögzítést.

LAMAZE Emmy plüss baba

LAMAZE Emmy plüss baba

Értékelés: 4,8
5 050 Ft 4 560 Ft

Lamaze Emmy plüss baba kedves arcával és élénk színeivel hamar a kicsik kedvencévé válik. Könnyedén fellógatható kiságyra, babakocsira, de még utazás során is használható. A Lamaze termékei között igazán kedveltek a plüssök, hiszen amellett, hogy hosszabb időre lekötik a baba figyelmát, több módon fejlesztik különböző készségeiket is.

LAMAZE PupSqueak, a kölyökkutya Babajáték
5 100 Ft 4 890 Ft

A babák nevelése során minden szülő igyekszik olyan játékokat adni gyermekének melyek amellett hogy aranyosak és puhák fejlesztik is a picik készségeit. Éppen ezért minden szülő aki ezt a szempontot fontosnak tartja imádja a Lamaze játékokat. Hiszen a Lamaze minden játékát úgy tervezi, hogy a lehető legtöbb módon szolgálja a kicsik fejlődését.

LAMAZE Lógó Plüss, Emil, a páva-19%
4 980 Ft 3 990 Ft

Lamaze lógó plüss már újszülött kortól használható, ami fiúknak és lányoknak is egyaránt alkalmas.Vidám színei, illetve a kis tükör és a csörgők mind felkeltik a kisgyerekek figyelmét.Puha, tapintást fejlesztő anyagból készült melynek kialakítása lehetővé teszi a babakocsira, kiságyra való rögzítést.

Playgro Majmos lógó játék

Playgro Majmos lógó játék

Értékelés: 4,8
3 730 Ft

Playgro Majmos lógó játék akár újszülött babák számára is ideális. A játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek felkeltik a baba érdeklődését. A majom puha anyagból készült, valamint rágókát és csörgőt is tartalmaz.

Canpol babies Kontrasztos felakasztható játék babakocsira/autósülésre Sensory
4 150 Ft

A játék két rögzítési lehetőséggel rendelkezik, babakocsira, autósülésre vagy kiságyra akasztható. Különböző textúrák, színek és anyagok stimulálják a baba érintését. Az anyagok csergése és sistergése felhívja a gyermekek figyelmét. A tarka szalagok arra ösztönzik a gyermeket, hogy elkapják őket. Elasztikus rágóka nyugtatja a csecsemő ínyét, amikor növekednek a fogai. Az érzékszervi színek serkentik a gyermek érzékeinek fejlődését.

Playgro Rögzíthető plüss szamár Babajáték-22%
4 260 Ft 3 290 Ft

Playgro Rögzíthető plüss szamár Babajáték puha anyagból készült és az újszülött babák számára ideális. Babakocsira, gyermekülésre, kiságyra vagy akár járókára is szerelhető. A játékon elhelyezett csörgő vonzza a gyermek figyelmét.

Niny Labda

Niny Labda

Értékelés: 4,5
2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss labda aktivitásokkal a Niny kollekcióba tartozik. – A labda sok játékváltozatot kínál. Puha, anyagok színes kombinációjából, állat hímzett mintákkal. A labdára varrott kiegészítők zizegnek vagy csörögnek. A labda műanyag rágókát tartalmaz.

Canpol babies Kontrasztos puha játék klippel Sensory
7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kontraszt csatos puha játék gyermekeknek születéstől kezdve. A játék egyszerűen rögzíthető és a kívánt helyre rögzítheted. A szép és praktikus kiegészítő különféle elemeket és levehető plüss elemeket tartalmaz.

LAMAZE Flip Flap Kis sárkány

LAMAZE Flip Flap Kis sárkány

Értékelés: 4,9
5 290 Ft

Felakasztható interaktív sárkány a legkisebb gyerekeknek. Ha meghúzod a felakasztásánál, a sárkánynak elkezdenek mozogni a szárnyai. A sárkány különböző struktúrája és színű anyagokból készült, segít a látás és a tapintás fejlesztésében. Több funkcióval rendelkezik, amik fejlesztik a gyerekek érzékeit.

LAMAZE Doromboló plüss leopárd
4 420 Ft

Lamaze játékos plüssfiguráján újszülött gyermeke többféle izgalmas színnel és textúrával ismerkedhet. De ez nem minden: a puha plüss leopárd pocakja rázásra doromboló hangot hallat, amit a kezében tartott csörgő csörgése egészít ki. Csíptetőjével egy mozdulattal a bölcsőre, kiságyra vagy babakocsira erősíthető, hogy a csöppség sose veszítse szem elől.

Nattou Függő játék kutya Lali IL
7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Függő játék Nattou márkától, ami stimulálja a gyermeked érzékszerveit. A könnyű függesztésnek hála ez a játék megfelelő pl. autósüléshez vagy a kiságyhoz. Minőségi anyagból készült.

Playgro Oroszlános lógó játék
4 700 Ft 4 490 Ft

Playgro oroszlános lógó játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek ösztönzik a baba érzékeit. Az oroszlán puha anyagból készült, valamint rágókát is tartalmaz.

Playgro Rögzíthető plüss egér Babajáték
3 540 Ft 3 090 Ft

Playgro Rögzíthető plüss egér Babajáték puha anyagból készült és az újszülött babák számára ideális. Babakocsira, gyermekülésre, kiságyra vagy akár járókára is szerelhető. A játékon elhelyezett csörgő vonzza a gyermek figyelmét.

Bright Starts Játék C karikán Playful Pals egyszarvú 0m+
5 390 Ft

Ez a népszerű dzsungelből származó barát tevékenységeket kínál az utazások során, bárhová is mész. A rágóka megnyugtatja a babát, miközben jönnek az első fogaik, ezen felül masszírozza az ínyüket. A kellemes hang felkelti a gyermekek érdeklődését és szórakoztatja őket.

Bright Starts Játék dallammal C gyűrűb Tug Tunes egyszarvú
4 490 Ft 3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Húzd meg ezt az aranyos plüss játékot, és hallgasd a 4 szórakoztató dallamot. Ez a plüss barát elkíséri a babát az otthoni játékok során vagy bárhol az úton. A C gyűrűnek köszönhetően rögzítheted a játékot a legtöbb babakocsihoz, autóüléshez, takaróhoz vagy gyermekágyhoz.

Bright Starts Játék dallammal C gyűrűb Tug Tunes majom
4 490 Ft 3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Húzd meg ezt az aranyos plüss játékot, és hallgasd a 4 szórakoztató dallamot. Ez a plüss barát elkíséri a babát az otthoni játékok során vagy bárhol az úton. A C gyűrűnek köszönhetően rögzítheted a játékot a legtöbb babakocsihoz, autóüléshez, takaróhoz vagy gyermekágyhoz.

Canpol babies Mouse puha kisállatka zenedobozzal
5 690 Ft 5 590 Ft

Mouse puha kisállatka zenedobozzal a stílusos Mouse kollekció része. A kisállatka remek társ az ágyban vagy a babakocsiban. A játék kellemes dallamokat játszik, amik segítenek elaludni a gyermeknek és különféle textúrájú anyagokból áll.

Canpol babies Pastel Friends plüssjáték csengővel és csattal piros bagoly-30%
4 890 Ft 3 390 Ft

Kisállat formájú plüsscsörgő csengővel és felfüggesztést lehetővé tevő csattal. A csörgő csat segítségével felfüggeszthető a babakocsira, kiságyra vagy a biztonsági gyerekülésre. Az állatka gyönyörű színei és a csengő hangja felkeltik a gyermek figyelmét és támogatják érzékei és motorikája fejlődését.

Canpol babies Pastel Friends plüssjáték csengővel és csattal szürke maci
4 090 Ft

Kisállat formájú plüsscsörgő csengővel és felfüggesztést lehetővé tevő csattal. A csörgő csat segítségével felfüggeszthető a babakocsira, kiságyra vagy a biztonsági gyerekülésre. Az állatka gyönyörű színei és a csengő hangja felkeltik a gyermek figyelmét és támogatják érzékei és motorikája fejlődését.

Canpol babies Pastel Friends plüssjáték csengővel és csattal türkiz bagoly
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kisállat formájú plüsscsörgő csengővel és felfüggesztést lehetővé tevő csattal. A csörgő csat segítségével babakocsira, kiságyra vagy a biztonsági gyerekülésre függeszthető fel . Az állatka gyönyörű színei és a csengő hangja felkeltik a gyermek figyelmét és támogatják érzékei és motorikája fejlődését.

Fisher-Price Majom és labda játék-20%
6 390 Ft 5 090 Ft

Akció

A Fisher-Price® Activity Monkey & Ball bújós barát, aki könnyedén labdává változik a többszörös szórakozásáért! Ez a plüss játék csecsemők számára, sokféle textúrával, susogó és csilingelő hanggal és fülekkel, nagyszerű szórakozást nyújt újszülötteknek, hogy otthon vagy útközben elüssék az időt.

Niny Ölelésre való csacsi „LAKI“
3 390 Ft 3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ölelésre való csacsi LAKI kicsit önfejű állatka. Nagyon puha, kellemes anyagból készült, csörgőként is használható, A füleibe varrott anyag érintéskor csörgő papír hangját adja ki. Fogantyúval rendelkezik, amely rágókaként is használható és amely segítségével a kocsira akasztható.

Niny Ölelgetni való kutyus „IPO“
3 790 Ft

IPO kutyus folyamatosan valamit kitalál és nagyon szórakoztató. Szeretne a legjobb barátod lenni. A fülek érintéskor zizegnek, a lógó műanyag karika rágókaként szolgál. Mozgatásközben csilingelnek a csengők.

Nuk Pool party Lógós játékfigura Babajáték, Elefánt
4 590 Ft

NUK Pool Party egy nagy méretű, kiságy fölé való plüss játékfigura. Aranyos elefánt kinézete és 5 féle, a gyermek érzékeit nyugtató színe segíti gyermekét az elalvásban. A zsinórt meghúzva kellemes dallamot játszik, így megnyugtatva a legkisebbeket is.

Playgro Zenélő Plüss Tigris

Playgro Zenélő Plüss Tigris

Értékelés: 4,7
4 190 Ft

Playgro Zenélő Tigrise hamar a kisbabák kedvenc játékává vállhat az aranyos külseje és a vidám zenéinek köszönhetően. Gazdag színvilága leköti a kisgyerekek figyelmét és belemerülnek a játékba. A kis tigrist fel lehet lógatni a gyerek kiságya vagy babakocsija fölé, így út közben is játszhat kedvenc játékával.

Canpol babies Kontraszt oktatókönyv Sensory
5 530 Ft

Gyönyörű oktató könyv a legfiatalabb gyermekek számára. A játék egyszerűen rögzíthető a kívánt helyre való rögzítésnek köszönhetően – babakocsi, kiságy vagy autóülés. A praktikus kiegészítő különféle elemekből áll. Az érzékszervi színek és az anyag különböző textúrája serkenti a csecsemő érzékszerveinek fejlődését.

Canpol babies Pastel Friends plüssjáték csengővel és csattal rózsaszín maci-35%
4 910 Ft 3 190 Ft

Kisállat formájú plüsscsörgő csengővel és felfüggesztést lehetővé tevő csattal. A csörgő csat segítségével felfüggeszthető a babakocsira, kiságyra vagy a biztonsági gyerekülésre. Az állatka gyönyörű színei és a csengő hangja felkeltik a gyermek figyelmét és támogatják érzékei és motorikája fejlődését.

Canpol babies Puha plüss állat klipsszel és Mouse rágókával
4 990 Ft 4 890 Ft

A puha háziállat praktikus klipsszel és rágókával a stílusos Mouse kollekció része. A kisállat nagyszerű barátja a kiságynak, babakocsinak vagy autósülésnek. A varázsegér különböző textúrájú anyagokat és csörgő elemeket, amelyek játékosan vonzzák a gyermek figyelmét.

Fisher-Price Képességfejlesztő halacska
5 390 Ft

Akció

Aranyos gömbölyded tengeri cimbora különböző anyagokból, és mintákkal, így a babának mindig lesz mit kutatnia. A műanyag uszonyok, és a kitüremkedő részekkel rendelkező farok, a füles fogó, a csörgő medúza és az anyag csápok, a tapintás fejlesztésére szolgálnak.

Bright Starts Játék dallammal C gyűrűb Tug Tunes elefánt
4 490 Ft 4 190 Ft

Húzd meg ezt az aranyos plüss játékot, és hallgasd a 4 szórakoztató dallamot. Ez a plüss barát elkíséri a babát az otthoni játékok során vagy bárhol az úton. A C gyűrűnek köszönhetően rögzítheted a játékot a legtöbb babakocsihoz, autóüléshez, takaróhoz vagy gyermekágyhoz.

LAMAZE Babajáték, Méhecske és virág
4 490 Ft

Lamaze babajáték segítségével a kicsik többféle textúrával, színnel ismerkedhetnek meg. Amellett, hogy kedves méhecske alakja van, készségfejlesztő is, így válik a játék igazán hasznos időtöltéssé. A csörgőt meghúzva a méhecske zizegni kezd, a virágszirmok pedig susogó hangot hallatnak.

LAMAZE Eddie, az elefánt

LAMAZE Eddie, az elefánt

Értékelés: 4,9
4 990 Ft

Lamaze Eddie, az elefánt lógó játék már újszülött kortól használható, ami fiúknak és lányoknak is egyaránt alkalmas.Vidám színei, illetve a kezében található gyűrűk és rágókák mind felkeltik a kisgyerekek figyelmét.Puha tapintást fejlesztő anyagból készült melynek kialakítása lehetővé teszi a babakocsira, kiságyra való rögzítést.

LAMAZE Vincent a fütyülő rák
4 590 Ft

Vincent a fütyülő rák egy aranyos és okos rákféle. A teste tele van a szórakoztató aktivitásokkal a gyerekek megfelelő fejlődésének érdekében. A felhasznált anyagok különböző struktúrájúak kés színűek, így segítenek a tapintás és a látás fejlesztésében Rágókával is fel van szerelve, a fogak megfelelő kibújása érdekében . Az ollója zörög és a rák teste összenyomáskor susog, ami segít a hallás fejlődésében.

Nuk Pool Party Lógós Játékfigura Babajáték, Elefánt
5 350 Ft 4 790 Ft

NUK Pool Party egy nagy méretű, kiságy fölé való plüss játékfigura. Aranyos elefánt kinézete és 5 féle, a gyermek érzékeit nyugtató színe segíti gyermekét az elalvásban. Többféle játék csatlakozik hozzá, csörgők és gyűrűk. Segíti a kisgyermek fogzását a rágható gyűrűvel.

Nuk Pool party Lógós játékfigura Babajáték, Víziló
4 270 Ft 4 090 Ft

NUK Pool Party egy nagy méretű, kiságy fölé való plüss játékfigura. Aranyos víziló kinézete és több féle, a gyermek érzékeit nyugtató színe segíti gyermekét az elalvásban. A zsinórt meghúzva kellemes dallamot játszik, így megnyugtatva a legkisebbeket is.