Our Generation Játék istálló

Márka: Our Generation Katalógus száma: 954623

Our Generation Játék istálló

Vigyázz a lóra, helyezd el a csúcsminőségűOur Generation istállóban, mely széles felszereltséggel bír. Legfeljebb három lovat állíthatsz be a pozicionáló válaszfalak segítségével vagy nyisd ki az ajtót, ami egyben terelőkapu is! További információ

45060

45 060 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 57 790 Ft, Megtakarítás: 12 730 Ft (22 %)

Katalógus száma: 954623

Leírás

Termékleírás

Our Generation? A rendkívüli lányok generációja vagyunk. Természetesen aranyosak vagyunk! De kíváncsiak és okosak is vagyunk, készen állunk a játékra. Pillangóra vadászunk, titkos ujjlenyomatokat készítünk és versenyzünk, hogy ki tudja a legtovább visszatartani a levegőt. Tudjuk mit vigyünk magunkkal egy Hold utazásra és vissza. Azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy legyenek kozmonauták. Vagy azt, hogy ne. (Mert mindkettő rendben van.) És mi vár ránk? Ki tudja? De legyen az bármi, minden csak rajtunk áll. Mert ez a mi időnk. A mi történetünk.

  • Istálló készlet
  • 46 cm magas babákhoz tervezve.
  • Kivehető válaszfalak 1, 2 vagy 3 ló tárolásához.
  • 1 istálló, 2 lépcsőházat, 2 tető, 1 kötőfedő, 1 patatisztító, 3 palack, 1 kefe, 1 kanáltisztító, 1 ostor, 1 vödör gabona és kukorica, 1 penge, 1 db sárgarépa, 2 fele alma, 1 tisztító kesztyű, 1 szivacs, 1 nyereg, 1 zsák széna, nyeregtáska, 1 készlet gyep.
  • A baba és a ló külön kapható.
  • Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Az „Our Generation“ babák vagy kiegészítők megvásárlásával hozzájárulhatsz a „Free the Children´s Power of a Girls Initiative“ alapítvány támogatásához. Arról, hogyan segíthetsz jobbá tenni a világot, többet találsz az OGdolls.com oldalon.


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Szín

Szín

rózsaszín
Baba kiegészítők TRAVELING

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.