Our Generation Játék utazó bőrönd kiegészítőkkel

Értékelés: 5 2 értékelés Márka: Our Generation Katalógus száma: 954663

Our Generation Játék utazó bőrönd kiegészítőkkel

A kiváló utazás alapja egy Our Generation bőrönd és kiegészítői. Ez a készlet olyan bőröndöt tartalmaz, amely tele van az úton szükséges dolgokkal. Kamera, nyakpárna, derékpánt mindez a készletben. További információ

12480
5 2

15 090 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
12 480 Ft
-17%

Katalógus száma: 954663

Leírás

Termékleírás

Our Generation? A rendkívüli lányok generációja vagyunk. Természetesen aranyosak vagyunk! De kíváncsiak és okosak is vagyunk, készen állunk a játékra. Pillangóra vadászunk, titkos ujjlenyomatokat készítünk és versenyzünk, hogy ki tudja a legtovább visszatartani a levegőt. Tudjuk mit vigyünk magunkkal egy Hold utazásra és vissza. Azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy legyenek kozmonauták. Vagy azt, hogy ne. (Mert mindkettő rendben van.) És mi vár ránk? Ki tudja? De legyen az bármi, minden csak rajtunk áll. Mert ez a mi időnk. A mi történetünk.

Játék utazó bőrönd szett kiegészítőkkel.

  • 46 cm magas babákhoz tervezve.
  • Tartalmaz egy bőröndöt, amely több mint 30 kiegészítővel rendelkezik.
  • A babát külön értékesítik.
  • Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Az „Our Generation“ babák vagy kiegészítők megvásárlásával hozzájárulhatsz a „Free the Children´s Power of a Girls Initiative“ alapítvány támogatásához. Arról, hogyan segíthetsz jobbá tenni a világot, többet találsz az OGdolls.com oldalon.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Szín

Szín

világos kék
Baba kiegészítők TRAVELING

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.