Our Generation Jóga ruházat

Márka: Our Generation Katalógus száma: 952579

Our Generation Jóga ruházat

Öltöztesd fel Our Generation babádat kényelmes ruhákba, mely különösen alkalmas a parkban vagy edzőteremben tartott jóga órákra. Ez az aranyos szett egy jóganadrágot, trikót, pulóvert, jógaszőnyeget, szíjat és jógapozíciók listáját tartalmazza. További információ

6010

6 010 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 7 290 Ft, Megtakarítás: 1 280 Ft (17 %)

Katalógus száma: 952579

Leírás

Termékleírás

Our Generation A rendkívüli lányok generációja vagyunk. Természetesen aranyosak vagyunk! De kíváncsiak és okosak is vagyunk, készen állunk a játékra. Pillangóra vadászunk, titkos ujjlenyomatokat készítünk és versenyzünk, hogy ki tudja a legtovább visszatartani a levegőt. Tudjuk mit vigyünk magunkkal egy Hold utazásra és vissza. Azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy legyenek kozmonauták. Vagy azt, hogy ne. (Mert mindkettő rendben van.) És mi vár ránk? Ki tudja? De legyen az bármi, minden csak rajtunk áll. Mert ez a mi időnk. A mi történetünk.

  • Szabadidős ruha szett
  • A legtöbb 46 cm magas babához illik.
  • Tartalmaz 1 jóganadrágot, 1 trikót, 1 pulóvert, 1 jógaszőnyeget, 1 szíjat, 1 jógapozíciókat bemutató listát.
  • A babát külön értékesítik.
  • Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Szín

Szín

világos kék / fehér
Baba kiegészítők CLOTHES

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.