Our Generation Kisruha és kézitáska

Márka: Our Generation Katalógus száma: 952664

Our Generation Kisruha és kézitáska

Hölgyek! Milyen fantasztikus fodrok! És az a csipke!? Öltöztesd fel Our Generation babádat ünnepi és bájos ruhákba. Ez az aranyos szett tartalmaz egy kisruhát, csipkés mellényt, hajcsatot, kézitáskát és balerina cipőt. További információ

7420

7 420 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 9 190 Ft, Megtakarítás: 1 770 Ft (19 %)

Katalógus száma: 952664

Leírás

Termékleírás

Our Generation A rendkívüli lányok generációja vagyunk. Természetesen aranyosak vagyunk! De kíváncsiak és okosak is vagyunk, készen állunk a játékra. Pillangóra vadászunk, titkos ujjlenyomatokat készítünk és versenyzünk, hogy ki tudja a legtovább visszatartani a levegőt. Tudjuk mit vigyünk magunkkal egy Hold utazásra és vissza. Azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy legyenek kozmonauták. Vagy azt, hogy ne. (Mert mindkettő rendben van.) És mi vár ránk? Ki tudja? De legyen az bármi, minden csak rajtunk áll. Mert ez a mi időnk. A mi történetünk.

  • Ünnepi ruha szett.
  • A legtöbb 46 cm magas babához illik.
  • Tartalmaz 1 kisruhát, 1 csipkés mellényt, 1 hajcsatot, 1 kézitáskát és 1 balerina cipőt.
  • A babát külön értékesítik.
  • Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Szín

Szín

rózsaszín
Baba kiegészítők CLOTHES

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.