Our Generation Lovagló ruha

Márka: Our Generation Katalógus száma: 952703

Our Generation Lovagló ruha

Öltöztesd fel Our Generation babádat lovagló ruhákba és menj lóval a versenypályára vagy az ügetőre. Ez az aranyos szabadidős szett tartalmaz egy pólót, kabátot, nadrágot, lovagló sapkát, lovaglópálcát és egy pár lovaglócsizmát. További információ

7290

7 290 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 9 190 Ft, Megtakarítás: 1 900 Ft (20 %)

Katalógus száma: 952703

Leírás

Termékleírás

Our Generation A rendkívüli lányok generációja vagyunk. Természetesen aranyosak vagyunk! De kíváncsiak és okosak is vagyunk, készen állunk a játékra. Pillangóra vadászunk, titkos ujjlenyomatokat készítünk és versenyzünk, hogy ki tudja a legtovább visszatartani a levegőt. Tudjuk mit vigyünk magunkkal egy Hold utazásra és vissza. Azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy legyenek kozmonauták. Vagy azt, hogy ne. (Mert mindkettő rendben van.) És mi vár ránk? Ki tudja? De legyen az bármi, minden csak rajtunk áll. Mert ez a mi időnk. A mi történetünk.

  • Lovagló ruha szett
  • A legtöbb 46 cm magas babához illik.
  • Tartalmaz 1 pólót, 1 kabátot, 1 nadrágot, 1 lovagló sapkát, 1 lovaglópálcát és 1 pár lovaglócsizmát.
  • A babát külön értékesítik.
  • Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Szín

Szín

ibolya
Baba kiegészítők CLOTHES

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.