Our Generation Telivér

Márka: Our Generation Katalógus száma: 954871

Our Generation Telivér

Robosztus és erős Our Generation telivér, mellyel versenyeket nyerhetsz. Ez a szett a lovon kívül nyerget és kantárt is tartalmaz vagy a nyereg alá pokróc jár, így semmi sem hiányzik a lovagláshoz! További információ

20490

20 490 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 24 290 Ft, Megtakarítás: 3 800 Ft (15 %)

Katalógus száma: 954871

Leírás

Termékleírás

Our Generation? A rendkívüli lányok generációja vagyunk. Természetesen aranyosak vagyunk! De kíváncsiak és okosak is vagyunk, készen állunk a játékra. Pillangóra vadászunk, titkos ujjlenyomatokat készítünk és versenyzünk, hogy ki tudja a legtovább visszatartani a levegőt. Tudjuk mit vigyünk magunkkal egy Hold utazásra és vissza. Azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy legyenek kozmonauták. Vagy azt, hogy ne. (Mert mindkettő rendben van.) És mi vár ránk? Ki tudja? De legyen az bármi, minden csak rajtunk áll. Mert ez a mi időnk. A mi történetünk.

  • Szép versenytelivér.
  • 46 cm magas babákhoz tervezve.
  • Tartalmaz 1 lovat, 1 nyerget, 1 kantárt, 1 plédet a nyereg alá, 1 szemellenzőt, 1 pár lábszárvédőt, 1 kefét, 1 répát, 1 üveget, 1 regisztrációs űrlapot, 1 trófeát és 1 útvonaltervet.
  • A babát külön értékesítik.
  • Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.
  • A játék csomagolása a csikó istállójaként is szolgálhat.

Az „Our Generation“ babák vagy kiegészítők megvásárlásával hozzájárulhatsz a „Free the Children´s Power of a Girls Initiative“ alapítvány támogatásához. Arról, hogyan segíthetsz jobbá tenni a világot, többet találsz az OGdolls.com oldalon.


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Szín

Szín

barna
Baba kiegészítők TRAVELING

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.