MOTOROLA MBP84SN Felnőtt és babamérleg

Márka: MOTOROLA Katalógus száma: 1078631

MOTOROLA MBP84SN Felnőtt és babamérleg

Motorola MBP84SN SMART Baba-Mama mérleg 2 különböző mérési módban működik: hagyományos mérleg amelyre ha ráállsz megkapod a saját súlyodat, illetve ha a babával a karjaidban állsz rá, az összsúlyból kivonja a testsúlyodat és így kaphatod meg a baba súlyát. Az okosmérleg Wifi kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a kompatibilis telefonokhoz, tabletekhez, laptopokhoz. Kövesd nyomon a baba súlyát és fejlődését a Motorola MBP84SN mérleg segítségével! További információ

14380

14 380 Ft ÁFA-val együtt
Már nem árusítjuk
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

MBP84SN felnőtt és babamérleg

Motorola cég ősét 1928-ban alapította Paul V. Galvin és öccse, Joseph E. Galvin. A 60-as évek végére a Motorola kiterjeszti nemzetközi piacait, gyárakat nyit világszerte.

Motorola babatermékek a folyamatosan bővülő termékpalletájukkal egy új piaci szegmenst jelentenek a cég számára. Minden Motorola babatermék kiváló minőséggel rendelkezik, ami alapfeltétele a biztonságos gyermeknevelésnek, babagondozásnak. A Motorola célja, hogy folyamatosan biztosítsa az egyedülálló és innovatív termékeket a babapiacon, ezzel is segítve a gondoskodó szülők mindennapjait!

Kövesd nyomon a baba súlyát és fejlődését a Motorola Smart Nursery mérleg segítségével! A mérleg 2 különböző mérési módban működik: hagyományos mérleg amelyre ha ráállsz megkapod a saját súlyodat, illetve ha a babával a karjaidban állsz rá, az összsúlyból kivonja a testsúlyodat és így kaphatod meg a baba súlyát! Így nem kell külön babamérleget vásárolnod. Az okosmérleg Wifi kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a kompatibilis telefonokhoz, tabletekhez, laptopokhoz így nyomon követheted a statisztikákat!

Jellemzői:

  • Súlymérés 150 kg-ig
  • Korszerű és pontos érzékelő berendezés
  • 2 féle mérési módszer: normál mód, anya és gyermek mód
  • Bluetooth 4.0 csatlakozás
  • Csatlakoztatható kompatibilis mobiltelefonokhoz, tabletekhez, számítógépekhez wifi-n keresztül
  • Motorola Smart Nursery család tagja, kompatibilis a további Smart Nursery termékekkel

A doboz tartalma

  • Mérleg
  • 3× AAA Elem
  • Beüzemelési útmutató

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Szín fehér
Max. súly 150 kg
Eltávolítható kijelző nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.