BABY ONO Elektronikus váladékszívó készülék
9 990 Ft

váladékszívó készülék nagyon csendes, és akkor is használható, ha a baba alszik. A figyelem elvonására még nyugtató dallamot is játszik. Ez megszabadítja a gyermekeket a kellemetlen váladéktól és szabad légzést biztosít számukra. Baby Ono Elektronikus váladékszívó készülék ideális az utazásokhoz.

Lanaform Baby Nose Vacuum Elektromos orrszívó
13 000 Ft

2 év garancia

Az Lanaform Baby Nose Vacuum Elektromos orrszívó segítségével könnyedén eltávolíthatja gyermeke orrából a váladékot, így biztosíthatja számára a könnyed légzést és a szabad légutakat, valamint megelőzheti a különböző kórokozók megtelepedését és szaporodását. Az orrszívó különleges gyengédsége és a 2 rugalmas szilikonfej segít majd Önnek abban, hogy gyermekének ne járjon kényelmetlenséggel a folyamat. Az orrszívó ergonomikus kialakításának, nyomógombjának és könnyű szétszedhetőségének köszönhetően használata és tisztítása is rendkívül egyszerű. Kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhová magával vihesse, és út közben is használhassa.

Canpol babies Orrleszívó tömlővel tokban
3 090 Ft

Orrleszívó tömlővel tokban egyszerűen kezelhető gyermekeknek három éves korig, akik nem tudják maguk fújni az orrukat. Arra használható, hogy leszívja a túlzott mennyiségű váladékot az orrjáratokból a gyermekeknek, ami köhögést vagy fülgyulladást okozhat.

Babymoov Orrszívó
4 990 Ft

Babymoovorrszívó. Csecsemőknél és kisgyermekeknél alkalmazzák, akik nem tudnak orrot fújni. A hegy lekerekített formája védi a baba orrát.

Omron Duobaby orr-inhalátor
23 390 Ft

A Duobaby orr-inhalátor a légzőszervi megbetegedések, valamint a gyakori hideg kezelésére szolgál .