BRAUN BNA 100 Elektromos nyálkahártya kivonó

BRAUN BNA 100 Elektromos nyálkahártya kivonó

Száma: 100040265017
Közvetlenül partnerünktől
A legkelendőbb és legnépszerűbb elektromos nyálkahártya-elszívó készülék, a BRAUN BNA 100 javítja a baba légzését. A nyálka szívószivattyúi nagyon fontosak, különösen az újszülötteknél. Ezek lehetővé teszik a szekréciók eltávolítását az orrból, ami tükröződik gyermekének nyugodt és gondtalan lég További információ
10 950 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2021.8.06 - 2021.8.10 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100040265017

Leírás

A szekréciók eltávolítása – tiszta és problémamentes légzés BRAUN BNA 100 Elektromos nyálkahártya-elszívó készülék, amely elősegíti a baba légzését. Ezek lehetővé teszik a szekréciók eltávolítását az orrból, ami tükröződik gyermekének nyugodt és gondtalan légzésében. Az elektromos nyálkahártya-elszívók a legjobb módja annak, hogy ürítsék ki a szekréciót a baba orrából, hogy ne irritálják a nyálkahártyákat, és ne okozzák a baba számára problémákat, ha magát az eszközt nézik. A Braun BNA 100 csendes – ez nem befolyásolja egy kisgyerek biztonságát. Porszívó – biztosítja a magas működési hatékonyságot, és ezzel egyidejűleg csökkenti a fertőzés gyermekeket ápoló emberekre történő átterjedésének kockázatát. Kompakt és könnyű. A Braun nyálkahúgoló kompakt, könnyű és ergonómikus. Ennek oka a kis mérete, és előnye, hogy utazáshoz vagy sétához is használható. Ezen felül az eszköz ergonómiája növeli annak funkcionalitását. A Braun BNA 100 könnyű és könnyen használható. Két szilikon csatlakozó és két szívóteljesítmény. Az elszívóháznak két szilikon hegye van, amelyek lehetővé teszik a szülő számára, hogy az elszívót a gyermek orrának méretéhez igazítsa. Az egyik hegy szélesebb – nagyobb lyukakhoz vagy sűrűbb szekrécióhoz. A második tipp keskenyebb – nagyon kisgyermekek vagy ritka szekréciók esetén. A készüléknek két szívóképessége van, amelyek megkönnyítik a rugalmas elszívást az igényektől és a szekréciós sűrűségtől függően. Könnyen tisztítható és karbantartható. A nyálkahúgoló könnyen tisztítható. Az elemek könnyen eltávolíthatók és moshatók a mosogatógépben. Ennek eredményeként fennmarad a higiénia, és az eszközt bármikor újra felhasználhatja. Gyerekeknek szánt nyálkahártya-elszívó eszközöket használnak az orr szekrécióinak kivonására. Az orrnyálka a baktériumok alapja a fertőzés vagy allergia során és elősegíti a betegség szövődményeit. 2 év garancia. Figyelem: Higiéniai okokból az áruk még a vásárlástól számított 14 napon belül sem visszaküldhetők.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.