Baby Annabell Little Annabell 36 cm

Márka: Baby Annabell Katalógus száma: 1343026

Baby Annabell Little Annabell 36 cm

„nyissa ki a szemét vagy aludjon egész nap!“ Csinos baba kék szemekkel olyan, mint egy alvó szépség, ő is szeret aludni. Azonban ahogyan szeret csukott szemmel a hátán feküdni, azt is szereti mikor nyitva van a szeme felfedezni a világot. És annyi felfedezhető dolog van a világon! Példáulkönnyen kinyitható rögzítő elemeket kifejezetten kis kezek számára tervezték. És mivan a vicces mintákkal –juhok a városban A színes sapka jól illeszkedik a környezetebe. Azok, akik mindig szeretnének valamit felfedezni és hamar szomjasak is Annabellegy rózsaszín palackot hoz magával. A palackból való ivás után ideje aludni. További információ

7290

7 290 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 8 236 Ft, Megtakarítás: 946 Ft (11 %)

Katalógus száma: 1343026

Leírás

Termékleírás

  • Eredeti Baby Annabell baba.
  • Modell „a kicsik számára“ (36 cm) puha test résszel.
  • Arra ösztönzi a gyermeket, hogy wgy éves korától kezdve „játsszon“ és a kezdeti lendület megadja az empátia és a felelőségérzet kialakításának a lehetőségét.
  • Baby Annabell Little Annabell 36 cm lecsukódó szemekkel, overállban és sapkában és egy üveget tartalmaz.

1 éves kortól ajánlott.


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 1 éves kortól
Wings nem
Magasság 36 cm
Hajkefe nem
Szín rózsaszín
Felszereléssel igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.