Our Generation Holly Játékbaba

Márka: Our Generation

Our Generation Holly Játékbaba

Holly játékbaba az Our Generation termékcsaládból mindig szórakoztató és a divatos ruházaton alapul. Csíkos garbóba, szoknyába és szőrös mellénybe van felöltöztetve. Hozd létre saját történetedet és tedd jobbá a világot Hollyval és barátaival! További információ

11890

11 890 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 15 790 Ft, Megtakarítás: 3 900 Ft (24 %)

Katalógus száma: 953181

Leírás

Termékleírás

Our Generation A rendkívüli lányok generációja vagyunk. Természetesen aranyosak vagyunk! De kíváncsiak és okosak is vagyunk, készen állunk a játékra. Pillangóra vadászunk, titkos ujjlenyomatokat készítünk és versenyzünk, hogy ki tudja a legtovább visszatartani a levegőt. Tudjuk mit vigyünk magunkkal egy Hold utazásra és vissza. Azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy legyenek kozmonauták. Vagy azt, hogy ne. (Mert mindkettő rendben van.) És mi vár ránk? Ki tudja? De legyen az bármi, minden csak rajtunk áll. Mert ez a mi időnk. A mi történetünk.

  • Holly játékbaba csíkos garbóban.
  • A baba 46 cm magas.
  • Tartalmaz 1 játékbabát, 1 csíkos garbót, 1 fodros szoknyát, 1 szőrös mellényt, 1 csomag alsóneműt, 1 pár krémszínű harisnyát és 1 pár cipőt.
  • Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Az „Our Generation“ babák vagy kiegészítők megvásárlásával hozzájárulhatsz a „Free the Children´s Power of a Girls Initiative“ alapítvány támogatásához. Arról, hogyan segíthetsz jobbá tenni a világot, többet találsz az OGdolls.com oldalon.


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Szín barna/sárga

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.