Winx Enchantix Bloom

Értékelés: 4 8 értékelés Márka: Winx Katalógus száma: 551015

Winx Enchantix Bloom

Bloom, a Winx tündér baba csillogó, elegáns zöld ruhában és szuper mozgatható szárnyakkal minden Winx Club rajongót levesz a lábáról! A 28 cm-es baba és gyönyörű ruhája a legjobb minőségű anyagokból készültek. A csomag tartalmaz egy fésűt is, amivel olyan frizurát varázsolhatsz a gyönyörű hosszú, vörös hajú Bloomnak, amilyet csak szeretnél! További információ

4399
4 8

4 399 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 5 890 Ft, Megtakarítás: 1 491 Ft (25 %)
Már nem árusítjuk
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Röviden a Winx Clubról:

A Mágikus Dimenzió Birodalmában volt egy lány, aki egyszer csak rájött, hogy ő tündér és egy hercegnő. Onnantól kezdve az élete teljesen megváltozott, bártan kijelenthető, hogy tündérmesévé vált. Kiderült, hogy Bloom eredetileg a Domino királyainak gyermeke, de örökbe fogadták. Bloomnak ki kell derítenie az igazságot a vér szerinti szüleiről, ezért oldalán elválaszthatatlan barátaival, a Winx tagjaival útra kel az ismeretlen dimenzióba.

A Winx és a Specialisták veszélyekkel teli kalandra készülnek, és hamarosan rájönnek, hogy a küldetés nem csupán Bloom szüleinek megtalálásáról szól, hanem ezen áll vagy bukik az egész mágikus birodalom sorsa.

Amit Bloomról tudni érdemes:

Bloom a sorozat főszereplője és a csapat vezetője is egyben. Domino hercegnője és a sárkány tűzének birtokosa, őrzője.Gardéniában élt élete első 15 évében, akkoriban még igazinak hitt szüleivel, Mike-kal és Vanessával.Bloom, Stellának köszönhetően ismeri meg a mágikus dimenziót. Hála a lánynak az Alfeába is bejut.A történet elején teljesen bizonytalan, hisz nincs tisztában az egész varázslatos világgal, ami körülötte van, nem ismeri erejét, ami különösen erős. Fokozatosan jut előre, egyre többet tud meg magáról és a varázslatról. Bloom hajlamos túl korán feladni a dolgokat, valamint trehány és makacs.Vitathatatlanul ő a legerősebb tündér a Világon. Hatalmas erejére sok gonosztevő foga fáj, ahogy a Trixnek is. Bloomnak arany szíve, mindig gondol barátaira és családjára, velük szemben törődő és önzetlen.

Egyéb információk a Winx babával kapcsolatban:

  • Méret: 28 cm

A csomag a Winx Bloom figurán kívül tartalmaz még egy szárny alakú fésűt is.

A Winx Bloom baba 3 éves kortól ajánlott.

Tegye a kosárba most!

Megrendeléssel és további információkkal kapcsolatban hívható:

06 1 205 3006, 06 30 618 7782


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Wings igen
Magasság 28 cm
Licenc Winx

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.