Winx Enchantix Flora Baba

Értékelés: 4 11 értékelés Márka: Winx Katalógus száma: 551016

Winx Enchantix Flora Baba

Flora, a Winx tündér baba csillogó, rózsíszín ruhában és szuper mozgatható szárnyakkal minden Winx Club rajongó álma! A 28 cm-es baba és gyönyörű ruhája a legjobb minőségű anyagokból készültek. A csomag tartalmaz egy fésűt is, amivel olyan frizurát varázsolhatsz a gyönyörű szőke hajú Floranak, amilyet csak szeretnél! További információ

4299
4 11

4 299 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 6 090 Ft, Megtakarítás: 1 791 Ft (29 %)
Már nem árusítjuk
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Röviden a Winx Clubról:

A Mágikus Dimenzió Birodalmában volt egy lány, aki egyszer csak rájött, hogy ő tündér és egy hercegnő. Onnantól kezdve az élete teljesen megváltozott, bártan kijelenthető, hogy tündérmesévé vált. Kiderült, hogy Bloom eredetileg a Domino királyainak gyermeke, de örökbe fogadták. Bloomnak ki kell derítenie az igazságot a vér szerinti szüleiről, ezért oldalán elválaszthatatlan barátaival, a Winx tagjaival útra kel az ismeretlen dimenzióba.

A Winx és a Specialisták veszélyekkel teli kalandra készülnek, és hamarosan rájönnek, hogy a küldetés nem csupán Bloom szüleinek megtalálásáról szól, hanem ezen áll vagy bukik az egész mágikus birodalom sorsa.

Amit Floraról tudni érdemes:

Flora nagyon édes,félénk,természetes,szorgalmas,nyugodt lelkű lány, aki szereti a növényzetet, hisz a természet őrtündére. Ő keveri a főzeteket, imád kísérletezni a palántáival. Flora van a legjobb kapcsolatban az anyatermészettel, s ő a legudvariasabb a lányok közül. A béke, a boldogság és a szeretet a mintaképe. Kevés önbizalma van, ami sokszor hátrányt jelent számára.

Egyéb információk a Winx babával kapcsolatban:

  • Méret: 28 cm

A csomag a Winx Flora figurán kívül tartalmaz még egy szárny alakú fésűt is.

A Winx Flora baba 3 éves kortól ajánlott.

Tegye a kosárba most!


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Wings igen
Magasság 28 cm
Licenc Winx

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.